Joasia pisze:I pewnie wtedy sama zacznie nam opowiadać o konsystencji kupy
jakby tylko opowiadała nam o tej kupie kupy

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Ale chyba dobrze?

hormony. Zaciazysz tez tak bedziesz miala. To potrzebne dla dziecka. Dlatego kobiety sa niezbedneDzindzer pisze:Ani się taka obejrzy a już prawie gaworzy jak nad dziecięcym wózeczkiem.
Chyba glownie matcePFC pisze:Ja mam taką teorię, nie własną wszakże, lecz wyrobioną na spółkę z innym obserwatorem, iż narodziny dziecka odbierają rodzicom nieco punktów IQ.
Kobieta musi byc w poll drogi miedzy dzieckiem a mezczyzna (czyli doroslym czlowiekiem) bo inaczej w zyciu by sie z malym dzieckiem nie dogadala i nie umiala nim sie zajac. Tak to juz natura urzadzila ze dziecmi opiekuja sie kobiety, one sa na to wyczulone. Podobno jak w autobusie lacze dziecko to kobieta nawet jak nei ma wlasnych dzieci jest poruszona i zainteresowana tym co mu sie dzieje. Ja na tomiast po pewnym czasie zaczynam myslec o tym by je wyrzucic przez okno i zeby cisza byla... 

to muszę cię poznać z jedną kobietą - lubi dzieci, ale tylko dobrze zakiszoneMaverick pisze:Ona sie pyta - a lubisz dzieci? No to odpowiadam ze zalezy w jakim sosie.
a zauważyłeś że piękne kobiety mają w urodzie cechy dzieckaMaverick pisze:Kobieta musi byc w poll drogi miedzy dzieckiem a mezczyzna (czyli doroslym czlowiekiem)

Takie są najlepszeBlazej30 pisze:a zauważyłeś że piękne kobiety mają w urodzie
cechy dziecka

Maverick pisze:Bardzo powazna kobieta, konkretna,, no prawie jak facetBez tych wszystkich damskich natrestw jakei niektore maja. Stali na przejsciu dla pieszych, obok zatrzymala sie kobieta z dzieckiem w wozku. Nagle tamta zaczela cos belkotac do dzieciaka. Tzn gaworzyc. Facet byl w szoku. Nigdy jej takiej nie widzial. Pozniej sie okazalo ze byla w ciazy.

Swoim?pani_minister pisze:Ja rozmawiam z jeżem.
Maverick pisze:Ona sie pyta - a lubisz dzieci? No to odpowiadam ze zalezy w jakim sosie.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1320 gości