sex analny inaczej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 17 cze 2007, 18:50

tank girl pisze:Mona napisał/a:
tank girl powinna jaśniej sprecyzować pytanie, a mianowicie: "panowie, czy odczuwacie przyjemność podczas wypróżniania, skoro to właśnie w odbycie macie męski odpowiednik kobiecego punktu G?

shaman napisał/a:
Kluczowym jest to, że topic powinien być pytaniem

Nic nie powinnam. Forma ujęcia tematu została przeze mnie przemyślana i nie jest przypadkowa. Założyłam, być może błędnie, że mam do czynienia z dojrzałymi intelektualnie ludźmi, którym nie trzeba jak przedszkolakom wykładać wszystkiego kawa na ławę i podsuwać pod nos w formie pytania. Liczyłam na to, że posnujemy sobie wspólnie utrzymane w tonie żartobliwym rozważania. Cóż, większość z Was potraktowała to poważnie. Zdarza się
shaman napisał/a:
Nie mam więc dystansu, poczucia humoru i jestem tępy.

To Ty powiedziałeś
Mnie zaś chodziło o to, że jesteś jeszcze bardzo młody i należysz do pokolenia, które nie odnajduje się w pewnej konwencji rozmowy. Jest to typowe dla osób w Twoim wieku, a przyznam, że miałam przez ostatni rok sporo do czynienia z takowymi. Tak już macie. Różnicie się od 30-sto latków. Nie bawią Was gry półsłówek i inne takie. I w sumie nic w tym złego. Ale fakt faktem.

<hahaha> Jesteś niemożliwa, Ty to wszystko piszesz poważnie? Naprawdę myślisz, że tu nikt nic nie załapał? Naprawdę uważasz się za jedyną inteligentną, oczytaną, zdystansowaną, zdolną do abstrakcyjnego myślenia osobę? Serio mnie szufladkujesz do powyższej grupy "niekumatych under 30"? Brak mi słów. Rozbawiasz mnie do łez <hahaha>
Moich "niekumatych znajomych under 30" też rozbawisz. Za co niniejszym dziękuję.

A, jeszcze jedno. Mona jest starsza. Też jest głupia, sztywna i niekumata?
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 17 cze 2007, 18:56

tank girl pisze:Nie to jest moim celem. Chodzi o to, by uświadomić wszystkim, w szczególności zaś homofobom i tym, którzy do sexu analnego mają podejście negatywne, że przyjemności analnej doświadczają po wielokroć z porażającą regularnością i będą jej dalej doświadczać, czy tego chcą, czy nie
Znaczy mialas orgazm podczas srania? Bo ja tam nie uwazam tego za cos fajnego a z seksem nie ma to nic wspolnego.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 17 cze 2007, 19:22

shaman pisze:Jesteś niemożliwa, Ty to wszystko piszesz poważnie? Naprawdę myślisz, że tu nikt nic nie załapał? Naprawdę uważasz się za jedyną inteligentną, oczytaną, zdystansowaną, zdolną do abstrakcyjnego myślenia osobę?

Niczego takiego nie napisałam. Za to Ty napisałeś, że powinnam ująć zagadnienie w formę pytania. Czyli, że forma, jaką nadałam zagadnieniu Ci nie odpowiada, i że wolałbyś kawę na ławę zamiast krótkiego, żartobliwego felietonu. Tyle.

shaman pisze:Serio mnie szufladkujesz do powyższej grupy "niekumatych under 30"? Brak mi słów. Rozbawiasz mnie do łez <hahaha>
Moich "niekumatych znajomych under 30" też rozbawisz. Za co niniejszym dziękuję.

Nie da się zaprzeczyć, że jesteś grubo poniżej 30-tki. I że konwencja rozmowy jaką ja preferuję Ci nie leży. Natomiast osobom powyżej i w okolicach 30-tki, jakie znam - często tak. To są fakty, nie zaś jakakolwiek próba szufladkowania kogokolwiek.

shaman pisze:Mona jest starsza. Też jest głupia, sztywna i niekumata?

Ja nic takiego nie napisałam. To wszystko Twoje słowa. A zarazem nadinterpretacja. I nie będę tu wnikała z czego wynikająca, bo to nieistotne 8)

tank girl pisze:]Nie to jest moim celem. Chodzi o to, by uświadomić wszystkim, w szczególności zaś homofobom i tym, którzy do sexu analnego mają podejście negatywne, że przyjemności analnej doświadczają po wielokroć z porażającą regularnością i będą jej dalej doświadczać, czy tego chcą, czy nie.

Hyhy pisze:Znaczy mialas orgazm podczas srania? Bo ja tam nie uwazam tego za cos fajnego a z seksem nie ma to nic wspolnego.

Nie widzę związku między zacytowanym fragmentem, a Twoim komentarzem do niego :|
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 17 cze 2007, 20:56

Nie nie, Słonko, wyraźnie napisałaś:
tank girl pisze:jesteś jeszcze bardzo młody i należysz do pokolenia, które nie odnajduje się w pewnej konwencji rozmowy. Jest to typowe dla osób w Twoim wieku, a przyznam, że miałam przez ostatni rok sporo do czynienia z takowymi. Tak już macie. Różnicie się od 30-sto latków. Nie bawią Was gry półsłówek i inne takie. I w sumie nic w tym złego. Ale fakt faktem.

co w połączeniu z:
tank girl pisze: Założyłam, być może błędnie, że mam do czynienia z dojrzałymi intelektualnie ludźmi, którym nie trzeba jak przedszkolakom wykładać wszystkiego kawa na ławę i podsuwać pod nos w formie pytania. Liczyłam na to, że posnujemy sobie wspólnie utrzymane w tonie żartobliwym rozważania. Cóż, większość z Was potraktowała to poważnie. Zdarza się

nasuwa oczywiste wnioski. Ale to już inni Cię ocenią. Dla mnie przestałaś być partnerką do rozmowy. Szkoda mi czasu na kogoś, kto samodzielnie mieni się "lepszym" od innych.

Nigdy jej nie lubiłem <fuckoff>
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 17 cze 2007, 21:10

shaman pisze:Nie nie, Słonko,

Nie spoufalaj się, chłopczyku. :] Ile razy można Ci to powtarzać? :|

shaman pisze:wyraźnie napisałaś: [...] co w połączeniu z: [...] nasuwa oczywiste wnioski

To tylko Tobie. Komplexy... przykra rzecz <lol>

shaman pisze:Ale to już inni Cię ocenią.

Jeśli o to chodzi, interesują mnie oceny tylko wybranych osób :]

shaman pisze:Dla mnie przestałaś być partnerką do rozmowy.

Chyba się pochlastam <lol>

shaman pisze:Szkoda mi czasu na kogoś, kto samodzielnie mieni się "lepszym" od innych.

W takim razie nie rozumiem, jak wytrzymujesz sam ze sobą ;d A ja się nikim lepszym od innych nigdy nie mieniłam. To Twoja osobista interpretacja. Czy naditerpretacja raczej :]

shaman pisze:Nigdy jej nie lubiłem <fuckoff>

Bez komentarza, chłopcze, bez komentarza :]
Ostatnio zmieniony 17 cze 2007, 21:13 przez tank girl, łącznie zmieniany 1 raz.
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 17 cze 2007, 23:42

tank girl pisze:Założyłam, być może błędnie, że mam do czynienia z dojrzałymi intelektualnie ludźmi, którym nie trzeba jak przedszkolakom wykładać wszystkiego kawa na ławę i podsuwać pod nos w formie pytania.

Ten cytat j/w w ogóle nijak się ma do tego -
tank girl pisze:Różnicie się od 30-sto latków. Nie bawią Was gry półsłówek i inne takie. I w sumie nic w tym złego. Ale fakt faktem.

Trzeba było w temacie dodać, iż topik jest dla forumowiczów po 30 stce :)

shaman pisze:A, jeszcze jedno. Mona jest starsza. Też jest głupia, sztywna i
niekumata?

Jeszcze nie jestem sztywna ( ;DD ), więc zamykam, bo przestajecie kontrolować to, co piszecie.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker

Wróć do „Wszystkie inne tematy”