Koteccek pisze:Według mnie powinnaś się cieszyć, że jeszcze tą błonę dziewiczą masz
Możesz wyjaśnić, dlaczego to taki szczególny powód do radości?

Moderator: modTeam
lollirot pisze:Koteccek pisze:Według mnie powinnaś się cieszyć, że jeszcze tą błonę dziewiczą masz
Możesz wyjaśnić, dlaczego to taki szczególny powód do radości?
skoro zadaje takie pytania. Jest wiele kobiet, które załują swojej decyzji dotyczącej inicjacji seksualnej przed ślubem, albo z partnerem, którego nie kochały lub z którym już nie są. Ja np żałuję ponieważ teraz jestem z mężczyzną, z którym planujemy założenie rodziny i bardzo żałuję, że to nie on był moim pierwszym partnerem seksualnym, a drugim. Ale czuję, że na tym zapytaniu się nie skończy, prawda
?????Zbiornicki pisze: Czy podczas pierwszego stosunku zawsze czujecie ból?
) w ogóle nic nie czuły, absolutnie nic i zastanawiały się ponoć czy w ogóle ich błona dziewicza została przebita czy nie ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Koteccek pisze:? A dlatego, że różni mężczyźni różnie to odbierają- niektórzy uważają, że jak dziewczyna jest dziewicą, to znaczy, że jest jak to mówią czysta.
Koteccek pisze:Niektórzy pragną być pierwszymi mężczyznami, z którymi dziewczyna odbedzie stosunek, a jeszcze inni nawet czekają z tym do ślubu, ale to już zależy od obojga partnerów
Koteccek pisze:Jest wiele kobiet, które załują swojej decyzji dotyczącej inicjacji seksualnej przed ślubem, albo z partnerem, którego nie kochały lub z którym już nie są.
Koteccek pisze:Jest wiele kobiet, które załują swojej decyzji dotyczącej inicjacji seksualnej przed ślubem, albo z partnerem, którego nie kochały lub z którym już nie są.
Dzindzer pisze: a co jakies niedojrzałe emocjonalnie maja do tego tematu
Troszkę chyba pomyłka
.Koteccek pisze:Ja też jestem niedojrzała emocjonalnie![]()
![]()
![]()
Andrew pisze:Dokładnie jak pisze Dzin ... Jest wiele wazniejszych rzeczy niz jakies dziewictwo , ja bym był wielce zdegustowany jak nie kontent , gdyby mi dziewczyna powiedziala , ze załuje sexu z byłym, jaki mial miejsce. I chyba nie musze tłumaczyc dlaczego ...
) , bo ja właśnie usłyszałam coś podobnego od poprzedniego partnera, mianowicie "Już nigdy nie zechcę seksu z dziewicą" więc mam powód, aby żałować...bo jak już nie byliśmy razem to i tak przespał się z dziewczyną, która była dziewicą. Wiem, bo ją znam, nawet dobrze się kumplowałyśmy no i trochę żeśmy sie przyjaźniły, więc wiadomo skąd to wiem
. Wtedy byłam młodsza, trochę naiwna, ale teraz to już nieistotne, bo człowiek z wiekiem mądrzeje, prawda
?
Dzindzer pisze:Koteccek pisze:Ja też jestem niedojrzała emocjonalnie![]()
![]()
![]()
Teraz to nie wiem. Ale kiedy rozłozyłas nózki przed byłym byłas niedojrzała emocjonalnie na tyle by faktycznie ten seks uprawiać.
Jak ktos idzie do łózka swiadomie a potem załuje to znaczy, ze nie miał dośc dojrzałosci w sobie by podejmować taka decyzję.
, powtarzać się nie będę
(bez obrazy

A to jakieś coś złego jest? To oczywiste, że dziewica czy prawiczek często nie mają wprawy, doświadczenia itd. i seks z nimi jest gorszy. Zwykłe stwierdzenie faktu. To ma być jakaś trauma?Koteccek pisze:No to ciekawe jak Kolega by zareagował na to, gdyby dziewczyna tuż po wszystkim powiedziała "Już nigdy seksu z prawiczkiem" (jeśli wtedy byś nim jeszcze był) , bo ja właśnie usłyszałam coś podobnego od poprzedniego partnera, mianowicie "Już nigdy nie zechcę seksu z dziewicą" więc mam powód, aby żałować...

Dzindzer pisze:Koteccek pisze:bo ja właśnie usłyszałam coś podobnego od poprzedniego partnera, mianowicie "Już nigdy nie zechcę seksu z dziewicą"
Czy jak szedł z Toba do łózka wiedział, ze jestes dziewicą
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Koteccek pisze:niektórzy uważają, że jak dziewczyna jest dziewicą, to znaczy, że jest jak to mówią czysta

Dzindzer pisze:Widać masz solidna tę błonę. Facet musi mocno i zdecydowanie wejść w Ciebie.
Andrew pisze:Byc moze , ale moze tez byc tak , ze to moze byc złym pomyslem ! wiele mozliwosci ...niedopasowanie fizyczne , a moze byc to zwykła błachostka

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 1168 gości