Chłopak studentki...

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Chłopak studentki...

Postautor: ForsakenXL » 31 sty 2006, 00:49

A taki!

Pół żartem, pół serio - ale ziarnko prawdy w tym tkwi <chory>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 31 sty 2006, 00:53

Moj tez tak bedzie mial ze mna wkrotce :]
Ale nie ma mowy, zeby jakos znacznie ograniczyc seks, bo nie bede mogla sie skupic na nauce <aniolek>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 31 sty 2006, 10:27

O jejciu sie wzruszylam :D. Ale ten krolik (czy co to tam jest) jest biedny. Ale co on narzeka, jak on i tak nie ma czym ruchac <diabel>
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 31 sty 2006, 10:37

wpada w ucho :)
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 31 sty 2006, 11:46

Jakby ktoś chciał, to tutaj jest wersja z gorszą jakością obrazu (bo w formacie wmv albo qt zamiast flashowej wektorówki), ale za to z mp3jkową jakością dźwięku :]
Yas: tu nie chodzi o królika <chory>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 31 sty 2006, 12:01

ForsakenXL pisze:Yas: tu nie chodzi o królika

wiem
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 31 sty 2006, 18:30

ej, przysięgam, że gdybym miała chłopa, to w sesyjnym czasie obecnym to on miałby mnie dość :D i napisałby piosenkę zupełnie odwotną :D bo nauka do jutrzejszego egzaminu zajęła mi... pół godziny <aniolek> <banan>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 31 sty 2006, 18:33

lollirot pisze:ej, przysięgam, że gdybym miała chłopa, to w sesyjnym czasie obecnym to on miałby mnie dość :D i napisałby piosenkę zupełnie odwotną :D

no dokladnie :P ja tak mam ;) nie wiem, ale jakos potrafie wszystko pogodzic, ze nie ograniczam spotkac w czasie sesji czy cos, nie lubie zreszta jakis sztucznych barier - spotkania i seks sa najlepsze wtedy kiedy sie ma na nie ochote :P pewnie to wszystko wynika z tego ze za malo sie ucze no ale skoro efekty sa w porzadku to jakos tego nie zmieniam :P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 31 sty 2006, 18:46

Jak ja bym chciał, żeby to było takie proste. Ale naprawdę nie jest, uwieżcie mi na słowo. To dużo bardziej skomplikowana sprawa. Powiem tak: brakuje jej doby, dosłownie i w przenośni (zapomniałem dopisać: praca). Chętnie bym jej oddał 8 godzin z mojej <chory>
Ale trzymajcie kciuki, nadchodzą zmiany. Nie będę się rozpisywał, wystarczy powiedzieć iż Ona sama ma dość tego drylu i jak to się odbija na nas.

Tymczasem idę jeszcze raz obejrzeć teledysk...
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
blacknessie
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: blacknessie » 31 sty 2006, 18:52

Biedne to zwierzątko... ale seks to nie wszystko :D <browar>
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Jagienka06
Weteran
Weteran
Postautor: Jagienka06 » 31 sty 2006, 20:02

Mia pisze:
lollirot pisze:ej, przysięgam, że gdybym miała chłopa, to w sesyjnym czasie obecnym to on miałby mnie dość :D i napisałby piosenkę zupełnie odwotną :D

no dokladnie :P ja tak mam ;) nie wiem, ale jakos potrafie wszystko pogodzic, ze nie ograniczam spotkac w czasie sesji czy cos, nie lubie zreszta jakis sztucznych barier - spotkania i seks sa najlepsze wtedy kiedy sie ma na nie ochote :P pewnie to wszystko wynika z tego ze za malo sie ucze no ale skoro efekty sa w porzadku to jakos tego nie zmieniam :P

a ja juz nie moglabym teraz pogodzic pracy, sesji i jescze spotkan z chlopakiem. no cos.... w czasie sesji jestem dosc pobudliwa, bo zazwyczaj zostawiam nauke na ostatnia chwile przed egzaminem i misiek nie znioslby mojego narzekania.... :)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”