Co mi jest ? dziwna wydzielina
Moderator: modTeam
Co mi jest ? dziwna wydzielina
Jakies 6 dni temu..wspolzylam z moim chlopakiem. Uzywalismy prezerwatywy. To bylo jakos pod koniec mojego okresu,chyba 6 dzien... nie wiem czy te inf sa potrzebne,ale mowie w razie czego,bo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. no wiec od wczoraj zauwazylam,ze strasznie duzo mam wydzieliny z pochwy... a przy np. dmuchaniu nosa czyli przy jakby wiekszym napieciu miesni czuje jakbym niepowstrzymala moczu. jednak z pochwy wydobywa sie tak ogromna ilosc tej wydzieliny...powiem kolokwialnie : ogromny ''glut''. to ma kolor bialo-zolty.a ilosc...to hmm..porownalabym do 1/4 szklanki. robilam sobie jakies pare miesiecy temu badania. jest wszystko ok. czy to ma cos wspolnego z tym,ze wspolzylam? wczesniej tego nie mialam. a jesli chodzi o higiene to dbam o siebie i to dosc dobrze. dodam jeszcze,ze biore antybiotyki,ale to juz od jakiegos miesiaca... wiec nie mam pojecia od czego to moze byc.. szczerze mowiac to panikuje..bo to jest obrzydliwe i czuje dyskomfort przy wiekszym wysilku..
- Wstreciucha
- Weteran

Prawdopodobnie masz jakis stan zapalny pochwy, ale po objawach trudno stwierdzic jaki. Przy takich stanach liczy sie wszystko - zapach, kolor , inne dolegliwosci typu : swedzenie, owrzodzenie, gestosc i wyglad sluzu itd.
A z ta ilosci - ok 1/4 szklanki, to mocno przesadzilas
A z ta ilosci - ok 1/4 szklanki, to mocno przesadzilas

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Re: Co mi jest ? dziwna wydzielina
bim pisze:dodam jeszcze,ze biore antybiotyki,ale to juz od jakiegos miesiaca... wiec nie mam pojecia od czego to moze byc..
Być może od tych antybiotyków. Podaczas brania organizm może się osłabić i to co dotychczas sobie cicho żyło nie dając żadnych efektów w czasie kuracji może sie uwydatnić
- *marzyciel*
- Entuzjasta

jesli okaże się to infekcją grzybiczą, to pamiętaj o lekach dla partnera! aha, i nastepnym razem przy antybiotykoterapii łykaj jakieś tabletki z pałeczkami mlekowymi na odbudowywanie flory bakteryjnej i osłonowo. dzięki takim preparatom jest ogromna szansa, ze nie złapie sie infekcji, o którą bądź co bądź strasznie łatwo, bo antybioyki wyjaławiają cały organizm i osłabiają...
Przyjaciel to ten kto przychodzi, gdy inni wychodzą
- Candy Killer
- Uzależniony

moja kuzynka miala cos podobnego wlasnie po antybiotykach zalapala infekcje grzybicza( nie wspolzyla wtedy),poszla do lekarza i jej przepisal jakies leki,nie wiem dokladnie co.mysle ze powinnas isc do lekarza z tym. a jak juz sie zlapie takie dziadostwo to to lubi wracac przy oslabieniach organizmu:/
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- Wstreciucha
- Weteran

- Weteran

sophie pisze:Jakoś nie mam takiego nawyku
Ja tez nawyku nie mialam, ale juz mam

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.