Witam, od niedawna zaczal dzialac nowy server z torrentami. Dopiero raczkuje ale mam nadzieje ze bedzie sie rozwjal. Jest to nietypowy server gdyz bedzie na nim tylko muzyka, oraz vody, povy, witaminki i e-booki. Rejestracja jest darmowa i nieobjeta zadnymi restrykcjami
http://nwtracker.org/
to jest adres strony. Narazie jest nas 300 uzytkownikow. Mozecie wrzucac wlasne trorrenty jak i pobierac ze strony inne. Nasza strona dziala w oparciu o ratio. Jest to stosunek sciagnietych/wyslanych danych. Wiec zeby moc pobierac ze strony trzeba utrzymywac ratio powyzej 1.0. Jest to wlasciwie jedyny wymog "bycia" na stronie. Pozatym ten tydzien jest ogloszony tygodniem free-lecha czyli download nie jest naliczany. Zapraszam do przystepowania.
Narazie jest okolo 200 torrentow ale z kazdym dniem coraz wiecej przybywa.
Jesli macie jakis pytania to walcie smialo.Nie czekaj wiec dołącz do uzytkownikow NWTracker i ciesz sie czytajac nowe ksiazki i sluchajac dobrej muzyki!
zaproszenia na nowy serwer torrentowy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
cajmer
witaminki to sa łatki do płatnych programow, przydatne programiki, dodatki i ulepszenia. Vody i povy to sa:.. hm jak to wam wytlumaczyc... jak ktos gra w jakas gre, p[owiedzmy warcraft, starcraft albo counter strike to pov i vod sa to zapisy jego gry, jeden widziany 'jego oczami' czyli widac ruchy myszką i to co on robi, a drugi to jest prawie to samo tyle ze ruchow myszka nie widac:P tak to mniej wiecej wyglada : )
-
cajmer
Ja ma zaproszenia na demonoida, polishtracker i btgigs, ale nie rozdaje za darmo. moge sie wymienic albo dac komus jesli udokumentuje jakie ma ratio na innych serverach torrentow i jakie ma lacze. Rozdawanie zaproszen "pijawką" ktore sciagaja a nie seeduja mija sie z celem. Pozatym jesli osoba przeze mnie zaproszona dostanie bana ja rowniez takiego moge dostc. Nie daje wiec byle komu ; p
Wróć do „Wszystkie inne tematy”