Joasia pisze:jamaicanflower napisał/a:
Tymczasem na ulice już wyległy setki balerinkonośców
Dokładnie. Siedziałam ostatnio w centrum handlowym i średnio co 3-4 dziewczyna szła w balerinkach
Podobne przeżycie miałam na dworcu PKP w Pszczynie, gdzie przyjechała jakaś wycieczka licealistów, wypatrywałam na stópkach dziewczyn czegoś innego niż balerinek - na próżno.
Joasia pisze:może dlatego że były złote w ciapki?!

No cóż, kwestia gustu... <browar> Nie neguję racji runeko i nie wkładam wszystkich balerinek do jednego wora z zasady, ale nie założę ich, bo zwyczajnie mi się nie podobają. I do tego momentu jest wszystko OK. Moja irytacja zaczyna się, kiedy asortyment sklepu pokazuje mi język i
na chama próbuje mi wcisnąć balerinki, po prostu moda chce mi udowodnić, że jednak nie mam innego wyjścia. Ale ja się tak łatwo nie poddam

Candy Killer pisze:szczerze mowiac nie wyrozniam sie jakos z tlumu
Nosisz czapkę niewidkę?

Bo nie rozumiem, jak można z taką twarzą nie wyróżniać się z tłumu? <widzemilosc>

moon pisze:Jak ubierzesz sie jak obiweś to i tak Cie postrzegaja ;P
A Mooniak, jak widzę nadal tkwi w swych stereotypach.
moon pisze:Yasmine napisał/a:
A jaki przystojny byl
A fe!Fe...fe..fe!
Był śliczny! Zostałaś przegłosowana

_normalna_ pisze:no proszę Cię, było i jest wielu lepszych... zresztą muzyka 2 paca jest na jedną nutę
A znajdujesz na tyle pokory i tolerancji w sobie, by przyznać, że to li tylko Twoje zdanie, a inni mają prawo obwołać go geniuszem rapu?
madziorka.m pisze:swoja droga idac tym rozumowaniem powinnam Riedla nosic? Bo tez byl kiedys biedny i w sumie umarl tez biedny

Tak jak ludzie noszą koszulki z Cobain'em, Merucyrym czy Falco. Zresztą, kto powiedział, że Mati nosi te koszulki, bo Tupac umarł? Idąc Twoim tokiem rozumowania wygląda to tak: kupiłam koszulkę z jeszcze żywym Tupaciem, gość dostaje kulkę, więc ja automatycznie zobowiązana jestem wyrzucić ową koszulkę, bo nie godzi się nieboszczyka na piersi nosić? Nigdy nie rozumiałam czym się ludzie kierują, zakładając koszulki z podobizną swoich ulubieńców...

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //