Moze Wy sie orientujecie.
Dwa tygodnie temu dostalem skierowanie na stale leczenie do laryngologa, poniewaz bolalo (i nadal boli) mnie ucho. Okazalo sie, ze dolega mi to co kiedys - infekcja trabki sluchowej.
Chce zmienic lekarza, bo po dwoch tygodniach leczenia nie ma poprawy, a bol jest wrecz nieznosny, az momentami wstepuje we mnie agresja. Na dodatek lekarz przypisuje mi leki, ktore nic nie daja - na katar, przeciwgrzybiczne i spray do nosa (po prostu smiech na sali).
Krotko mowiac - jestem niezadowolony ze sposobu leczenia tego lekarza i chce zmienic laryngologa. Musze miec nowe skierowanie czy moge je zabrac z dotychczasowej przychodni?
Skierowanie do specjalisty
Moderator: modTeam
Troche Cie nie rozumiem , ja bym poszedł prywatnie ! i zadne skierowanie mi potrzebne wtedy nie jest.
Mysle tez, ze to skierowanie które masz uprawnia Cie do pójścia do innego specjalisty, tyle , ze nie wiem jak to jest bo ja np. musial bym isc poza swój osrodek, zas nie wiem czy tam by mnie jako osobe z zewnatrz przyjeli skoro by wiedzieli , ze w moim osrodku jest ów specjalista /.
Mysle tez, ze to skierowanie które masz uprawnia Cie do pójścia do innego specjalisty, tyle , ze nie wiem jak to jest bo ja np. musial bym isc poza swój osrodek, zas nie wiem czy tam by mnie jako osobe z zewnatrz przyjeli skoro by wiedzieli , ze w moim osrodku jest ów specjalista /.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ksiezycowka
- Weteran

Wybaczcie , ale ja mieszkam na slasku ide do specjalisty któremu płace - zadne skierowanie mi potrzebne nie jest ....
bo takowe nie ma sensu ...
bo takowe nie ma sensu ...
Ostatnio zmieniony 08 mar 2009, 18:27 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Cold Princess
- Pasjonat

- Weteran

- Weteran