daro07 pisze:Wrecz przeciwnie jak mozna nie odbierac tego posta zlosliwie jesli wypowiadasz sie o mojej dziewczynie jako takiej ktora sie nie szanuje?
Andrew pisze:Ty w ogle malo co łapiesz z tego tematu
TO ty nie łapiesz tematu bo czepilas sie jednego watka, ktory uwazasz za nierealny w twoim zyciu. Przedstaw sobie taka sytuacje ze spotyasz sie z chlopakiem marzen, wyglad, po pierwszych minutach czujesz ze ma dobry charakter, dobrze wam sie rozmawia, zartuje a on nagle mowi ci cos takiego w restauracji ? Uciekla bys i powiedziala co myslisz na temat dzentelmenow? dziewczyno nie wiem co nazywsz chamstwem...

zaobserwoj sobie inne przypadki w innych zwiazkach jakie wystepuja i dopiero mow co to chamstwo......chyba ciezko ci bedzie to wszystko pojac ....pozdrawiam
Raczej z kobietą marzen

jak juz , bowiem sam jestem facetem - przykro mi jesli sie roczarowałes .
Jesli jednak był bym tą ową kobietą - tak uciekła bym jak najdalej i naj prędzej , i mysle , ze nie tylko ja , ale wiele innych kobiet choćby z tego forum , co juz zostalo Ci napisane. Rozumiem "śmiechem , żartem " ale są tez pewne granice i w takiej chwili , dziewczyna powinna zareagowac jednak inaczej , niz tak jak zachowala sie Twoja Pani .Idę o zakład , ze w przedstawionej przez Ciebie sytuacji , niesmak by poczuła nie jedna kobieta. Z tego forum wymienie takie jak : Mona , Miltonia , MRT , Jasmine , Dzindzer - jesli sie myle - One zapewne mnie poprawią , jednak nie sadze .To jest ta sama sytuacja kiedy to mnie kobieta zaprasza do kina , ale musze sie udac do okienka i zakupic bilety

To sie nie robi po prostu tak , jak zaprasza ktos , to bilety (w tym wypadku ) ma juz miec kupione .Tyle , ze mi sie wydaje , ze ja z innej epoki jestem , jednak nie chce do tej waszej należeć . Dzieci swoje , też ucze obycia i kultury , załoze sie też , ze nie wiesz jak sie widelec i nóż pozostawia na talerzu w restauracji

i tak jak to Cie wielce nie dyskredytuje , to to co uczyniles - tak ! ale też nie przejmuj sie , to tylko moje zdanie <browar>
W innych zwiazkach ? cóz ...dzieje sie tak jak ja to postrzegam .Co nie znaczy , ze jak kobieta chce postawic i zapłacić bo zaprosiła , to taka wie jek to załatwic , by ktos o jej partnerze zle sobie nie pomyslał - i takie rzeczy sie dzieją i dobrze - tego nie neguję , ale to co Ty tu przedstawiles mnie żenuje , jak i zachowanie Twojej kobiety
Tylko wyrazam co ja mysle

co to jest cham . a masz tu z wikipedi "(stąd chamem określa się człowieka źle wychowanego, gbura, prostaka)."
Nie twierdze tym , zes ty jest takim człekiem , ale zachopwanie Twoje tamto jak nic pod to okreslenie pasuje
daro07 pisze: Powtorze jescze raz czasy sie zmieniaja. Czesto bywa tak ze gdy sam facet chce od razu cos kupowac albo placic za kobiete to wlasnie one traktuja ze szpanuje pieniedzmi....
szpanuje ? ale tylko wtedy kiedy zaprosi ja do kawiarni , czy restauracji i bedzie jej fundowal najdroższe dania i trunki , ktore i tak jej smakowac nie musza

Inna baza jest wtedy , kiedy zapraszasz ja na kawe i ciastko , lubo też lody - tylko kretynka odbierze to jako szpanowanie , czaisz juz bazę ? To moze ktos inny Ci spróbuje wytłumaczyc o co biega , bo ja juz zakonczylem swe wypociny w tym temacie.
pozdrawiam , bez urazy - Tedi Ty tez ! <browar>