lollirot pisze:Czy wy żyjecie w jakichś krajach Trzeciego Świata bez dostępu do bieżącej wody i mydła?
czasem mi sie wydaje, że inni tak. ale jak widze tłuste włosy co można łyżką zbierać to mnie odrzuca.
Moderator: modTeam
lollirot pisze:Czy wy żyjecie w jakichś krajach Trzeciego Świata bez dostępu do bieżącej wody i mydła?
Gosia... pisze:Właśnie ! Nie potrafiłabym być z palaczem. To jest dla mnie takie no obleśne, niezdrowe, niehigieniczne. Niee
Dlatego wierzę Księżycówce, że jej niepalący przeszkadzają.
Szu pisze:Co wg. Was dyskwalifikuje dziewczynę/chłopaka już na starcie??
dla mnie to fajne jak sie 2 osoby ucza tego ze soba i sie kontroluja.
Junak pisze:U mojego faceta, OWSZEM, jak u każdego mogą zdarzać się dni, że roznosi go energia
Porywczość nie jest tylko domeną mężczyzn, wiem z doświadczeniaI jeżeli chodzi o tą dziedzinę, to wydaje mi się, że rozkład pomiędzy panami i paniami to mniej więcej 50/50
Xavi pisze:larena napisał/a:
Jak ktoś ciągle mówi o sobie.
Nie ma planów na przyszłość, brak pomysłów na życie.
Gdy nie ma żadnych zainteresowań ( człowiek inteligentny zawsze się czymś interesuje )
Porównuje mnie do swojej mamy, bo ona jest ideałem kobiety i ja tez powinnam taka być.
Gdzie ty takich ludzi spotykasz?
Gosia... pisze:Właśnie ! Nie potrafiłabym być z palaczem. To jest dla mnie takie no obleśne, niezdrowe, niehigieniczne. Niee
lecter pisze:A najgorsze to jak dziewczyna ma np.23 lata,a ja przebywając z nią mam wrażenie jakbym byl z 16-stka.Straszne....niektore w ogole nie dorastaja:)
WM pisze:moja potencjalna partnerka nie może mieć za sąbą pierwszego razu wcześniej niż ja, MUSI BYĆ DZIEWICĄ, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
WM pisze:nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam <smutny2>
WM pisze:-całą resztę stawiam na drugim planie
no masz rację w tej kwestii, skoro kobiety i tak sa emocjonalnie bardziej dojrzałe to nie może być starsza do Ciebie...WM pisze:-nie zwiążę się też z dziewczyną starszą ode mnie nawet o dzień![]()
WM pisze:-muszę być dla niej pierwszym chłopakiem, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
moglibyście mieć współnych. Po za tym mało jesto kobiet na świecie, które nie mają w ogóle znajomych.WM pisze:nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam <smutny2>
Tzn, że jak mam 23 lata to muszę chodzić w garsonce, butach na obcasie i torebką ze skóry aligatora, na nosie mieć okularki, a na głowie poważny kok upitolony? ;>
WM pisze:-jestem niższy niż większość moich rówieśników(170cm), więc nie będę oglądałsię za dziewczynami wyższymi od siebie, a niższe wymagają co najmniej 180cm
WM pisze:-moja potencjalna partnerka nie może mieć za sąbą pierwszego razu wcześniej niż ja, MUSI BYĆ DZIEWICĄ, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
WM pisze:-muszę być dla niej pierwszym chłopakiem, bo jak nie, niech się do mnie nie odzywa
WM pisze:-nie może być też brzydka, bo będą się ze mnie śmiali, ale nie może być też za ładna, bo będę miał zbyt wielu rywali
WM pisze:-nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam
WM pisze:-nie ma już porządnych dziewczyn-wszystkie szukają chłopaka z dużą kasą, super samochodem, willą i na wysokim stanowisku, a ja do takich nie należę
WM pisze:całą resztę stawiam na drugim planie
WM pisze:A żeby nie wyjść na idiotę, będę zadawał dziewczynom na samym początku znajomości pytania:
-Czy miałaś przede mną chłopaka? Ilu?
-Czy masz znajomych?
-Czy jesteś dziewicą?
-Czy wolałabyś, gdybym był bogaty?
Od odpowiedzi na te pytania zależy, czy będę kontynował znajomość.
WM pisze:wszystkie szukają chłopaka z dużą kasą, super samochodem, willą i na wysokim stanowisku
WM pisze:nie może być też brzydka, bo będą się ze mnie śmiali,ale nie może być też za ładna, bo będę miał zbyt wielu rywali
WM pisze:nie może mieć też znajomych, bo ja ich nie mam
WM pisze:A żeby nie wyjść na idiotę, będę zadawał dziewczynom na samym początku znajomości pytania
WM pisze:-Czy masz znajomych?
-Czy jesteś dziewicą?
eng pisze:WM, smutne to co piszesz.
A ta Twoja lista żądań to sposób na odreagowanie dotychczasowych negatywnych doświadczeń...ale nie tędy droga.
Z tego co widze to trafiałeś na nieciekawe panienki i towarzystwo, a sam masz za mało dystansu do siebie, uczuć i związków - tego sie musisz jeszcze nauczyć.
Swoją drogą straszne buractwo i prymitywy w tym liceum ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 298 gości