Nikt nie pisał jednak o tym jak dziewczyny próbują zwracać na siebie uwagę chłopaka. Pomijam wygląd. Nagle spotykasz 'księcia z bajki'. On jeszcze Cię nie widzi. Sytuacja dowolna (biblioteka, dyskoteka, lotnisko lub szkolna kotłownia). Co robisz?
Moderator: modTeam

Jedyna stała w życiu to zmiana
hehehe.....chociaż..... nie! Zdecydowanie nie. Zawsze się pierwszy produkowałem 
FlyingDuck pisze:Co robisz?
TedBundy pisze:mnie nikt nie zagadał pierwszy

FlyingDuck pisze:Co robisz?
Najwyzej popatrzą się katem oka (naturalnie w taki sposob zeby obiekt niczego nie zauwazyl)
Ale z drugiej strony zbytnia wrazliwosc tez nie jest pozadana... moznaby osiwieć. Pojawialyby sie tematy na forum typu: "Przeszla obok mnie. Czy jej sie podobam?", "Pozyczyla ode mnie dlugopis", "Zazartowala ze mnie", "Odezwala sie do mnie" 

Blazej30 pisze:cubasa, chcesz powiedzieć że jedna się pomyliła a druga była tylko ciekawa gdzie pracuję??
Ludzie, gdybym mial kazda taka sytuacje rozpatrywać pod tym katem osiwiałbym. Niech mnie zaprosi do kina - wtedy pogadamy 

zasadę tą stosujesz również gdy kobieta stosuje metodę krótkiej piłki?? Podchodzi i mówi:"cześć.Czy my się nie znamy??"??cubasa pisze:Znamy sie raczej z widzenia. W pracy tylko przechodzi obok mnie. Często. Bardzo często. Poza tym sie do mnie nie odzywa. Gdy donoszę jej makulaturę do "obrobienia" wowczas patrzy się na mnie i usmiecha. Po czym rzuca "No dzieki". No i...tyle. Ludzie, gdybym mial kazda taka sytuacje rozpatrywać pod tym katem osiwiałbym. Niech mnie zaprosi do kina - wtedy pogadamy

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

chyba dymne, bo jakos nie mogę się nigdy żadnych, jasnych dopatrzeć.Olivia pisze: dziewczyna może dawać znaki
wystarczy jeśli da mi do zrozumienia że chce.Olivia pisze: A Ty bys chciał wszystko od razu.

Blazej30 pisze:wystarczy jeśli da mi do zrozumienia że chce.
Blazej30 pisze:chyba dymne, bo jakos nie mogę się nigdy żadnych, jasnych dopatrzeć.
Są dwie metody: atak i kontratak, zależy:FlyingDuck pisze:Nasłuchałem się w ostatnim czasie o wielu sposobach na to jak zwrócić na siebie uwagę dziewczyny, prawdę mówiąc na tym forum też roi się od podobnych rad. Jedne są mądre, inne naiwne i głupie, niektóre skuteczne, a inne totalnie wyssane z palca. Właściwie większość z nich jest zazwyczaj wyssana z palca![]()
Nikt nie pisał jednak o tym jak dziewczyny próbują zwracać na siebie uwagę chłopaka. Pomijam wygląd. Nagle spotykasz 'księcia z bajki'. On jeszcze Cię nie widzi. Sytuacja dowolna (biblioteka, dyskoteka, lotnisko lub szkolna kotłownia). Co robisz?
Olivia pisze:Przypominam, że to faceci są od podrywania i zdobywania. Kobieta jest przede wszystkim damą, nie poniża się, nie narzuca, a daje lub nie daje podrywać.
Ja tam nigdy nie podrywałam facetów, choć może moje zachowanie mogło na to wskazywać. Jestem otwarta na ludzi i pewne odruchy są źle interpretowane. Jak czasami kobieta okaże trochę obojętności, to też działa. Ale oby nie przesadzić.
Kobieta kusi, nęci, ale nie podrywa. I tyle na ten temat w moim odczuciu.
To wal do tej wedle Twego mniemania niedostępnej. Ja stawiam sobie poprzeczkę wysokoBlazej30 pisze:i takie trafiaja się najczęściej <boje_sie>Pegaz pisze:kłopotliwe jesli kobieta zbyt urodziwa nie jest,a jeszcze bardziej kłopotliwe jeśli nie jest zbyt sprytna..
czero pisze:Ja stawiam sobie poprzeczkę wysoko

Olivia pisze:Przypominam, że to faceci są od podrywania i zdobywania. Kobieta jest przede wszystkim damą, nie poniża się, nie narzuca, a daje lub nie daje podrywać.
Ja tam nigdy nie podrywałam facetów, choć może moje zachowanie mogło na to wskazywać. Jestem otwarta na ludzi i pewne odruchy są źle interpretowane. Jak czasami kobieta okaże trochę obojętności, to też działa. Ale oby nie przesadzić.
Kobieta kusi, nęci, ale nie podrywa. I tyle na ten temat w moim odczuciu.

Bardzo fajne co najważniejsze działa nie tylko na facetów ale jak sądze rownież na inne sfery życia..bo kobieta ktora się ceni,jest pewna siebie,wie czego chce(przynajmniej mniej więcej;) ) odniesie sukces w tej czy innej formie...mrt pisze:Niektórzy czytali, niektórzy nie....
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 566 gości