Martinoo pisze:Na pytanie kogo szuka odpowiadał że zwykłej dziewczyny (byle nie za ładna - bo to za dużo problemów) która nie ma zbyt dużych problemów ze soba. Taka podpowiedz słyszałem juz kilkukrotnie i naprawde coś w tym jest!
Kobieta taka potrafi stworzyc z Toba zwiazek bez zbednych problemow i ceregieli, na czym to polega? Jesli kobieta robi Ci focha o to ze gadasz sobie z kolezanka lub robi duzo krzyku o cos zupelnie drobiazgowego i robi z tego powodu wielkie censored wieklie halo wlacznie z trzaskaniem drzwiami zostawianiem siebie i wypieprzaniem (to takie naciagfniete moze troche) a Ty masz za 2 godz wazne spotkanie w interesach, to trudno sie cieszyc z takiej kobiety

To typ kobiet ktore wszystko chcialyby miec ulozone pod siebie (i ciezko to odroznic od tych, ktore po prostu tak reaguja na mile niespodzianki:D) i wcale sie nie dziwie ze Panom takie cos nie odpowiada, owszem to nieraz jest nawet fajne ale do czasu. I tutaj zaraz pewnie zostane podsumowany ze tak zachowuja sie ciapy

aczkolwiek nie jest dla mnie to zadne mestwo znosic chore urojenia i sztuczne problemy latami co 2 dni

i mysle, ze przynajmniej panowie mnie tutaj zrozumieja.
Martinoo pisze:myśle jedno ale nie moge tak zrobić bo jeszcze wyjde na idiotke.
Nie rozumiem czemu czasami ktos (nie tylko kobiety|) przejmuja sie zdaniem innnych kiedy powinny na to z gory siknąc

Martinoo pisze:Mnie osobiście, aktualnie sie nie chce ot tak po prostu.
Tu sie nie zgodze, mnie sie chce w obie strony:) Ja tez sie nie dam poznac komus kim jestem bardzo zainteresowany, niech sie postara:)
Martinoo pisze:Z jednej strony kobieta chce być z kimś a z 2 szaleć i poznawać nowych. Tendencja tego 2 przypadku jest wzrostowa.
No duzo kobiet naprawde duzo tak ma, facetow tez, ale z takimi sie nie zadaje

Martinoo pisze:Nie wyobrażam sobie bycia z kimś kto już sie wyszalał i teraz szuka partnera bo troche późno.
A moze sam tak bedziesz mial?:) Tutaj nie moge powiedziec, ze to cos dziwnego, ludzie czasami pozno dorastaja do prawdziwego partnerstwa, czasami nie chca wczesniej, robia kariere czy cokolwiek innego w kazdym badz razie wolalbym to zrobic z milosci a nie bo juz na to pora i jest w miare ok.
czero pisze:Na takiego, jakim powinien facet być.
Myslisz ze kobiety potrafia to zrobic? Potrzeba obojga rodzicow i wielu wielu czynnikow. Poza tym wrazliwy facet uczuciowy facet nie krzywdzacy nikogo facet i zyjacy w spokoju nie daje kobiecie tego czegos nadzwyczajnego jest nudny i tyle a jak jeszcze nie pokloci sie z nia raz na kilka dni to juz w ogole wyjatkowa klucha:)
Tak robia tylko gowniary. Co tez mowi sporo o tym, czemu Ty nie mozesz sobie znalezc odpowiedniej kobiety- otaczaja Cie bachory.
Bachory ktore potem maja 30 i szukaja szczesliwego zwiazku.