No i Roselyn Sanchez
i Anjali Jay 
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
i Anjali Jay 

To po co czytasz skoro taka chała?księżycówka pisze:czytam obecnie trzecią. Matko, jestem w szoku, że z kiepskiej książki można zrobić jeszcze bardziej padaczny film.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Bo dobrze się czyta i wciąga. Idealna rzecz na jazdę do pracy po godzinie w jedną stronę. Ale, że bohaterowie papierowi, że widać na oko już target tej książki - cóż, nie nazwę czegoś dobrym tylko dlatego, że fajnie się czyta. Walorów literackich to nie ma.Zaq pisze:To po co czytasz skoro taka chała?
Bo pozmieniane nieco wątki, bo brak budowania jakiegokolwiek klimatu czy podwalin tej opowieści, bo gra aktorów masakryczna, bo aktorzy beznadziejni i irytujący. Chłam. Po prostu.Zaq pisze:I czemu u uważasz film za padaczny?
Przeca to był dżouk. Wiem, że to jest kiczowata produkcja specjalnie pod gusta widowni under 18.księżycówka pisze:Bo...Zaq pisze:I czemu u uważasz film za padaczny?

To jest niesamowite. Kiepska ksiazka a czytasz 3 czescksiężycówka pisze:Chyba jak się książki nie czytało. Dziś widziałam pierwszą część, a czytam obecnie trzecią. Matko, jestem w szoku, że z kiepskiej książki można zrobić jeszcze bardziej padaczny film. Serio.
Jak na podstawie takih kiczowatej ksiazki to i tak niezle. A to ze glowna bohaterka robi przez caly film takie same zdziwione miny - Clint Eastwood tez ma jedna mine do wszystkich filmow Maverick pisze:Nie podoba sie ludziom a czytaja/ogladaja. Niesamowite
Maverick pisze:Sadze ze tak sie dzieje bo panuje moda na zmierzch, a niektorzy nie chca sie przyznac ze sie im podoba bo to dla nastolatek![]()
No ale jak mowia ze nie moga sie napisow doczekac to ja wowczas film wylaczam i nie ogladam dalej. Ksiazke odkladam na polke albo kasuje e-booka. A na pewno nie siegam po kolejna czesc. Wiec???Dzindzer pisze:No na jakiejś podstawie muszą stwierdzić, ze im się nie podoba.
A to to chyba głównie młodzież ogląda.

I to jest powód czemu skończyłam 3 część dziś w metrze.Dzindzer pisze:Czasami coś sie dobrze czyta mimo iż uważa się, ze to raczej niskich lotów jest. Ot cos co łatwo wchodzi kiedy człowiek musi zabić czas, czyli np. podczas jazdy komunikacją, czekając w poczekalni u lekarza.
Ja nie zostawiam niedokończonych.Maverick pisze:Ksiazke odkladam na polke albo kasuje e-booka
Nie wiem gdzie Ty widzisz akcję i przeczytaj całość może, bo fragmenty tow buty można se wsadzić.Maverick pisze:Czytalem fragmenty siazki i stwierdzam ze film jest lepszy. Tam przynajmniej jest jakas akcja a nie same wywnetrzenia boaterki plus kiepski warsztat autorki.

księżycówka pisze:I to jest powód czemu skończyłam 3 część dziś w metrze.Dzindzer pisze:Czasami coś sie dobrze czyta mimo iż uważa się, ze to raczej niskich lotów jest. Ot cos co łatwo wchodzi kiedy człowiek musi zabić czas, czyli np. podczas jazdy komunikacją, czekając w poczekalni u lekarza.
Dla mnie to to samo co jakiś Coehlo, Harry Potter itd. Żadna literatura, ale lubię się pośmiać z tej kretynki w metrze jak wracam. Poprawia mi to humor.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 728 gości