Interesuje mnie seria Ziaja Pro
czy miałyście kontakt z tymi produktami? Możecie coś polecić?
Moderator: modTeam

Ja też go mam zamiar kupić, tylko muszę zużyć Masterpieca i 2000 Calorii. Ostatnio kupiłam jak były w promocji- 2000 Calorii super, natomiast do Masterpieca nie mogę się ciągle przekonać.Yasmine pisze:http://www.maybelline.pl/...l31l204l553.htm kupiłam ten tusz i się zakochałam.

Yasmine pisze:http://www.maybelline.pl/produkty/oczy/l29l30l31l204l553.htm kupiłam ten tusz i się zakochałam. Dla mnie ideał. Lepszy od Max Factora. Nic się nie rozmazuje, nie kruszy, nie skleja. Pogrubia, wydłuża. Piękna czerń. Znalazłam tusz marzeń
Lato w zimę

Ja chyba też tak mam. Po prostu wiem, że jak się coś skończy to mogę nie mieć akurat czasu na ganianie i kupowanie tego co się skończyło.Mikro czarnuch pisze:Nie wiem, czy tylko ja mam takie tendencje do chomiczego traktowania (kupowania na zapas) kosmetyków, zwł. tych pielęgnacyjnych?

księżycówka pisze:Ja chyba też tak mam. Po prostu wiem, że jak się coś skończy to mogę nie mieć akurat czasu na ganianie i kupowanie tego co się skończyło.
Chyba kłania mi się specjalista 
księżycówka pisze:Sympatycznie ten peeling wygląda. Gdybym używała takich rzeczy pewnie bym się skusiła

Ale ja nie mam czego łuszczyć. Mam wszędzie gładziutką skórę, a jak raz użyłam takiego ślicznie pachnącego malinkami peelingu to byłam czerwona i poraniona wręcz mimo, że użyłam delikatnie bardzo. Kosmetyki też wchłaniają mi się błyskawicznieMikro czarnuch pisze:Ja tam czasem lubię się złuszczyć, Tobie też polecam![]()

księżycówka pisze:Ale ja nie mam czego łuszczyć. Mam wszędzie gładziutką skórę, a jak raz użyłam takiego ślicznie pachnącego malinkami peelingu to byłam czerwona i poraniona wręcz mimo, że użyłam delikatnie bardzo. Kosmetyki też wchłaniają mi się błyskawicznieMikro czarnuch pisze:Ja tam czasem lubię się złuszczyć, Tobie też polecam![]()
Miltonia pisze:szczegolnie odzywki do paznokci i krem do rak z pamiecia.
A ktos probowal nowej mascary Givenchy z nowa szczotka kula?
Mikro czarnuch pisze:peelingi enzymatyczne

Dzindzer pisze:Mikro czarnuch pisze:peelingi enzymatyczne
A masz jakiś taki sprawdzony

Mikro czarnuch pisze:Polowałam ostatnio na dobry peeling do ciała.
No i upolowałam, Lirene, dla mnie bomba! Dobrze wygładza i ujędrnia, no i rewelacyjnie 'świeżuteńko' pachnieLato w zimę
http://www.lirene.pl/s64-....4.kroki_pl.php
Dzindzer pisze:Mikro czarnuch napisał/a:
peelingi enzymatyczne
A masz jakiś taki sprawdzony
Mikro czarnuch pisze:Stosuję delikatny peeling enzymatyczny Pharmaceris z serii A,
Mia pisze:najlepszy jakiego używałam to peeling enzymatyczny Alcina (profesjonalna firma kosmetyczna)
Mia pisze:Bardzo polecam, jeżeli ktoś szuka dobrego produktu.
Dzindzer pisze:Gdzie można kupić i czy są różne do różnego rodzaju skóry
ja kupuję w salonie kosmetycznym, gdzie na tych produktach pracują. Trzeba poszukać w internecie, może allegro?
No ja właśnie szukam takiego dobrego, także3 cena mnie nie odstrasza

Dzindzer pisze:Mikro czarnuch pisze:Stosuję delikatny peeling enzymatyczny Pharmaceris z serii A,
Mam ten, nawet zadowolona jestem, ale dla mnie żadna rewelacja

Mia pisze:Bardzo polecam, jeżeli ktoś szuka dobrego produktu.
Mikro czarnuch pisze:Jeśli by przeliczyć cenę za ten z pharmaceris, który ma li tylko 50 ml, ech...
Mógłby być tańszy, ale skoro to 150-ątka to ... muszę napisać list do świętego mikołaja, bez dwóch zdań
. Pojemność to też 50ml, a występuje jeszcze w miejszym 25ml opakowaniu.
Miltonia pisze:Krem z pamiecia, cos tu nawet napisali:
http://www.beautyline.pl/...id_produktu=549
Mia pisze:bo maseczki działają najlepiej na oczyszczoną skórę twarzy.

Mia pisze:Pojemność to też 50ml, a występuje jeszcze w miejszym 25ml opakowaniu.
Ale dałabym głowę, że to było 150ml, pomyliło mi się z innym produktem.
Dzindzer pisze:Ja zawsze najpierw oczyszczam potem odżywiam. Ponoć najlepiej po 17 bo ponoć wtedy się składniki najlepiej wchłaniają ( kolejna mądrość w tv zasłyszana)
(też zasłyszane, zaczytane w jakimś artykule)
Z góry dzięki Mikro czarnuch pisze:50ml -> 150ml robi różnicę, ale pomylić może się każdy
Ja się jeszcze z tym peelingiem wstrzymam. Nie ukrywam, że jak na peeling to dla mnie sporo ;]

Mia pisze:Mikro czarnuch pisze:50ml -> 150ml robi różnicę, ale pomylić może się każdy
Ja się jeszcze z tym peelingiem wstrzymam. Nie ukrywam, że jak na peeling to dla mnie sporo ;]
Wiem, ale dalej będę się upierać, że on jest szalenie wydajny, bo jest w proszkua 50 ml proszku a płynu/żelu też robi różnicę. Na jednorazowe użycie używa się szczypty proszku, dodaje trochę wody i tak nakłada na twarz, wmasowując okrężnymi ruchami.
Mia pisze:Ostatnio wypróbowałam żel pod prysznic Kamil o zapachu miętowej czekolady
Mikro czarnuch pisze:Prośba do Dzindzer: Jak już uda Ci się nabyć ten peeling i go przetestujesz na własnej skórze to skrobnij jakąś krótką recenzyjkę, coby potwierdzić, czy cena rzeczywiście przekłada się na jakośćZ góry dzięki

Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 1044 gości