MaM pYtAnIe....

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

JELONEK888

MaM pYtAnIe....

Postautor: JELONEK888 » 20 maja 2007, 21:22

No wiec mam takie pytanie do was...słuchajcie bo gdy jak jestem ze swoja kobieta duzo jej rzeczy nie odpowiada i nie wiem co mam zrobic wiem lepiej nie nalegac ale nie wiem czemu jej nie pasuje dotykanie po piersiach czy wstydzi sie nie wiem co mam jej powiedziec i co zorbic doradzcie prosze z gory dzieki pozdrawiam :*
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 20 maja 2007, 21:43

MaM pYtAnIe....

weź się najpierw ku*wa naucz pisać,a potem bierz się za seks... czemu teraz na 18-stki dają internet, a nie wódkę...

JELONEK888 pisze:nie wiem czemu jej nie pasuje dotykanie po piersiach

zapytaj się jej..

i weź się naucz pisać
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 20 maja 2007, 23:03

Marissa pisze:A Ty weź się naucz że jak nie masz czegoś konkretnego do napisania to nie pisz.

Matko, jakie to jest okrrropne, no normalnie ciarki mi po plecach przechodzą, ilekroć czytam tę zbitkę wyrazową "weź się ..." <chory> Skąd się to przyplątało? Przypomina mi angielskie "let's" :?
Jelonku, nie ten dział i nie tyle pytań na raz, bo stoję z podniesionymi rękami i poddaję się. Nie pisz tekstu, używając na zmianę wielkiej i małej litery. A jeśli czegoś nie wiesz, to najlepiej spytać, nie sądzisz? <zalamka> Hmm, co mądrego jeszcze mogę powiedzieć - nie każdej dziewczynie pieszczenie piersi sprawia przyjemność, istnieje też możliwość, że robisz to nieumiejętnie i w tej sytuacji dziewczyna mogłaby podpowiedzieć Ci, jak osiągnąć lepsze efekty. Niestety, myślę, że bez rozmowy się nie obejdzie... <pijak>
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //

Wróć do „Wszystkie inne tematy”