A ja jestem zbyt skonana żeby skakać ze szczęścia ze swoich.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

jeśli napiszę: UWAGA złodziej!! zrobi to większe zamieszanie niż prowadzi kreatyną księgowość.Andrew pisze:Nie lepiej Błażeju opisac problem !
taaAndrew pisze:kupuj zawsze od sprawdzonych allegrowiczów , ominą cię kłopoty ....
na ponad 4000 komentarzy miał tylko 7 negatywnych i co? i płyty nie mam. 74 złotych też. tak. i Escrow. tylko jak wchodzi się na tą stronę to pojawia się błąd.Andrew pisze:I jest cos takiego jak "ubezpieczenie" tranzakcji , skontaktuj sie z allegro
nie chcę skończyć jak Żiobro.pani_minister pisze:Jeśli masz wątpliwości - tak.
Blazej30 pisze:na ponad 4000 komentarzy miał tylko 7 negatywnych i co? i płyty nie mam. 74 złotych też.

oczywiście. mailem. napisałem kiedy zapłaciłem. załączyłem mu dowód wpłaty z banku. odpisał że sprawdzi osobiście. potem napisałem do sprzedawcy w centrum sporów. to było we wtorek. od tej pory głucho choć pisałem codziennie. no może nie do końca. znowu wystawił to DVD.Olivia pisze:a próbowałeś kontaktu ze sprzedawcą?
Olivia pisze:Blazej30, a próbowałeś kontaktu ze sprzedawcą?

księżycówka pisze:Przepraszam, że nie odebrałam wczoraj, ale nie zdążyłam, bo ktoś trzymał mnie do północy żeby minutę po złożyć życzenia i dać prezent

zastanawia mnie jedno - dlaczego takich kursów nie prowadzą kobiety 
Mam kaca, muszę się zbierać do mojego.
Moja głowa

lollirot pisze:ale fajna impreza z ludźmi z pracy.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1324 gości