Pani Minister, Ty cały czas nie rozumiesz co ja dotąd napisałem?

Żadnej winy Ci nie wmawiam, to Ty mi wmawiasz takie knowania
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mówię że w większości przypadków sądowych gwałt ma obustronne przyczyny
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Mroczny Piskacz pisze:Dlaczego?
Mona pisze:Teraz skupmy się na modliwie
Mroczny Piskacz pisze:W jej wypadku skłaniałbym się ku nieporozumieniu i jej przewrażliwieniu na "zły dotyk" Ewentualnie prowokacji forumowej, bo sam tytuł tematu "to straszne" bawi mnie i nie składania do poważnego go potraktowania.
Sir Charles pisze:Stosunek bez zgody obu stron? To w takim razie ja tez zostalem zgwalcony.
jabłoń pisze:ona została fizyczną siłą zmuszona
A dlaczegóż to Cię to bawi !? Dla mnie opowiadanie o 28 letnim, żonatym i dzieciatym bracie, który obmacuje 23 siostrę tak, że aż musi mu grozić i się wyrywać, wcale nie jest zabawne a właśnie STRASZNE.
jabłoń pisze:A jakim prawem zakładasz, że jest przewrażliwiona ? Jakim prawem sobie kpisz używając pojęcia "zły dotyk" ?
I co to w ogóle znaczy przewrażliwiona w tym wypadku ?
jabłoń pisze:Jedyne o czym myślała, to czy powiedzieć jego żonie. Wiem, a to właśnie akurat JEST NAPRAWDĘ STRASZNE.a jakie niesprawiedliwe
![]()
jabłoń pisze:Właśnie zapomniałam się zapytać. Bo wg mnie niemożliwe jest zgwałcenie faceta. Ale może ja mało życie znam ?![]()
pani_minister pisze:A jak kobieta w czasie gwałtu przeżyje orgazm, to automatycznie gwałt przestaje być gwałtem?
Głupoty piszesz![]()
jabłoń pisze:Samo przeżycie orgamu przez kobietę (notabene ponoć zadziwiająco częste) przy gwałcie nie unicestwia faktu gwałtu na kobiecie, bo zauważ ona została fizyczną siłą zmuszona.
Mroczny Piskacz pisze:A to że facetowi stanął, mimo że nie chciał, i się go wykorzystało to już nie gwałt?
jabłoń pisze:NIE, nie, nie,Ruchy frykcyjne też wykonywał wbrew swojej woli ?
Sir Charles pisze:Nie? Tylko co?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 216 gości