Najchętniej.
takie wędkarskie pod pachy na szelkach?
widzę, że wszyscy cierpimy na brak seksu
ale za to kupiłem sobie nowego laptopa

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

oczywiścieTomasso pisze:Blazej pracujesz?
niestety nie.Tomasso pisze:W tym wieku powinieneś zarabiać fajne pieniadze.
sęk w tym że lokali jest mniej niż chętnych.Tomasso pisze:Wynajem pokoju np. w Katowicach to 300-500zl w zaleznosci od standardu.

Nie. Normalne, a nie jakieś obleśne z Liroya gumofilce.Mati pisze:takie wędkarskie pod pachy na szelkach?
Ja nie cierpię. U mnie potrzeba zanikłaMati pisze:wszyscy cierpimy na brak seksu
U mnie to częste. Odkąd wróciłam z pracy sprzątam, robię notatki, piszę prace do szkoły. A miałam dziś się wyspać. Jutro muszę o 8 wstać na mecz chłopaków i wątpię czy do nocy wrócę do domu.Mijka pisze:Pierwszy piątek od nie-pamiętam-kiedy, a ja siedzę w domu. A w dodatku, jak nie dostanę smsa zwrotnego to zasnę niezadowolona ;P
Blazej30 pisze:wiecie, jak trudno wynająć pokój? trzeba mieć odpowiedni wiek, pracę i pewnie jeszcze nie wiem co.

Nexus7 pisze:W 10% przypadkow bedziesz w ogole musial cos podpisywac, zazywczaj - na gebe.
Blazej30 pisze:żądano już ode mnie zaświadczenia z pracy.
Ja zawsze podpisywałam, na gębę bym sie bała
lollirot pisze:Kto mi kazał na imprezę iść przed całym dniem pracy?

no właśnie.Dzindzer pisze:Jak bym miała klawe mieszkanie na wynajem to nie tylko tego bym żądała.
może to i jest sposób. tylko że takich ogłoszeń jest b.dużoDzindzer pisze:A może sam daj ogłoszenie, ze szukasz pokoju
Imperator pisze:Pachnie mi to jakąś ściemą, że tak trudno niby wynająć pokój.
Tomasso pisze:Akurat w Katowicach to nie ma z tym żadnego problemu.
tacy jesteście mądrzy? to proszę - internet jest wszędzie taki sam - znajdźcie te ofertyAMX pisze:"Kto chce szuka sposobu,kto nie chce szuka powodu"
myślałem. chcę wynająć w Katowicach bo to obniża znacznie koszty transportu. a bilet miesięczny kosztuje tutaj > 100 PLN.Dzindzer pisze:Przemyśl to
teoretycznie jestem już umówiony z jednym gościem, ale on ma już współlokatorkę - tylko się z nią kłóci. a jak się pogodzi to zostaję w dupieImperator pisze:Ja myślę, że Błażej wcale nie szukał, tylko tak se napisał.
Blazej30 pisze:acy jesteście mądrzy? to proszę - internet
jest wszędzie taki sam - znajdźcie te oferty

Blazej30 pisze:taki jest dziś prawdziwy facet - mocny (tylko) w gębie
księżycówka pisze:Pewnie żeby udowodnić teorię o brzydocie.

W innych rzeczach teżImperator pisze:Czy mocny tylko w gębie to nie wiem. Niech się wypowiedzą ci, którzy mnie znają.
Nie kuś, bo naprawdę przyjadę.Imperator pisze:No i dziewczynę jakąś miłą, ponętną, jest gdzie przenocować.![]()
Ostatnio przechodząc przez dworzec odruchowo spojrzałam za ile jest PKP do Krakowa 
księżycówka pisze:Nie kuś, bo naprawdę przyjadę.
księżycówka pisze:Ostatnio przechodząc przez dworzec odruchowo spojrzałam za ile jest PKP do KrakowaByło za 10 minut i kusiło żeby wsiąść jak stoję, ale ktoś już na mnie czekał
księżycówka pisze:Aleprzed nami nie musi. Wystarczyłoby jakby o tym nie pisał.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1368 gości