fuuuuuj! Najgorsza, albo jedna z najgorszych pizzeri w mieścieKrzych(TenTyp) pisze:Z mario
(to pisałam ja- Panienka Maciejowa)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Wujo Macias pisze:fuuuuuj! Najgorsza, albo jedna z najgorszych pizzeri w mieście(to pisałam ja- Panienka Maciejowa)

Wujo Macias pisze:jest. Chociażby na osowej górze przy stacji Seydaka i jedna z tego co pamiętam na wyżynach była. Obie tak samo paskudne.

Jak zawsze. Z kim chcę, gdzie chcę, kiedy chcę i co chcęlollirot pisze:Ooooo, z kim to się?
Co prawda to prawda. ;PWujo Macias pisze:jestem najzwyczajniej ch.u.jowy po prostu.

Ale z drugiej strony znów zmieniać numer jak massssa ludzi ma ten? 

Mi tam jeszcze nawet zostaje sporoMati pisze:cholera tak to jest jak się przewala kasę na baletach, taksówki nie taksówki, drinki, napiwki, a hajs leci
Taka beznadziejna.Blazej30 pisze:taka oblatana w temacie

nie, to ty się starzejesz. tylko patrzeć jak zacznie cię drażnić głośna muzyka, poczujesz uderzenia gorąca, będziesz miała zmiany nastroju i spadek libidoksiężycówka pisze:Że instrukcje do telefonów są takie długie i nudne. A kiedyś tak lubiłam ustawiać wszystko w nowych sprzętach. Świat za szybko idzie do przodu![]()

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1225 gości