selene pisze:Krzyś, mniemam, że wiesz lepiej od kobiet czym są dni płodne i niepłodne :okulary:
Zapewne spotkałeś się nieraz z problemami tej natury u siebie w organizmie :okulary:
Martwi mnie podejście faceta, któremu się wydaje, że jego wiek predestynuje go do wymądrzania się i deprecjonowania poglądów innych.
Nie twierdziłam, że przeziębienie ma wpływ na zanik dni płodnych :okulary:
Bardzo proszę o czytanie uważne moich postów.
Ja o wozie A Ty o kozie

i tak sie nie dogadamy za chiny ! Mój wiek nie ma tu nic do rzeczy bo to co wiem juz wiedziałem w wieku lat 20 -tu
Nie tweirdziłaś ze przeziębienie ma wpływ na zanik dni nie płodnych to fakt , ale podałaś to za przyczyne niemoznosci wiedzenia kiedy one sa , kwestia interpretacji jak widac

, włąsnie ..... czytaj uwaznie swe posty , bo sama nie wiesz co w nich piszesz ! A MNIE MARTWI WASZ STRACH PRZED ZAJSCIEM W CIAZĘ moze wiec zrezygnujecie z sexu

do momentu az dorosniecie !

Ja nikomu nie kaze sie kochać bez zabezpieczen , to wasz wybór , ale uswiadamiam iz mozna inaczej , za co Wy zas mnie atakujecie ..Mówie tylko ,ze jak sie chce z kims kochac po raz pierwszy , to warto poswiecić czas temu by sie dowiedzieć kiedy kobieta ma dni nie płodne. Ale Ty selene , wolisz mnie besztać , choc Twa wiedza widze nie dorasta mi do piet w tej konkretnej sprawie .I jak sie juz wie kiedy kobieta te dni ma , wtedy zrobic ten pierwszy raz

Wyrazam tylko swe poglady tak samo jak wy ! nie chcecie, piepszcie sie z gumami i innymi zabezpieczeniami, mi tak fsio rawno ! kto jak to robi ! Gdybyś selene poswieciła tyle uwagi sobie i obserwacji co ja poswieciałem swej pani , to bys dzis inaczej pisała , ale skoro jest inaczej , twoj sarkazm na poczatku twego postu jest dla mnie głupawy

to nic ze nie jestem kobietą i nie musze nią wcale byc ! wystarczy ze wiem jak ma pani działa i kiedy ! wszystko w temacie !!!

szilkret pisze:Powiem tak.
Nie uwierzę nigdy w to iż facet potrafi rozpoznać u kobiety owulacje. Bo tego sama kobieta nie jest w stanie przewidzić w 100%. Pomimo samodyscypliny i dokładności niestety są wpadki.
Rozpoznać mężczyzna "naturalnie" może po upławach, zapachu, smaku i zachowaniu kobiety oraz co najważniejsze po jej realacji. Chyba że bada kobietę labolatoryjnie to może. (mocz, krew, próbówki i te sprawy). Ma taką możliwość - chwała.
Ale każda kobieta jest inna i inaczej zbudowana. Jedna ma upławy druga wcale, inna pachnie intesywnie, inna wcale itp. Ale niestety choroby, pogoda, jedzenie, itp rzeczy mają wpływ na organizm kobiety.
Rozpoznanie - dobre sobie :556:
Jest kilka wyjść w kwesti braku wpadki przy takiej metodzie antykoncepcji:
1. Facet albo babka jest bezpłodna albo ma kłopoty na tym tle.
2. Mieli farta (mało współżyją)
3. Jedno z partnerów bez wiedzy drugiego uzywa środków antykoncepcyjnych.
4. Kwestia budowy i doboru patnerów którzy razem nie mogą mieć dzieci a oddzielnie owszem nawet drużyny (chemia) choćby na rzęsach chodzili nigdy ze sobą dzieci nie będą mieli. Innego wyjścia nie ma.
A tak na marinesie. To ktoś bardzo nie lubi odmiennego zdania i słów krytyki.
"bzdury heh"

I co myslisz , ze madze napisałaś

??? :547: sugerujesz ze jestem bez płodny , albo ze ma zona ma dzieci nie ze mną

?? :551: albo zazywa srodki anty ! (chciałbym bardzo , nie musaił bym czekać na te dni ) ale zona ma fisia na tle wygladu a po tabletkach podobno tyje !
wiec czekam jeszcze na jakieś ciekawe informacje i wywody !
Lubie słowa krytyki i odmienne czyjeś zdanie , ale wtedy gdy ten ktos ma racje

sex jak i to by poznac swą kobiete było swego czasu dla mnie czymś w rodzju chopla na tym tle

swego rodzaju BZIKIEM ! pasja ! oswieciłem temu mnustwo czasu
Dziś wiem ze mozna , tylko trzeba poznać kobietę , to nic ze kazda jest inna , poznać ją itak trzeba własnie dlatego iz kazda jest inna

wiec nie jestes Selene dla mnie partnerem w rozmowach na ten konkretny temat , sorki !!!

lato pisze:selene pisze:Krzysiu, rozumiem, że nie ty lubisz "gumek", ale zrozum że jeśli ktoś inny ich używa to już jego prywatna sprawa.
Wiesz, czasem wku....... mnie ton twoich wypowiedzi - nie jesteś alfą i omegą, zrozum.
Z wyrazami szacunku (mimo wszystko), pozdr,
lato
Rozumiem ze to jego prywatna sprawa , ja cały czas tylko pisze ze mozna inaczej i wskazuje jak , a tu zaraz sie ktos pojawia i pisze ze nie mam racji i ze tak sie nie da ! gówno prawda da sie
iI mnie censored jak czytam tylko o tych wieklich miłosciach i tak wielkim kochaniu i och i ach i w dupie szczypie

ale na pierwszy raz zadna !! nie zada sobie trudu by oddac sie temu swemu niby ukochanemu ot tak naprawde

......tylko z gumą !wiec dla mnie robicie to po prostu z ochoty ,a nie z miłosci , ale nie ma tu zapewnie starszych tak wielu jak wielu jest was młodych , wiec nadal pozostaje na tym polu jako rodzynek z pewnymi wyjątkami i w swych pogladach nie podzielony przez innych

AMMEN!