Przy okazji: jesteś tym wiszącym, czy bujającym się?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Leśny Dziadek pisze:nigdzie, przecież pracuję, a tym roku już byliśmy na wakacjach.
Mona pisze:Graty, Ted
Dzindzer pisze:Nie rozumiem stwierdzenia przeciez pracuje.
Dzindzer pisze:Ludzie którzy pracują też jeżdżą w coś takiego jak podróż
poślubna.
Dzindzer pisze:Współczuje małżonce, mnie by na jej miejscu było przykro.
Ciekawe stanęło na przeszkodzie zorganizowaniu ślubu wtedy kiedy byś miał czas?Leśny Dziadek pisze:jeżeli mają akurat na to czas, to jak najbardziej. Ja aktualnie go nie mam.

A ze chyba ide na studia od marca to nie pojade...ehh...Dzindzer pisze:Ludzie którzy pracują też jeżdżą w coś takiego jak podróż poślubna.
Nemezis pisze:Mamy grudzień. Dla chcącego nic trudnego
Nemezis pisze:Nie warto rezygnować.
slipknot/disturbed, to co innego Mati pisze:slayer i metallica to też nie szczyt marzeń by wszystko rzucać i lecieć![]()
Nemezis pisze:Iron Maiden to tez nie był mój szczyt marzeń kiedyś, ale z ich powodu (no dobra, bardziej Nightwisha) choć raz uciekłam z domu

Nemezis pisze:Tańczyć mi się chce. I świńtuszyć. Idę jednak czytać...

Nemezis pisze:Ech, chce mi się coś głupiego zrobić. Tańczyć mi się chce. I świńtuszyć. Idę jednak czytać...

księżycówka pisze:Jakie?
księżycówka pisze:A ja niezbyt.

księżycówka pisze:Mati, ja już się rozchorowałam.
księżycówka pisze:No to zobaczymy. Może
przy kolejnej pracy
jeszcze lepsze rzeczy będziesz umiał do moich ankiet
i że spieszyłem się, bo ksiądz po kolędzie był i miałem trochę czasu w plecy i mocno deszcz padał...a ona dzwoniła do mnie co chwilębym uważał na siebie
łooooł...i czacha zryta na cały dzień....
człowiek zauważa nowy post, leci zobaczyć co Pegaz, napisał, może olśni nas czymś nowym co zmieni nasze życie, a tu zonk. czytasz jeszcze raz w nadziei że może pod tą emotą ukryte jest jakieś przesłanie... i znowu zonk...Pegaz pisze:![]()

Blazej30 pisze:człowiek zauważa nowy post, leci zobaczyć co Pegaz, napisał, może olśni nas czymś nowym co zmieni nasze życie, a tu zonk. czytasz jeszcze raz w nadziei że może pod tą emotą ukryte jest jakieś przesłanie... i znowu zonk...Pegaz pisze:![]()
Błażej co tam słychac?Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1225 gości