Mati_00 pisze:no ja używam gg na tlenie i powiem Ci szczerze, że częściej pada server gadu gadu...
No wyobraź sobie że ja też używam gg na tlenie i mi jakoś częściej tlen pada niż gadu gadu...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Marissa pisze:Mati_00 napisał/a:
no ja używam gg na tlenie i powiem Ci szczerze, że częściej pada server gadu gadu...
No wyobraź sobie że ja też używam gg na tlenie i mi jakoś częściej tlen pada niż gadu gadu...

Mati_00 pisze:maile dochodzą w sekund kilka...
userman pisze:a dlaczego nie zwracacie uwagi na komunikatory alternatywne ?
Poza tym: reklam na GG nie miałam (kwestia wtyczek), a jak serwer padnie, to i tak z nikim nie pogadam, bo nawet korzystając z Konnekta (na przykład) używam gadu-gadowego numeru i rozmawiam z ludźmi z GG korzystającymi. Pada GG - i mam ze 3 kontakty z tlena dostępne i nikogo więcej.
pani_minister pisze:...chyba, że w ogóle nie dochodzą![]()
pani_minister pisze:2. na własną skrzynkę ze strony głównej portalu aż wstyd się logować, bo tam same gołe dupy, dody i brangeliny![]()
pani_minister pisze:Pada GG - i mam ze 3 kontakty z tlena dostępne i nikogo więcej.

pani_minister pisze:Maile wysłane do mnie nie dochodzą.

Czyli nie ma NIC lepszego.Pegaz pisze:Niezawodność.. wygląd (tak tak.. można sobie wybrać jaki sie podoba).
i różne opcje.. np poczta wbódowana..
Mamy grupowa takowa. censored jestMati_00 pisze:do tego POCZTA o2 JEST NAJSZYBSZĄ PRAWDOPODOBNIE W CAŁEJ POLSKIEJ SIECI...
Wole swoja u mojego załozona. Ja mam cos takiego jakprogrampocztowy. raz klikam i jestem we wlasnych pocztach.Pocomido tego komukator?Kolejna zbedna i glupia opcja.Mati_00 pisze:nie muszę się nigdzie logować, wystarczy kliknąć na programie i on mi automatycznie się loguje i mam pocztę...
Zdarzylo mi sie odkad go mam [a mam odpoczatku] moze kilka razy. Tlen?Co rusz nawala np mojemu i paru znajomym.Mati_00 pisze:od razu całe padało nie wiadomo skąd i dlaczego xD
Bo mi z gg dobrze.userman pisze:a dlaczego nie zwracacie uwagi na komunikatory alternatywne ?

moon pisze:I tym bardziej mnie dziwi 500 rzeczy ktore teraz takowy miec musi, bo inaczej jest bee.

Pamietam.Mona pisze:Kiedyś, ok. 2 lata temu, gg faktycznie było do kitu, bo często rozłączało się.
Bardzo mozliwe. Komorek tez wszytsko majacych nie lubie. ;DDMona pisze:Może to jest tak, jak z komórą - im więcej pierdół, tym lepsza, a piszesz esy i gadasz tak samo, jak za pomocą historycznej "cegły" ;DD
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

moon pisze:Co rusz nawala np mojemu i paru znajomym.
moon pisze:Na gg tez mozna z kilkoma osobami gadac na jednym okienku przeca

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1331 gości