Pytanie twoje jest enigmatyczne ale rozumiem sens albowiem sama obecnie spotykam się z facetem o 11 lat starszym.
Sęk w tym iż mężczyźni w jego wieku inaczej myślą. Nie wiem w jakiej sytuacji jest twój wybranek tzn. żonaty, rozwiedziony czy ma dzieci itp. Jest to istotne, albowiem różne człowiek ma oczekiewania w zależności od "czasu i miejsca" w jakim jest. Rozmowa na pewno ci pomoże ale różne mogą być jej konsekwencje.
Mężczyzni boją sie odpowiedzialności jak diabeł święconej wody i jeśli odczuwasz dyskonfort w kwestii związku to znaczy, że intuicja coś ci podpowiada. Mogę się mylić albowiem mało podałaś informacji na temat tego związku o tyle 6 miesięcy do spory już czas aby kogoś trochę poznać.
Porozmawiaj i czekaj na to co on ci powie. To ważne jak ci to powie i kiedy.
Pamiętaj, iż jesteś kobietą stosunkowo młodą i dla niego na pewno atrakcyjną i pochlebia mu że zwróciłaś na niego uwagę. Bynajmniej normalny facet by tak sie zachowywał ale jeśli on szuka jedynie rozrywki w ramionach młodej laski to raczej może być odwrotnie. Nie mnie jest z toba 6 miesięcy i chyba nadal chce sie spotykać???
Pytanie jest jeszcze jedno. Czy on o ciebie dba???? Tzn czy dba o ciebie lepiej od innych z którymi do tej pory byłaś. To meżczyzna już dojrzały więc poznasz po nim i tym jak się do ciebie odnosci co z tego będzie.
Często my kobiety szukamy dziury tam gdzie jej nie ma. Bardzo czegoś chcemy ale boimy się to powiedzieć i zaczyna sie w głowie roić że może on dla seksu tylko

? Czasem lepiej za dużo nie myśleć i nie stwarzać sobie samemu problemu chyba że masz ku temu powody.
Szacunek jest czymś czego pragnie każda kobieta, ja także. Zapominamy jednak że na szacunek trzeba sobie zasłużyć i ktoś musi zasłużyć na nasz szacunek. To zamknięte koło.
I nic nie wiem i nic nie rozumiem
I

iąż wierzę biednymi zmysłami
Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami
"Julian Tuwim"