Moderator: modTeam
CichyPL pisze:Zagryz wargi i sie ucz, bo jezeli oboje zdacie to bedzie wszystko w porzadku.
CichyPL pisze:Motywuj sie tym, ze jak juz bedziecie studiowac w jednym miescie, to bedziecie mogli mieszkac razem z dala od rodziny i tego calego gadania
moon pisze:Więc skoro na Ciebie "dra ryja" to Ty też się wydrzyj na nich i doprowadź do pionu. Twoje studia i Twój tyłek.
moon pisze:CXo do faceta to wydaje mi się, ze nie ma co gdybać teraz. Macie jeszcze cały rok i nie warto tym się teraz zamęcząc.
moon pisze:bankowości, finanse, zarzadzania i inne marketingi.
Yasmine pisze:bo jak pojde na farmacje prace znajde szybko
sophie pisze:Na pewno jest w Katowicach biotechnologia. To jest bardzo przyszlosciowy kierunek. Moze gdybys im powiedziala, ze sie nad tym zastanawiasz, to by wyluzowali
moon pisze:Ja bym nie dała rady przez 5 lat uczyć się czegoś co mnie w ogóle nie pociąga.
Yasmine pisze:Tylko z jednej strony maja chyba troche racji(choc im tego w zyciu nie przyznam),bo jak pojde na farmacje prace znajde szybko.A teraz slysze, tylko ze glupia jestem, bo co po biologi
Madziunia pisze:Moja przyjaciółka właśnie przez biologie zmarnowała tylko rok. Wydawało jej się, że to jest to czego chce się uczyć. Na koniec pierwszego semestru miała dość i rzuciła te studia.
___ToMeK___ pisze:ja z kolei sie zastanawiam, czy jest sens studiowac gdzies tylko dlatego, ze chce sie byc blisko drugiej osoby. Czy warto rezygnowac ze studiow powiedzmy na jakiejs znanej i renomowanej uczelni tylko po to aby byc blisko tej osoby?
Pegaz pisze:I wbrew wszystkim powiem że farmacja to nie jest taka zła myśl
Pegaz pisze:A Śląskiej Akademi Medycznej nie ma przypadkiem farmacji ?
Yasmine pisze:tez zaczynam tak myslec. W sumie interesuje mnie to(jest jedno ale - programem nauczania jestem baaardzo do tylu z chemia. Przez 2lata lekcje chemii moge policzyc na palcach).
___ToMeK___ pisze:Pytanie tylko czy lubisz chemie i czy bylabys w stanie nadrobic sama. Farmacja to w zasadzie glownie chemia i biologia, nie na odwrot.
Kobieta z Venus pisze:ale chyba nie warto rezygnować z marzeń...jeśli łączy was prawdziwa miłość to przetrwa nawet długą rozłąke. Trudno jednak się z tym pogodzić((
Yasmine pisze:To dopiero za rok, ale juz wszyscy dyskutuja gdzie i na co mam isc.
Yasmine pisze:bylebym tylko studiowala censored po tym beda pieniadze!!!A po bologi co bede robic ?
Yasmine pisze:A jesli ja zdam do Katowic a moj facet nie, a dostanie sie tutaj na miejscu? O to sie najbardziej boje. Ja sie ucze dobrze, martwie sie troche o niego, bo on tak no przecietnie.
Yasmine pisze:Moj chlopak chce isc na Akademie Wychowania fizycznego w Katowicach. Jest bardzo wysportowany, ale nie wiem czy bedzie mial dostatecznie dobre wyniki z matury zeby sie tam dostac. Nie wiecie czy ciezko jest
guli pisze:Nie daj się sprzedać po bilogii możesz pracować w szkole, niezła kasa i kupę wakacji
guli pisze:Duży nacisk jest kładziony właśnie na biologię i anatomię.
Powiedzial, ze nie mam sie co martwic, nawet jak on sie nie dostanie(ale zrobi wszystko zeby tak nie bylo)to bedzie na mnie czekac zawsze .
Crushader pisze:wiekszosc z Was nie wyobraza sobie zwiazku na odleglosc, badz tez gotowi jestescie zmienic lub nieco "nagiac" swoje preferencje co do wyboru uczelni by byc z ukochanym(/na).
Crushader pisze:Telefon, e-mai, sms, GG, Skype, skonczywszy na klasycznym liscie (ktory nommen ommen takze ma swoj urok) - form kontaktu jest naprawde wiele.
Hyhy pisze:WE DWOJE na pewno mozecie tak pokombinowac ze nawet jak sie nie podostajecie to bedziecie mieszkac razem To moje zdanie.
Cherry pisze:masz super faceta, możesz na niego liczyć
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 319 gości