Czy są jeszcze naprawde fajni faceci???

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 22 cze 2006, 17:14

Skorpioniczka pisze:czy po prostuwszyscy fajni faceci z przedziału wiekowego 25-30 sa juz zajeci?

sa sa! tylko w cieplych krajach,podaja truskawk i winogrona i serwuja kapiele w mleku i miodzie.Polecam
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 22 cze 2006, 19:11

Marudzicie !
Ludzie niepełnosprawni na wózkach znajdują sobie partnerów a wy nie możecie ?

Ja rozumiem że trafia się wokoło parę panien do których się wzdycha i chciałoby się właśnie z nimi, ale one niestety mają zdecydowanie inne zainteresowania, gust ... ale takie jest życie ...
Mogę wam powiedzieć, że takie panny po paru latach będą żałowały swoich wyborów, gustu i wymagań bo na zdrowie im to w ogólnym rozrachunku nie wyjdzie ... poza paroma wyjątkami większość takich par które znam(znałem) dziś już nie jest razem ... i nie były to ciche "rozwody" ...

W temacie nieśmiałości - z moich doświadczeń wynika że jedynym lekiem na nieśmiałość jest totalna olewka, brak hamulców, oporów i kompletny brak zwracania uwagi 'co inni sobie pomyślą' ... jak komuś nie zależy na 'robieniu wrażenia' to jest swobodny, 'fajny', zabawny, jest najczęsciej bardziej interesujący niż nieśmiały milczek :)
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
thirdeye
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: thirdeye » 23 cze 2006, 14:14

eng, popieram calkowicie. ja juz nie wzdycham <banan> wiem ze bedzie zalowala :D takiego drugiego fajnego nie znadzie <browar> :P
nieznosze gdy po mnie nikt sie nie odzywa, takze zrob mi te przyjemnosc i odpowiedz :)
Arczi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arczi » 23 cze 2006, 20:25

thirdeye pisze:wiem ze bedzie zalowala :D takiego drugiego fajnego nie znadzie

No normalnie pogratulować podejścia koledze :)
Ja jeszcze nad sobą pracuje, chociaż ze swoją porażką się już pogodziłem.
Trudno, nie ta to inna, może ona jeszcze będzie żałować że mnie olała <browar>
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 27 cze 2006, 12:09

Panowie po moich wnikliwych obserwacjach powiem Wam ,ze...To Wy jestescie wzrokowcami i taka jest prawda i nie pomoze pisanie o szukaniu inteligentnej wrazliwej itd <faja>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 12:14

tarantula, nie zgodzę się :] Większość zapewne, ale część stara się jednak być inna :P

To prawda, lubimy popatrzeć na dziewczyny <banan> Dziwne by było gdybyśmy nie lubili :] Ale w przypadku osoby z którą mamy się związać obowiązują inne kryteria <diabel>
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 27 cze 2006, 12:20

Gorgon pisze:Ale w przypadku osoby z którą mamy się związać obowiązują inne kryteria <diabel>

tak slyszalam ,ze zona ma byc "mozgiem" a kochanka "cialem" <diabel>

inne."
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 12:21

tak slyszalam ,ze zona ma byc "mozgiem" a kochanka "cialem" <diabel>

Też bez przesady ;) Nie ograniczajmy się do jednej kochanki <banan>

Nie mówię koniecznie o związku małżeńskim ;) Ale o partnerstwie :)
<zakochany>
Obrazek
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 27 cze 2006, 12:23

Gorgon a jakie to kryteria ?? Pewnie gotowanie pranie sprzątanie wierność uległość i naiwność :D A kochana piękna inteligentna i żądna wyłącznie seksu bez zobowiazań :D oby Twoja przyszła zona tego nigdy nie przeczytała :D :P
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 12:31

Nie mam obaw przed tym aby moja Ukochana czytała czyjeś założenia na temat moich kryteriów doboru partnerki ;) Gdyż nijak się to ma do rzeczywistości :]
Po kolei:
Gotowanie - sam lepiej gotuję od Mojej :] a przynajmniej ona się stresuje za bardzo jak dla mnie gotuje i jej nie wychodzi, co sama potwierdza :]
Pranie - taaa, wrzucenie do pralki automatycznej w dzisiejszych czasach to katorga <diabel>
Sprzątanie - sam sobie radzę, chociaż dobrze żeby nie była fleją ;) I nie jest :]
Wierność - a Ty jej nie oczekujesz? :| Ja jak najbardziej, Moja również :]
Uległość - nie, wolę gdy ma własne zdanie. W łóżku też ma "własne zdanie" i to dodaje pikanterii <diabel>
Naiwność - czyli głupiutka ? Nie dziękuję, postoję :] Dopóki nie poddaje w wątpliwość wszystkiego co jej mówię, ale też nie wierzy we wszystko co usłyszy jest ok :]

Kochanka? Nie wiem :D Nie mam <diabel>
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Anula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Anula » 27 cze 2006, 12:45

Mr. Nobody pisze:Ale co w takim razie ja mam zrobić, skoro od urodzenia praktycznie się jąkam? I to nie "jąkam" w znaczeniu, że przejęzycze się w czyjejś obecności, tylko "jąkam" poważnie, tak że praktycznie zdania nie potrafię płynnie wypowiedzieć. Mimo to staram się jakoś żyć, nie myśleć o tym, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie kobiety to ja już sobie nie znajdę.

Opowiadasz... Nie sądzę, żeby dziewczynom przeszkadzało Twoje jąkanie się. Chyba, że jąkasz się tak mocno, że nie da się Ciebie zrozumieć.

Miałam w podstawówce strasznie sympatycznego kolegę, który się jąkał i od tego czasu mam słabość do jąkających się chłopaków. Szkoda, że jest ich tak mało ;) Mówię poważnie! Grunt to się zaakceptować.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 27 cze 2006, 12:46

Gorgon pisze:Kochanka? Nie wiem :D Nie mam <diabel>

Nie masz?A ja myslalam ,ze Ty i Wstreciucha... <diabel>

inne."
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 12:48

tarantula pisze:Nie masz?A ja myslalam ,ze Ty i Wstreciucha... <diabel>

Tylko wirtualnie <diabel>

IRL sądzę że ma lepsze propozycje <browar>
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 27 cze 2006, 12:49

Ja kiedyś myślałem, że są fajni faceci, bo myśałem, że sam jestem fajny.
Niestety coraz bardziej łapię się na swojej niefajności : <mlotek>
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 12:50

Hardcore, nikt nie jest idealny i zawsze mimo naszych starań łapiemy się na tym czego byśmy robić nie chcieli <browar>
<zakochany>
Obrazek
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 27 cze 2006, 13:18

Gorgon - zaimponowałeś Mi swoją wypowiedzią...mam identyczne podejście do wierności jak Ty a skoro jesteś taki samodzielny i wyrozumiały to tym lepiej dla Twojej kobiety ;)
OnlyJusti
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 27 cze 2006, 13:37

A co ma zrobic kobieta ktora nie jest ani za inteligentna ani za ladna Panowie?Bo tak sie przyjelo ,ze jesli nie jest juz ladna to niech jest inteligentna albo na odwrot (albo dwa w jednym :] ) a co z reszta wrazliwych ale nie mieszczacych sie w tej kategorii hmmm? <evilbat>

inne."
Arczi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arczi » 27 cze 2006, 13:42

tarantula pisze:To Wy jestescie wzrokowcami i taka jest prawda i nie pomoze pisanie o szukaniu inteligentnej wrazliwej itd <faja>

Troszki przesadzasz tarantulo :)
Wiadomo że faceci lubią sobie popatrzeć czasem. Gorgon ma rację, przy wyborze partnerki obowiązują inne kryteria.
Zresztą o kobietach można to samo powiedzieć, też lubi sobie popatrzeć na facetów.

Gorgon pisze:ale część stara się jednak być inna :P

Ja staram się być "inny" :D w pozytywnym znaczeniu tego słowa

Ja mam podobne poglądy na sprawy wierności, naiwności i uległości co Gorgon :)
Wolę gdy kobieta ma własne zdanie i nie jest głupia.
Sprzątać to sprzątam po sobie, gotować to się jeszcze nauczę :D młody jestem :)
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 13:48

tarantula pisze:A co ma zrobic kobieta ktora nie jest ani za inteligentna ani za ladna Panowie?Bo tak sie przyjelo ,ze jesli nie jest juz ladna to niech jest inteligentna albo na odwrot (albo dwa w jednym :] ) a co z reszta wrazliwych ale nie mieszczacych sie w tej kategorii hmmm? <evilbat>

Nie wiem w czym problem. Takie panie też mają powodzenie, takie przeciętne szare myszki wzbudzają więcej sympatii niż jakieś głupiutkie piękności ;)

Arczi pisze:Zresztą o kobietach można to samo powiedzieć, też lubi sobie popatrzeć na facetów.

Dokładnie :] Moja pani zakochała się wpierw w moim zdjęciu a dopiero potem we Mnie <banan>
Także nie jesteście bez winy, odłożyć mi te kamienie :P <diabel>
<zakochany>
Obrazek
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 27 cze 2006, 14:07

Gorgon wzbudziaja sympatię a nie pożądanie czyli jednocześnie są mniej atrakcyjne dla mężćzyzn czyż nie?:> Takie szare myszki są wspaniałymi przyjaciółkami ale nie muzami malarzy itp.
Faktycznie Ja również lubie sobie popatrzeć na wygląd faceta ale nawet najatrakcyjneijszy fizycznie nie zwbudza we Mnie zainteresowania jeśli nie ma "tego czegoś" co mieści sie nie na fotografii ale w srodku człowieka, to sie wczuwa od razu ale nie w momencie ujrzenia danej osoby ale przy pierwszych kontaktach z nią.
OnlyJusti
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 27 cze 2006, 14:12

onlyjusti pisze:Gorgon wzbudziaja sympatię a nie pożądanie czyli jednocześnie są mniej atrakcyjne dla mężćzyzn czyż nie?:> Takie szare myszki są wspaniałymi przyjaciółkami ale nie muzami malarzy itp.
otoz to :]

onlyjusti pisze:nawet najatrakcyjneijszy fizycznie nie zwbudza we Mnie zainteresowania jeśli nie ma "tego czegoś" co mieści sie nie na fotografii ale w srodku człowieka, to sie wczuwa od razu ale nie w momencie ujrzenia danej osoby ale przy pierwszych kontaktach z nią.

tez tak mam:)

inne."
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 14:12

onlyjusti pisze:Gorgon wzbudziaja sympatię a nie pożądanie czyli jednocześnie są mniej atrakcyjne dla mężćzyzn czyż nie?:>

W kwestii czysto fizycznej? Być może tak. Gdy mówimy o związku partnerskim, czyli relacjach damsko męskich opartych o zaufanie, nie zgadzam się. W takim związku mogą być i często są bardziej atrakcyjne :] Czy od swojego chłopaka wymagasz tylko by ładnie wyglądał czy chcesz by był Ci też przyjacielem? Jeśli to pierwsze to nie dojrzałaś do prawdziwego związku i dalsza dysputa nie ma sensu. W drugim wypadku sama się zastanów nad tym czy te szare myszki - przyjaciółki nie stoją na lepszej pozycji w przyszłości. Nie mam na myśli tu związków młodzieńczych czy związków z emocjonalnie niedojrzałymi osobami.
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 27 cze 2006, 15:34

Facet umówi sie z ładną, ale ożeni z inteligętną.
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 15:52

Kolejny mit :] Nic dziwnego że Wy tak się boicie tych "fajnych facetów" skoro ich nie rozumiecie i pojmujecie przez pryzmat typowych macho <diabel>
<zakochany>
Obrazek
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 27 cze 2006, 15:54

Gorgon pisze:Cytat:

Kolejny mit :] Nic dziwnego że Wy tak się boicie tych "fajnych facetów" skoro ich nie rozumiecie i pojmujecie przez pryzmat typowych macho <diabel>

Umowi sie z ladna lub/i inteligetna...a ozeni sie z ta ktora kocha...a milosc jest slepa i regul nie ma :P
Ostatnio zmieniony 27 cze 2006, 15:54 przez silence, łącznie zmieniany 1 raz.
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 27 cze 2006, 15:54

no to tarantulo mamy identyczne podejście do tej kwestii ;) <browar>
Gorgonie masz całkowitą rację przyjaźń to podstawa kazdego zwiazku ale czy Twoja kobieta była "szarą myszką"? Czy na poczatku znajomosci nie zwracałeś uwagi bardziej na wygląda, sexapil niż na wykształcenie, poglady polityczne itp.? Odpowiedź jest prosta przy pierwszych kontaktach liczy sie wygląd zewnetrzny. Przyjaźń jest przecież kwestią czasu, a wyraziste piękno prezentuje się lepiej niż pospolitość.
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 15:58

onlyjusti pisze:Gorgonie masz całkowitą rację przyjaźń to podstawa kazdego zwiazku ale czy Twoja kobieta była "szarą myszką"?

Była i dla mnie nadal jest moją Szarą Myszką :] Na początku zwracałem uwagę na to jak się z Nią rozmawiało oraz na to czy była naturalna :] Dodam że po 1szym spotkaniu, już drugiego dnia byliśmy parą. Chociaż znaliśmy się nieco dłużej [internet :P]. OnlyJusti to "przy pierwszych kontaktach liczy sie wygląd zewnetrzny" bzdura która wmawiają sobie kobiety którym brak pewności siebie. Jak chcesz to zapraszam na 15stą stronę topiku "Pokaż swoją mordkę" :P
<zakochany>
Obrazek
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 27 cze 2006, 16:10

Gorgonie w takim razie <brawo> masz racje naturalność to podstawa dzięki temu kobieta jest atrakcyjniesza, swobodne zachowanie i odwaga zawsze były w cenie ;) wygląd jednak sie liczy w wiekszym bądź mniejszym stopniu, zależy do człowieka, od chierarchi wartości, dobrze ze Ty masz odpowiednią ;) ale znam mężczyzn którzy nie myślą tak jak Ty stąd Mój pogląd na tę kwestię :)
OnlyJusti
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 27 cze 2006, 16:11

onlyjusti pisze:ale znam mężczyzn którzy nie myślą tak jak Ty stąd Mój pogląd na tę kwestię :)

To nie znasz mężczyzn tylko typowych samców :D
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 27 cze 2006, 16:14

To nie mężczyźni tylko niedojrzałe dzieci które przedkładają okładkę ponad książkę :] Każdy z Nas lubi na spojrzeć to w tę to w tamtą stronę, tego niestety nie przeskoczymy ale Ci prawdziwi mężczyźni starają się sugerować szerszymi kryteriami wyboru ;)
<zakochany>
Obrazek

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”