agna 24 pisze:a ona do ciebie z tekstem: "ty kur... nie uzywaj moich rzeczy..."
dlaczego matka ma takie zdanie o tobie
mnie nigdy nie nazwała kur** wiec na jakiej opdstawie ona mówi tak do ciebie
Moderator: modTeam

agna 24 pisze:ylko ona sie zwraca tak odruchowo do mnie i do ojca.

Dzindzer pisze:agna 24 pisze:ylko ona sie zwraca tak odruchowo do mnie i do ojca.
czyli zawsze na to pozwalaliscie lub zasłuzyliście, albo jedno i drugie
a teraz sie zastanów na ile chcesz mieszkać z facetem bo go kochasz a na ile to szansa na wyrwanie sie
i dlaczego maja lat 25 tkwisz w tym wszystkim.
Gdybym ja niała takie cos to bym w wieku lat 18 spakowała sie dorwała jakas robote i pokój wynajeła, nie mieszkanie a pokój. Sa ludzie którzy za opieke, sprzatanie wnaja pokój i czesto jakies pieniadze do tego. nie chodzi mi tu o facetów którzy szukaja sprztaczki i darmowej dupy ale np. starsza pania która potrzeuje pomocy czy opieki
agna 24 pisze:do niedawna bylo mi wygodnie mieszkac u rodzicow, ze wzgledow finansowych.....
agna 24 pisze:ona sie zwraca tak odruchowo do mnie i do ojca.

Skoro Ciebie maja za nic to czemu mieliby akceptowac?Watpie zbey sie to stalo.agna 24 pisze:chce zeby zaakceptowali moj wybor.
mrt pisze:Tę rodzinę tworzysz również Ty.
moon pisze:Co na to wszystko Twoj facet?

on chcial przyjsc z kwiatami do mojej matki juz 15.10 w moje urodziny i ja prosic o reke, ale ja uznalam, ze nie wypada.... balam sie ze wszystko sie rozpadnie, jak sie dziecko urodzi. a wlasnie w tym momencie sie rodzi... i co? nic sie nie zmienia. on dalej mnie kocha i chce byc ze mna, mimo, ze teraz jest w szpitalu i czeka na swojego potomka, a ja sie denerwuje, jakby to bylo moje.moon pisze:Co na to wszystko Twoj facet?

On ma cows w czaszce czy atrape?agna 24 pisze:on chcial przyjsc z kwiatami do mojej matki juz 15.10 w moje urodziny i ja prosic o reke, ale ja uznalam, ze nie wypada....
Pytam jakie ma zdanie odnosnie tej calej sytuacji. Bo wlecenie z kwiatkiem i proszenie o rke jest najglubsza rzecza zaprezentowana w tym topicu. Tzn ze on wcale nie ma zdania i wyczucia sytuacji?Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 461 gości