Śmieszne!!

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 20 wrz 2007, 22:35

<Kastamir> UWAAAAAAAAAAAAAAAAGAAA!!!!!!!!!!!!!! Potrzebuje SZYBKIEJ ODPOWIEDZI!!!!
<Kastamir> w aptekach mozna kupic plyn plemnikobojczy, tak? ile czasu po stosunku on dziala??
<Kastamir> szybko!!!!

hehehhe...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Kotek_Szarobury
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kotek_Szarobury » 21 wrz 2007, 10:41

Mati, z twoimi tekstami - są coraz gorsze, ostatnie 2 wcale nie śmieszne, beznadzieja...

Idzie niemowa do sklepu, chce kupić paste do zebow, wiec pokazuje jak mim, ze szczotkuje, nakłada. Sklepikarz łapie i mu sprzedaje paste. Jak ma pokazać ślepy, że chce kupić okulary przeciwsłoneczne?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
powiedzieć <hahaha>

A jeszcze 1 znane mi sie przypomnialo: dlaczego prezydent jeździ autem z przyciemnianymi szybami?
Żeby nikt nie zobaczył że siedzi w foteliku <hahaha>
Don`t worry, be happy
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 21 wrz 2007, 14:31

Kotek_Szarobury, żałosne...a ten drugi to już w ogóle...beznadzieje dużymi literami

zresztą, kim Ty jesteś by komentować moje poczucie humoru?
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 21 wrz 2007, 14:46

Oj chlopaki, nie ma sie co klocic...

Ustalamy, ze oboje wsadziliscie suchary i bedzie spoko.

To teraz ja, bedziecie sobie mogli odbic moje komentarze:

Bolek i Lolek pojechali pod namiot. Noc, nagle Bolek pyta Lolka:
-Lolek...Walisz konia?
-Wale.
-No, to wal swojego...
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 22 wrz 2007, 14:52

<Mmmuuuu> jakby nakrecili film o programisie murzynie i jeszcze na dodatek pedale
<Mmmuuuu> to bym chyba nie wiem
<dddd> marzy sie kariera aktora ?
<Mmmuuuu> przeciez nei jestem czarny
<Mmmuuuu> :)
<dddd> :)
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 22 wrz 2007, 14:53

Mati_00 pisze:<Mmmuuuu> jakby nakrecili film o programisie murzynie i jeszcze na dodatek pedale
<Mmmuuuu> to bym chyba nie wiem
<dddd> marzy sie kariera aktora ?
<Mmmuuuu> przeciez nei jestem czarny
<Mmmuuuu> :)
<dddd> :)

Bash- glowna drewutnia na obszar europy srodkowo -wschodniej (moze poza serialami typu NIANIA)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 23 wrz 2007, 04:22

Andrew pisze:poczytajcie !! ! bedziecie mieli niezły ubaw , mnie zdgarstki rozje....ało popłakałem sie po prostu !! ! :D to z innego forum !!

pisze "Sabina 110":

Wczoraj wieczorem zachciało nam sie kochać z moim chłopakiem i namawiał mnie do sexu analnego czego bardzo pragnełam. Niestety mu odmówiłam z uwagi na to, że nie czułam sie zbyt czysta w tym intymnym miejscu. Zatem Marcin zaczął mnie całować i pieścić jezyczkiem moją cipke. Po paru minutach doszłam do takiego podniecenia dostałam takich skurczy, że nie wytrzymując tego napiecia póściłam mu bąka prosto w twarz. I tu sie zrodził nie lada problem gdyż Marcin szybko uciekł i do dzisiejszego dnia sie do mnie nie odezwał. Co robić? dziewczyny pomóżcie ja go tak bardzo kocham a tak sie wstydzę tego co wczoraj zaszło. Pozdrawiam z nadzieją uzyskania pomocy zrozpaczona Sabina.

Komentarze:
Istnieje możliwość, że jemu to się bardzo spodobało, a jednocześnie poczuł się nieco zaskoczony sytuacją i stąd jego nagła ucieczka. Myślę, że szuka kontaktu z Tobą i powinnaś mu pomóc. Spotkajcie się i zachowujcie naturalnie. Pomyśl, że on może ciągle nosić w pamięci zapach Twojego bąka. Czy to nie romantyczne? Nie rozpaczaj
Sabinko, tylko działaj.

Oj, chyba dobrze ,że zrezygnowałaś z seksu analnego, widać wyczuł pismo nosem i szuka fajnej, czystej pupci a nie z batonem krymskim skitranym wewnątrz. Hihihihihi. Możliwe, że jakieś odpryski poszły w biedny nosek kolegi, albo jest teraz piegowaty. BO TRZA MYĆ PUPĘ ZAWSZE I WSZĘDZIE BO NIE WIADOMO CO BĘDZIE

Sabinko jeśli go jeszcze spotkasz zaproponuj mu wspaniały sex analny a jak juz do tego dojdzie to pierdz na niego ile wejdzie. Niech sie przekona co to natura.

No tak... biednemu zawsze wiatr w oczy...

Nie ma to jak poczuć wiatr we włosach!
Niezapomniane uczucie wolności!

Saba! Jestes wielka! Ciekaw jestem czy wrocil tez Twoj luby. Pewnie do tej pory docenia wyszukana won Twojego analnego wyziewu. Trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieje, ze Twoj lover wroci i nie bedziesz miec brazyliany w stylu - tutaj nazwa jak najbardziej adekwatna - "Przeminelo z wiatrem”

Nawal mu na jego przyrząd...

SABINA:
1)UMYJ DUPE NASTEPNYM RAZEM
2)JAK CHCESZ SIE ZJEBAĆ TO NIE NA RYJ FACETA
3)POWIEDZ MU ŻE JAK SIE NIE ODBRAZI TO MU censored
JESZCZE JEDNEGO
KAPUŚNIAKA, TAKIEGO, ŻE MU OCZY WYJDĄ I PRZESIAKNA MU
UBRANIA
4)NIE JEDZ WIĘCEJ KAPUSTY I GROCHUWY
5)KUP MU ODŚWIERZACZ DO POKOJU, CHYBA ŻE PIERDZISZ
TYLKO W DOMU
6)O JAAAAAA pie...le, MUSISZ MIEŚ BARDZO ROZJEBANEGO
ROWA, JAK CI
POWIETRZE
SAMO SCHODZI

Myslę że oznaczenie 110 przy nicku, to nic jak ciśnienie 110 atmosfer z jakim wymsknąl się bączek, więc facio wylecial w kosmos i nic dziwnego że jeszcze nie wrócil. Zostal odrzucony w kosmos o miliony lat świetlnych. Myślę że powinnaś dziś wieczorkiem usiąść na parapecie i walnąć mega bączora aby polecieć w kosmos i poszukać go we wszechświecie, tylko uważaj na zielone lub brązowe ufoludki...

Wydaje mi się że w takiej sytuacji warto by bylo zaopatrzyć się w spinacz do wieszania bielizny. Przed minetą partner powinien za pomocą wspomnianego spinacza zabezpieczyć sobie nos. Tak na wszelki wypadek proponuję również zakupić stopery do uszu, co by bebenki nie popękaly:))) Gogle narciarskie też są wskazane co by nie dostal partner wytrzeszczu oczu. Jedyny problem w calej sytuacji, to brak zabezpieczeń w przypadku puszczenia przez partnerkę bączora z kleksem.................

Mam pytanie z innej beczki, jaki byl dźwięk wspomnianego bączka, czy to byl taki cieniutenki strzal - prut albo piard albo sru, czy to byl jakiś mocniejszy dźwięk jak z porządnego Subwoofera w sylu BUUUMMMM-BASSSEEE,SRRRUU-BAAASSSEEEE?

Ciekawe sabinko czy twoj pierd byl smaku szamba czy tez zgnitego jajka, niewaze twojego chlopaka jeszcze pewnie trzyma jest tak nacpany tym pierdem,ze cie nie pamieta. Do upierdzenia.

Dobrze że nie buchnęla bąka podczas dziurkowania bo by gościowi wybuchly jaja...

hehe Ciężka sprawa... Moim zdaniem chłopak powinien się cieszyć że wydobyłaś z siebie tylko pierda (hahaha) a nie popuściłaś czegos większego... Ten chłopak uciekł bo pewnie nie mógł sie nacieszyć czystym powietrzem i tym ze nie wyszedł od Ciebie z twarzą w gównie hahahaha! No cóż... Nastepnym razem zrezygnuj z minetki bo jeszcze sama się zatrujesz... Wiesz co? Na Twoim miejscu to ja bym się wstydziła powiedzieć o tym komukolwiek... Naprawde podziwiam Cie ze umieściłaś swoją gafe w necie...Wysłałam tą strone wszystkim moim znajomym i
zwijali się ze śmiechu tak samo jak i ja. Dzięki za darmowy kabaret hahaha trzymaj się ....

Hmm...mam nadzieje droga Sabinko, że nie robiliście tego wtedy w pozycji 69, bo wtedy nos w zasadzie leży bezpośrednio na kakaowym oczku i w razie pierda to koleś ma zamiast nosa spadochron. I jeśli z kleksem to na dodatek jeszcze deszcz meteorytów w zatokach. A tak generalnie to pierdzonko sie zdarza... Ale w twarz to przesada... Mnie kiedyś dziewczątko pryknęło jak bzykałem ją od tylca... Aż mi jaja zawibrowały Była z tego "kupa" śmiechu... ale jakbym dostał musztardowym w twarz to chyba bym sie nie śmiał... Pozdro Sabinko i jak bedziesz miała jeszcze kiedyś ochote coś takiego zrobić to po prostu złap gościa za głowe i odciągnij z miejsca rażenia.

Nastepnym razem jak mu bedziesz pierdziala w twarz podstaw se pod dupe
zapalniczke ale bedzie jazda...

o censored <hahaha> zajebiste...popłakałem się ze śmiechu...nie tak dawno tego szukałem, bo kiedyś to już czytałem...BOSKIE!! huuuurwa <brawo>

nie wiem czemu, ale czytając to wyobraziłem sobie forumowe studentki biegające za tym gościem...
<karlos> ja nie rozumiem czemu ci ludzie tak się naśmiewają ze studentów
<karlos> przeciez to są normalni ludzie, jak ty czy ja
<karlos> czasem są głodni czasem pijani, preferują wolny seks, mają zabawne pomysly
<messyash> ...
<messyash> siedzimy na akademiku, wpada do pokoju gosc w futrze patrzy po nas i ucieka
<messyash> a za nim 4 chłopa i krzyczą "łapaj zwierza!" "Yeti! Yeti!"
<messyash> elita narodu jesteśmy :)
Awatar użytkownika
Kotek_Szarobury
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kotek_Szarobury » 23 wrz 2007, 15:48

Mati_00 pisze:Kotek_Szarobury, żałosne...a ten drugi to już w ogóle...beznadzieje dużymi literami
zresztą, kim Ty jesteś by komentować moje poczucie humoru?

Moge, jeśli nie prosze o nagane. Jestem sobą i to mnie upoważnia. A zdania nie zmienię. Komentuje nie Twe poczucie humoru ale rzeczy które tu wstawiasz by innym poprawić humor. I które przynajmniej mi wyraźnie przeszkadzają. Nie tyle nie śmieszą ale przeszkadzają wśród perełek innych forumowiczów. Mimo szczerych chęci nie dostrzegam w tym niczego zabawnego. Zresztą nieważne, każdy sam niech oceni.
Wujo Macias pisze:Ustalamy, ze oboje wsadziliscie suchary i bedzie spoko.

Konstruktywna opinia, postaram się bardziej ;)

Obrazek

Obrazek

i to polecam + instrukcje
http://img148.imageshack.us/img148/8388/chinahr9.jpg

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek
Don`t worry, be happy
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 23 wrz 2007, 23:26

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 wrz 2007, 23:31

http://chibi.nekrozin.com/
<hyhy>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 24 wrz 2007, 23:51

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Martinoo
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Martinoo » 25 wrz 2007, 10:01

Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 27 wrz 2007, 00:32

Obrazek

[ Dodano: 2007-09-27, 00:34 ]
Obrazek
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 28 wrz 2007, 10:25

Kotolubnym do przeglądania:

http://www.mows.com/

Mati_00 pisze:czy to byl taki cieniutenki strzal - prut albo piard albo sru, czy to byl jakiś mocniejszy dźwięk jak z porządnego Subwoofera w sylu BUUUMMMM-BASSSEEE,SRRRUU-BAAASSSEEEE?

Rozwyłam o czwartej nad ranem, no :D
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Złoty
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Złoty » 29 wrz 2007, 01:27

Sprawa zaczęła obiegać świat latem tego roku.

Sąd w Bergen (Norwegia) podtrzymał wyrok skazujący 23-letnią kobietę na 9 miesięcy ciupy i 40 tys. koron odszkodowania za „fellatio”, co przekładając na język rodzimy znaczy obciągnięcie druta lub zrobienie loda, obciągnięcie laski albo ssanie pały – jak kto woli.

Nieszczęsna niewiasta 4 stycznia 2004 r. balangowała z dwoma panami. Spożyli podczas balangi co nieco, ale w proporcjach norweskich, czyli to, co w polskiej filozofii pijackiej określa się mianem nicości absolutnej. Jeden z uczestników niewinnej balangi, 31-latek, zasnął na sofie. I według jego opowieści, gdy się obudził, poczuł, że podczas snu zrobiono mu loda. Według zeznań 23-latki ona i owszem obciągnęła mu fujarę, ale on się obudził i nie protestował i nawet odwdzięczył się za miłą przysługę szerokim uśmiechem. 31-latek, któremu obciągnięto, jak podaje dziennik „Dagbladet” z 27 kwietnia 2005 r., poczuł się tak tym urażony, że się rozpłakał jak dziecko, poczem pobiegł do komendy, by zgłosić przestępstwo. Na dowód pokazał gacie i własną fujarę, z której pobrano DNA śliny. Nie trzeba było Sherlocka Holmesa, by stwierdzić, że DNA śliny pasuje jak ulał do 23-latki. Biedna męska ofiara obciągania popadła w psychiczny dołek i miewa teraz nocne koszmary.

Sprawa znalazła się w sądzie, a prokurator zaaplikował paragraf 192 prawa karnego, czyli gwałt. Prawo karne nie oddziela płci. Każdy akt czerpania seksualnej korzyści bez zgody part-nera jest w istocie uznany za gwałt. Będzie nim zarówno przelecenie nawalonej w trupa baby, jak i obciągnięcie fujary narzeczonemu, który akurat nie ma na to ochoty. Summa summarum nasza bohaterka dostała 9 miesięcy bez zawiasów i 40 tys. koron odszkodowania na rzecz pokrzywdzonego.

Patrząc na sprawę znad Wisły można się palnąć w banię i współczuć facetowi, co za zrobienie loda idzie na policję. Myślę, że i posterunkowy skręcałby się ze śmiechu z frajera, co
za laskę idzie składać skargę i żąda dochodzenia. Ale nie w Norwegii. Tu normalną ludzką wesołość dawno już zastąpiono pigułką prozak.

Adwokat 23-latki niejaki pan Per Magnus Kristiansen wniósł o ponowne rozpatrzenie sprawy, ale udało mu się zbić tylko jeden miesiąc z wyroku.

Pan prokurator SmÂrdal natomiast wyraził zadowolenie z wyroku. Sprawę potraktował śmiertelnie poważnie i oznajmił, że prawo nie czyni różnicy między mężczyzną i kobietą, jeśli
chodzi o seks bez obopólnej zgody. Bo do tanga trzeba dwojga.

Jest w Norwegii prawo „likestillingsliven”, na które polskie feministki czekać będą długo. Prawo to daje równouprawnienie kobietom praktycznie we wszystkich dziedzinach życia.

Narodową przywarą Norwegów jest chorobliwa polityczna poprawność. Z języka skasowano już dawno rodzaj żeński rzeczowników nazw niektórych zawodów. Nie ma już, jak to dawniej bywało, podziału na nauczyciel „Idrer” i nauczycielka „Idrerinne”, jest słowo nauczyciel bez względu na płeć. To samo dotyczy pielęgniarki itp. Osobiście uważam, że ofiarą tej politycznej poprawności zrównania kobiet z mężczyznami padła nasza samarytanka seksualna. Przywalono jej wyrok właśnie w myśl zasady równouprawnienia. Płeć nieważna, ważny czyn.

Nieszczęsna niewiasta jest pierwszą kobietą w Norwegii skazaną za gwałt. Czy czeka ją sława Moniki Levinski? Nie sądzę. W kraju tym o seksie można mówić tylko w terminologii medycznej. Politycznie poprawnie jest stwierdzić: spenetrował partnerkę waginalnie, poczem ona ujęła penisa part-nera i uprawiała z nim seks oralny, co w wolnym przekładzie daje: wybzykał panienkę, a ona z wdzięczności zrobiła mu loda.

Sędzia w końcowej mowie po odczytaniu wyroku podkreślił, że łagodny wyrok w tej sprawie motywowany jest faktem, iż szanse oskarżonej na powtórne popełnienie przestępstwa są minimalne. Rozumiem. Której by się chciało brać do buzi po takiej aferze. Adwokat poszkodowanego Roar Vegsund motywował wyrok tym, iż facet, któremu obciągnięto, wciąż płacze i czuje się jak zgwałcona dziewica.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 29 wrz 2007, 05:21

Złoty pisze:Sprawę potraktował śmiertelnie poważnie i oznajmił, że prawo nie czyni różnicy między mężczyzną i kobietą, jeśli
chodzi o seks bez obopólnej zgody. Bo do tanga trzeba dwojga.

Nie wiem, co w tym śmiesznego. Tak szczerze mówiąc <hmm> Każdy seks bez obopólnej zgody to gwałt. Bez różnicy która płeć gwałci która. Ale to nie o tym temat.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 wrz 2007, 10:49

runeko pisze:Nie wiem, co w tym śmiesznego. Tak szczerze mówiąc <hmm> Każdy seks bez obopólnej zgody to gwałt. Bez różnicy która płeć gwałci która. Ale to nie o tym temat.

Zgadzam się :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 29 wrz 2007, 10:53

Poczucie humoru bywa tutaj dość orginalne, jak i podejście do "Złotych Myśli" <hyhy>
Cóż... o gustach nie dyskutuje się <pijak>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 29 wrz 2007, 12:20

jeśli komuś wydaje się to zabawne, to jest żałosny <chory>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Kotek_Szarobury
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kotek_Szarobury » 29 wrz 2007, 20:51

Kod: Zaznacz cały

http://pl.youtube.com/watch?v=ICrPM7L-yho
nie wytrzymam ze śmiechu ^^

http://pl.youtube.com/watch?v=eIpysEyLfrk
a to dla fanów behemotha
Don`t worry, be happy
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 03 paź 2007, 12:52

<Wiktorwrc> W podstawówce ściąga mieściła sie na malej karteczce a na studiach ma po 30 stron i spis treści
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 03 paź 2007, 19:32

złotooka kotka pisze:Na inzynierii oprogramowania posiadalam sciage docieta na format 10x5 cm, grubosci z 5 cm pozszywana tematami, ze spisem tresci : implementacja - lewa kieszen marynarki, diagram klas - prawa kieszen spodni etc. :)

jak pójdę na studia to zgłoszę się do Ciebie..nauczysz mnie robić takie ściągi :P

[ Dodano: 2007-10-03, 19:38 ]
<ksx>'dziennik': "CKE poza ogłoszeniem wyników tegorocznych matur zaprezentowała na swojej stronie internetowej fragmenty wypracowań z j. polskiego(...)"
<ksx> a to jeden z nich: "Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wypracowania, na pewno jest całe źle ale proszę o pozytywną ocenę jeszcze raz bardzo proszę. z poważaniem Przemek.
<ksx> :D
Awatar użytkownika
Markam
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Markam » 04 paź 2007, 20:40

http://pl.youtube.com/watch?v=kf3NMtfc9k8

Politycy wreszcie szczerze.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 06 paź 2007, 11:20

Awatar użytkownika
Martinoo
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Martinoo » 06 paź 2007, 18:17

Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 06 paź 2007, 18:59

Martinoo, link nie działa <szczerbaty>
Awatar użytkownika
Kotek_Szarobury
Bywalec
Bywalec
Postautor: Kotek_Szarobury » 08 paź 2007, 11:58

http://pl.youtube.com/watch?v=cudy_fI7Z4c
wybacz kolego, że poprawiam, Martinoo dał 2x http. Tu działa.
Don`t worry, be happy
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 paź 2007, 15:14

Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran