Skorpioniczka pisze:czy po prostuwszyscy fajni faceci z przedziału wiekowego 25-30 sa juz zajeci?
sa sa! tylko w cieplych krajach,podaja truskawk i winogrona i serwuja kapiele w mleku i miodzie.Polecam
Moderator: modTeam
Skorpioniczka pisze:czy po prostuwszyscy fajni faceci z przedziału wiekowego 25-30 sa juz zajeci?
tak slyszalam ,ze zona ma byc "mozgiem" a kochanka "cialem"
Mr. Nobody pisze:Ale co w takim razie ja mam zrobić, skoro od urodzenia praktycznie się jąkam? I to nie "jąkam" w znaczeniu, że przejęzycze się w czyjejś obecności, tylko "jąkam" poważnie, tak że praktycznie zdania nie potrafię płynnie wypowiedzieć. Mimo to staram się jakoś żyć, nie myśleć o tym, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie kobiety to ja już sobie nie znajdę.
tarantula pisze:To Wy jestescie wzrokowcami i taka jest prawda i nie pomoze pisanie o szukaniu inteligentnej wrazliwej itd
Gorgon pisze:ale część stara się jednak być inna
tarantula pisze:A co ma zrobic kobieta ktora nie jest ani za inteligentna ani za ladna Panowie?Bo tak sie przyjelo ,ze jesli nie jest juz ladna to niech jest inteligentna albo na odwrot (albo dwa w jednym) a co z reszta wrazliwych ale nie mieszczacych sie w tej kategorii hmmm?
Arczi pisze:Zresztą o kobietach można to samo powiedzieć, też lubi sobie popatrzeć na facetów.
otoz toonlyjusti pisze:Gorgon wzbudziaja sympatię a nie pożądanie czyli jednocześnie są mniej atrakcyjne dla mężćzyzn czyż nie?:> Takie szare myszki są wspaniałymi przyjaciółkami ale nie muzami malarzy itp.
onlyjusti pisze:nawet najatrakcyjneijszy fizycznie nie zwbudza we Mnie zainteresowania jeśli nie ma "tego czegoś" co mieści sie nie na fotografii ale w srodku człowieka, to sie wczuwa od razu ale nie w momencie ujrzenia danej osoby ale przy pierwszych kontaktach z nią.
onlyjusti pisze:Gorgon wzbudziaja sympatię a nie pożądanie czyli jednocześnie są mniej atrakcyjne dla mężćzyzn czyż nie?:>
Facet umówi sie z ładną, ale ożeni z inteligętną.
Gorgon pisze:Cytat:
Facet umówi sie z ładną, ale ożeni z inteligętną.
Kolejny mitNic dziwnego że Wy tak się boicie tych "fajnych facetów" skoro ich nie rozumiecie i pojmujecie przez pryzmat typowych macho
onlyjusti pisze:Gorgonie masz całkowitą rację przyjaźń to podstawa kazdego zwiazku ale czy Twoja kobieta była "szarą myszką"?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 223 gości