Mati_00 pisze:a żeby się połapać w tlenie wystarczy kilka minut,
Mi trzeba było więcej, ale zawsze wydawało mi się, że gg jest bardziej ubogie od tlena, takie mniej zaawansowane. Żeby nie napisać, dla dzieci.
Ale w pracy korzystam z gg...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati_00 pisze:a żeby się połapać w tlenie wystarczy kilka minut,
Mati_00 pisze:ale w tlenie jest opcja dla userów gg...wpisujesz swój numer i hasło, importujesz listę i włala...
Marissa pisze:U mnie na odwrót![]()
Marissa pisze:ma beznadziejne buźki, wole buźki gadulcowe.

hehe Mati zostales przeglosowany gg rzadzi ;-)

Mati_00 pisze:Marissa napisał/a:
U mnie na odwrót
niemożliwe...nakombinowałaś widocznie coś, albo po prostu Ci internet umiera

Ku rozpaczy poniektórych 
soulvibrates pisze:hehe Mati zostales przeglosowany gg rzadzi ;-)

Mati_00 pisze:Marissa napisał/a:
ma beznadziejne buźki, wole buźki gadulcowe.
to www.ekipa.tlen.pl czy jakoś tak i zasysamy

hehe Mati zostales przeglosowany gg rzadzi ;-)

Zalezy dlakogo.Dla mnie jest gowniany i przeladowany pier.dolami.Mati_00 pisze:weźcie wyrzućcie gg z dysków...zainstalujcie sobie tlena...jest lepszy
A to co zeby komunikator byl dobry to musi byc wymagajacy wkladu pracy?Mati_00 pisze:gg to gówno i jest tak popularne bo jest proste i nie wymaga praktycznie, żadnego wkładu w to by działało...
Co za kretynizm znow wymysliles. Mi sie NIC nie sypie. Ani Windows ani GG. NIewidzewiec powodu do jakichkolwiek zmian.Mati_00 pisze:a to, że co chwilę się wysypuje i w ogóle jest do dupy
A w czym jest to utrudnianie?Mati_00 pisze:już wystarczająco je sobie utrudniasz używając gg...s
Jak ktos lubi 500 opcji do niczego nie potrzebnych to czemu nie.Olivia pisze:Tlen jest po prostu bardziej elitarny

Tlen jest po prostu bardziej elitarny, jak filozofia (ale mam nastroje). Platon by Ci kazał wyjść z tej jaskini ciemności i wyjść do światła, czyli do tlena.
moon pisze:Jak ktos lubi 500 opcji do niczego nie potrzebnych to czemu nie.
Olivia pisze:Poza tym "potrzebny" to pojęcie względne.

Olivia pisze:Np jakich?
Dostajesz darmowe i niezawodne konto e-mail 1 GB, czyli 1024 MB (e-mail: login@tlen.pl).
Prowadzisz rozmowy głosowe.
Masz możliwość przesyłania obrazu z kamery i oglądania obrazu z kamer innych internautów!
Możesz dowolnie zmieniać wygląd komunikatora (skóry).
Pewnie. Ale mi sie bawic glupotami nie chce. komus to moze i potrzebne.Olivia pisze:Poza tym "potrzebny" to pojęcie względne.
Ja od tego mam ftp i maile. Nie potrzebna mi ta opcja.soulvibrates pisze:w sumie wazne zeby mozna bylo wysylac i odbierac wiadomosci .
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

moon pisze:Ja od tego mam ftp i maile. Nie potrzebna mi ta opcja.
moon pisze:A i jesli chodzi o gg to najnowcze wersje tez sa badziewne. Ja mam wersje 6.1. Nowsze mi sie nie podobaja i ponoc czesciej szwankuja. Ja takich problemow nie mam
Pegaz pisze:np poczta wbódowana..
moon pisze:Wyglad?
moon pisze:Emoty?
Mati_00 pisze:moon napisał/a:
Wyglad?
masz masę skórek

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1373 gości