Wtedy nie zjeMati pisze:ja nie rozumiem czemu szkoda jakbyśmy razem przyjechali![]()
Bo głodna i jużMati pisze:za co?
To jedź sobie.Mati pisze:ja bym jechał do Krakowa druga połowa sierpnia...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Wtedy nie zje
księżycówka pisze:Dlatego jaj szkoda ;P
księżycówka pisze:To jedź sobie.Ja niezbyt prędko z pewnością.

Olivia pisze:28 luty / 1 marca czy następny?
Olivia pisze:A będzie Twój Młody?
Mia pisze:ale w związku z waszymi pracami i uczelniami, warto by było zacząć już myśleć
Mia pisze:Pewnie, że będzie![]()

Olivia pisze:Mi jest się ciężko pod tym względem jasno określić, ale obiecuję, że się postaram.
Olivia pisze:Tylko niech nie przynosi parasolki.
księżycówka pisze:Ja jak mówiłam. Określę się około połowy lutego.

Znając mnie to dzień przed zapadnie decyzja, na szybko bilety i wyjazd pociągiem o jakiejś dziwnej porze. Ale luz. Dzięki Bogu do Krakowa praktycznie co godzinę są pociągiMia pisze:A pewnie wszystko wyklaruje się tydzień przed
Podwójne urodziny?lollirot pisze:No nie, wyprzedziłaś mnie, bo miałam niedługo zapraszać na moje urodziny pod koniec lutego![]()

lollirot pisze:No nie, wyprzedziłaś mnie, bo miałam niedługo zapraszać na moje urodziny pod koniec lutego
lollirot pisze:Z mojej strony spoko, jeśli dojdziemy do konsensusu co do knajpyMiałam pewne pomysły już.

lollirot pisze:To łączymy? Myślałam o wcześniejszym weekendzie, ale ten, o którym piszesz też może być.
tarantula pisze:To jest zaproszenie dla wszystkich forumowiczow rozumiem, a nie tylko dla wybranych na zamkniete urodzinowe party?Bo wtedy trzeba by zmienic tytul tematu
tarantula pisze:Predzej ja niz Ted or Dzindzer <browar>

Mia pisze:biorąc pod uwagę fakt, że na spotkanie w Gliwicach nie miałaś czasu

lollirot pisze:a ci, z którymi się jakoś szczególnie nie lubimy i tak przecież nie przyjadą

tarantula pisze:Facet niestety ma u mnie pierwszenstwo przed Forum
Mia pisze:nawet jak faceta masz codziennie
Mia pisze:spotkanie ze znajomymi raz na pół roku

Mia pisze:byłaś zaproszona z nim - a to da się połączyć, w normalmych relacjach.
tarantula pisze:Nawet

tarantula pisze:My nie mamy normalnych relacji co nie znaczy ,ze sa gorsze niz innych

księżycówka pisze:Zawsze ja cholera
Olivia pisze:Postuluję za knajpą, w której też można potańczyć.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1368 gości