Matura - trzymajcie kciuki!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
No to jeszcze masz troche czasu do nauki
. Ale pewnie już świetnie jesteś przygotowana. Życze samych piątek
.
Będe na pewno trzymała kciuki.
Zapomniałeś dodać o czerwonej bieliźnie
.
Będe na pewno trzymała kciuki.
Hardcore pisze:no i pamiętaj! pisz pożyczonym długopisem, a słonik musi mieć trąbę skierowaną do góry
Zapomniałeś dodać o czerwonej bieliźnie
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Taaaaaaaaa,a potem po głowie dostanę :556:
Ćwiczyłam dzisiaj ciągi(matematyczne oczywiście
),granice ciągu i silnię i :569: dość!
Najgorsze jest to,że maturkę z matmy mam też i ustną(jak ja lubię rzucać się na głęboką wodę :548: ),a tam wzorki i regułki trzeba znać.Ach...,dlaczego nie wybrałam geografii ustnej :566: .
Cóż,jak mus,to mus i na matmę marsz ->
Znowu spać nie mogę..............
Ćwiczyłam dzisiaj ciągi(matematyczne oczywiście
Najgorsze jest to,że maturkę z matmy mam też i ustną(jak ja lubię rzucać się na głęboką wodę :548: ),a tam wzorki i regułki trzeba znać.Ach...,dlaczego nie wybrałam geografii ustnej :566: .
Cóż,jak mus,to mus i na matmę marsz ->
Znowu spać nie mogę..............
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

Gorsza stereometria i rachunek prawdopodobieństwa :570:
Mi tam stereometria i rachunek prawdopodobieństwa się podobały. W nich nie ma nic złego i trudnego, a ciagi i jeszcze funkcje logarytmiczne i wykładnicze to jest dopiero to co strasznie nie lubie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
- ksiezycowka
- Weteran

kociak pisze:Ale to też zależy od tego jak i kto Cię uczy. Mnie tak uczyli, że nic nie pojęłam i mam wstręt do tego...Mi tam stereometria i rachunek prawdopodobieństwa się podobały. W nich nie ma nic złego i trudnego
No właśnie
Mona Lisa - powodzenia na dalszej części i napisz jak tam było...
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- ksiezycowka
- Weteran

No dla mnie to może nie tak bardzo. Ostatnio zauważyłam wręcz coś dziwnego. Ucząć się tych podstawowych zagadnień rachunku włanczanej do poziomu podstawowego - nic nie kumam. Teraz przerabiam już zagadnienia z rozszerzonej (np. zdarzenia niezależne, prawdopodobieństwo warunkowe) i to jest proste!rachunek prawdopodobieństwa to dla mnie prawie czarna magia i zło konieczne
No pochodne nie były takie złe. Ale co by nie mówić wszystkiego można się nauczyć, trzeba tylko troche chęci i czasu.
A Mona zobaczysz mature zdasz na pewno, jesteś bystra babka więc nie będziesz mieć problemów.
A Mona zobaczysz mature zdasz na pewno, jesteś bystra babka więc nie będziesz mieć problemów.
matematyka ogolnie jest fajna, bo 2+2 niezaleznie od interpretacji sprawdzajacego ma sie rownac 4 i juz, a z humanistycznych przedmiotow to juz roznie bywa, ze sciagami mona nie przesadzaj, ja na maturke z polaka szedlem z 3 sciagami robionymi przeze mnie i bylo spoko, zdana na 5, ze sie pochwale 
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
- Mroczny Piskacz
- Maniak

- Weteran

Zaczęło się. Niech Twój umysł będzie oświecony :510:
<trzymamy kciuki>
<trzymamy kciuki>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Sir Charles
- Weteran