Sprawdzanie...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
rafii
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rafii » 28 sty 2006, 14:53

zwiazek polega na zaufaniu. Jak ktos sam chce sprawdzic czy moze miec do drugiej zaufanie dostaje po uszach i oskarzony jest o to iz nie ufa ;)
"polakom gratulujemy .... mnie ;)"
Awatar użytkownika
marekkkkk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: marekkkkk » 29 sty 2006, 10:30

Moja dziewczyna czasami też przegląda moje smsy ( chociaż i tak nie ma tam innych niż od niej, no chyba że od mojego Taty :) ) ja jej czasami też. Nie uważam to za nic złego. Dla mnie to normalne.

Nie chodzi oczywiście o to że jej nie ufam itd. po prostu chce wiedzieć czy jakiś facet sie nie kręci :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 sty 2006, 11:31

po prostu chce wiedzieć czy jakiś facet sie nie kręci

nie kreci sie czy nie pisze ??
dal mnie telefon to cos osobistego. Mój facet jest jedyna osoba która moze cos ( bo nie wszystko) na nim zrobic. Czasami czytam mu jakies sms'y, ale on nie ma prawa sam ich ogladać
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 29 sty 2006, 12:19

rafii pisze:Czasami czytam mu jakies sms'y, ale on nie ma prawa sam ich ogladać

Dlaczego?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
pejot
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pejot » 29 sty 2006, 15:16

broken18 pisze:Nie mam nic do ukrycia i takie cos mnie nie denerwuje

Mam dokładnie tak samo! Tyle, że ona nawet nie chce mi dać swojego telefonu, bo boi się, żebym czasami nie popatrzył na jej nr telefonu albo smsy bo jak mówi: "Przy niektórych ma serduszka i minki i mógłbym się wkurzyć"... Ja jej mówie, że ja nie mam nic do ukrycia i mogę jej pokazać telefon w każdej chwili i że ona widocznie ma cos do ukrycia skoro tak ją drażni ten temat. Paranoja...
"...mogę wszysko, to ma dwie strony."
Obrazek
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 29 sty 2006, 15:23

Rozmawiałam z nim wczoraj wieczorem o tym, powiedział, że jego była dziewczyna była taka, że zawsze przeglądała mu telefon, szukała jakiś dowodów zdrady itp a sama go zdradzała, zresztą kiedy on był w wojsku, ona wzięła ślub bo była w ciąży z innym. I podobno jemu to że bawie się jego telefonem i mogłabym sprawdzać smsy itd przypomina tamto i on bardziej się boi tego że ja go zdradze. Możliwe... Cóż, wierzę mu...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 sty 2006, 15:54

Ciekawski top ja napisałam więc odpowiem. Jak dostana jakis sms od wspólnych znajomycvh to czytam. Ale to co przychodzi domnie jednak jest moja własnoscia, tak samo jak list czy mail. To moja prywatność i nikt nie ma prawa jejnaruszyc. Nawet mieszkajac razem chce miec cos tytlko mojego.
Awatar użytkownika
pejot
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pejot » 29 sty 2006, 16:00

broken18, no i masz odpowiedź, wystarczyła szczera rozmowa, z moją niestety nie da się tak łatwo:(, odrazu agresja i foch:/...dziwne.
"...mogę wszysko, to ma dwie strony."

Obrazek
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 30 sty 2006, 09:40

A nie masz okazji czasami żeby pooglądać telefon jak jej nie ma? Jak Cie to tak nurtuje to tak zrób, ale powiem Ci że czasami wolałabym czegoś nie wiedzieć. W końcu czego oczy nie widzą tego sercu nie żal...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 sty 2006, 12:08

broken18 pisze:Jak Cie to tak nurtuje to tak zrób,

tak grzebmy sobie gdzie sie da i mówmy jak to bardzo ufamy innym.
Jest jakas granica prywatnosci, trzeba miec jakas godność
Awatar użytkownika
rafii
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rafii » 30 sty 2006, 19:02

Dzindzer pisze:broken18 napisał/a:
Jak Cie to tak nurtuje to tak zrób,

tak grzebmy sobie gdzie sie da i mówmy jak to bardzo ufamy innym.
Jest jakas granica prywatnosci, trzeba miec jakas godność

takie zachowanie to dla mnie przesada i zgodze sie z Dzindzer, to ma byc zaufanie wyobraz sobie ze w tym momencie wejdzie twoja dziewczyna.

marekkkkk pisze:Moja dziewczyna czasami też przegląda moje smsy ( chociaż i tak nie ma tam innych niż od niej, no chyba że od mojego Taty ) ja jej czasami też. Nie uważam to za nic złego. Dla mnie to normalne.

Nie chodzi oczywiście o to że jej nie ufam itd. po prostu chce wiedzieć czy jakiś facet sie nie kręci

ty chyba masz najlepsza sytuacje, bo nie boicie sie pokazac swojego tel. To wlasnie jest dla mnie zaufanie. marekkkkk, dziwczyna nawet krzywo chyba na ciebie nie spojrzy ;) <browar> <pijaki>
"polakom gratulujemy .... mnie ;)"
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 30 sty 2006, 21:09

Dzindzer pisze:Ciekawski top ja napisałam więc odpowiem. Jak dostana jakis sms od wspólnych znajomycvh to czytam. Ale to co przychodzi domnie jednak jest moja własnoscia, tak samo jak list czy mail. To moja prywatność i nikt nie ma prawa jejnaruszyc. Nawet mieszkajac razem chce miec cos tytlko mojego.

Bardziej mi chodziło o to, że Ty mu czasem czytasz jakieś smsy a on Twoich nie ma prawa. Wszystko jednak w miarę jasno wyjaśniłaś - napisz tylko, czy on także ma prawo do swojej prywatnej własności :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 30 sty 2006, 22:18

A czy kiedys mialas przez to nieprzyjemnosci? Bo kiedys pisalas na forum ze jak bylas mlodsza robilas rozne glupotki, czyzbys wpadla przez telefon?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 30 sty 2006, 22:35

Wiem że nie odkryje ameryki, ale skłąniam się do tezy ze ma coś Twoj facet do ukrycia i tyle. Moj tel zawsze jest dostępny dla mojej kobiety, tak samo jej dla mnie, ale nie korzsytamy z tego bo i po co skoro sobie ufamy
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 sty 2006, 23:26

Ciekawski pisze:Bardziej mi chodziło o to, że Ty mu czasem czytasz jakieś smsy a on Twoich nie ma prawa

xle mnie zrozumiałes, ja mu czytam swoje, jak cos przyjdzie od znajomych naszych, albo cos smiesznego dostane to mu swoje czytam. Jego smsów nie tykam, bo sa jego, nigdy sie o to nie dopraszam.
Jasne, że on ma takie samo prawo jak ja. Czasami otwieram mu listy i paczki jak jest w pracy. Dzwonie i mówie, że cos przyszło. Jak z allegro to mówi, żebym otworzyła bo to i tak najczesciej dla mnie. Jak jakis urzedowy to mam mu przeczytac. Czuła bym sie ostatnia swinia włazac tam gdzie jest jego strefa prywatna

Hyhy pisze:czyzbys wpadla przez telefon?

nigdy nie wpadłam przez telefon. chyba tylko idioci tak wpadaja, niewygodne smsy mozna kasowac.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 31 sty 2006, 10:48

w moim związku jest prosta zasada -co moje to i twoje :) nie mam nic do ukrywania,i ona o tym wie,a z drugiej strony nie grzebie w moich rzeczach bo i po co..?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
misiolek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiolek » 31 sty 2006, 12:27

moim zdaniem ma coś do ukrycia ,skoro tak reaguje na to co robisz

ja miałem to samo i skończyło sie tragicznie <zalamka>
...trzeba rozkopać strumyk aby popłynęła kiedyś z niego czysta woda !!
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 04 lut 2006, 15:54

Mi nie przeszkadza sprawdzanie. Nawet to lubię, bym rzekła :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”