trwać czy nie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Ag
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ag » 18 sie 2007, 21:40

hej, dzięki za tak liczny odzew... większość postów podpowiada to samo rozwiązanie - i chyba macie rację - to najlepsze (choć niekoniecznie najłatwiejsze...)
pisaliście też, żeby koniecznie z nim porozmawiać.. ale czy jest sens, gdy jestem absolutnie pewna jego uczuć do siebie i raczej nie próbuję się łudzić...?
dzięki jeszcze raz
Ag
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 19 sie 2007, 13:10

Ag pisze:pisaliście też, żeby koniecznie z nim porozmawiać.. ale czy jest sens, gdy jestem absolutnie pewna jego uczuć do siebie i raczej nie próbuję się łudzić...?

zawsze jest sens....moim zdaniem powinnas porozmawiac i poznac jego zdanie na ten temat ktory Cie nurtuje..
Awatar użytkownika
anika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anika » 19 sie 2007, 14:01

Ag, w moim odczuciu zanim od niego odejdziesz powinnaś z nim porozmawiać. Nie odchodzi się od kogoś bliskiego z dnia na dzień. Zresztą nawet jesli miałoby to tylko potwierdzić to o czym już wiesz, będziesz czuła sie znacznie lepiej.
Lepiej jest spróbować i żałować, że się nie udało niż załować, że się nie spróbowało.
Poza tym zawsze istnieje choć odrobina nadzei, ze być może on też myśli o tym aby między wami było coś więcej, tylko bał się Twojego zdania.

Pozostanie w tej realacji nie ma najmniejszego sensu. Nawet jesli miałoby to być tylko koleżeństwo. Z dnia na dzień, widując go i utrzymując kontakt nie wyleczysz się z tego uczucia.
"Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”