Rafeek pisze:"teraz widze jakim bylem idiota...a uwazaem ja za kobiete zlota" heh
skoro byłes idiota i stworzyłes iluzje idealnej kobiety to powienienes zal i jakies ale mieć do siebie nie do niej.
to ty durno wybrałes na to wychodzi
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:to ty durno wybrałes na to wychodzi
heh daje 5
bo takie przypadki jak twoj zwiazek mozna mnozyc i mnozyc.TedBundy pisze:Widzisz, Rafeek? Ludzie czują klimat i Cię popierają.
Kod: Zaznacz cały
2 dni temu Oznacz jako spam
4 dni temu Oznacz jako spam
5 dni temu Oznacz jako spam
6 dni temu Oznacz jako spam TFA pisze:pewnie sie nalezalo hahaha zajebisty filmik. teksty sa wyjebane w kosmos!!! (PRAWIE-przyp TB)zawsze chodzi o mamone!!! a bedzie sie upierac ze go kocha zeby na totalna dziwke nie wyjsc.POZDRAWIAM
TFA pisze:Niestety teraz 90% lasek w Polsce to kur........ jednym słowem, jednym znakiem......$$$$$$....3maj się stary..
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
lollirot pisze: 2 dni temu Oznacz jako spam
4 dni temu Oznacz jako spam
5 dni temu Oznacz jako spam
6 dni temu Oznacz jako spam
Dzindzer pisze:Rafeek napisał/a:
Tak durno wybralem durno myslalem...durny bylem i mam nadzieje ze juz nie bede
zgadzam sie i tem mam nadziej, że zmardzejesz
skoro wiedziałes jaka była to nie rozumiem o co masz zal, o to, ze sie dla ciebie nie zmieniła
Dzindzer pisze:skoro wiedziałes jaka była to nie rozumiem o co masz zal, o to, ze sie dla ciebie nie zmieniła
shaman pisze:Czemu nie? Miłość nie wybiera, zauroczenie tym bardziej. Zauroczył się z nadzieją, a czar prysnął razem z nią.
shaman pisze:Miłość nie wybiera, zauroczenie tym bardziej
shaman pisze:Zauroczył się z nadzieją, a czar prysnął razem z nią.
Rafeek pisze:Po okresie 4 lat bylem przekonany ze wytepilem z niej te czesc szmiry co mnie tak od niej odpychala
Rafeek pisze:bylem przekonany ze mamy podobne wartosci i poglady na wazne tematy...
Rafeek pisze:raczej swiadomy wybor
Rafeek pisze:po niedlugim czasie wiedzialem ze to kobieta nie dla mnie (jak opisywalem powyzej), brnolem w to jednak dalej, w koncu zakochalem sie na zaboj...
Rafeek pisze:Andrew napisał/a:
Nie rozumiesz , ze znaczna wiekszosc z nas - facetów
Mow za siebie...
Dzindzer pisze:Sam sobie te nadzieje robił, wiec sam ponosi za to odpowiedzialnośc
Rafeek pisze:Teraz wiem ze ludzie sie nie zmieniaja, maskuja, tuszuja.a i tak gowno zawsze wyplynie na wierzch![]()
Rafeek pisze:"Napisze tak : w prawdzie ludzie sie zmieniają , ale to nadal jest za mało .
Cóż z tego , ze ktos sie moze i zmieni...."
Wiec jak? jest z tym zmienianiem sie heh <browar>

TedBundy pisze:komentarze zajebiste,faktWidzisz, Rafeek? Ludzie czują klimat i Cię popierają. Dobrze będzie
Rafeek pisze:Wy nie wiecie bo tutaj tego nie opisywalem...ale to nie bylo zauroczenie, raczej swiadomy wybor,
Rafeek pisze:raczej swiadomy wybor, po niedlugim czasie wiedzialem ze to kobieta nie dla mnie (jak opisywalem powyzej), brnolem w to jednak dalej, w koncu zakochalem sie na zaboj...
Po co Ty masz rozum - żeby móc stwierdzić, że trafiłeś na kobietę nie dla Ciebie i brnąć w to, aż zakochasz się w niej na zabój
Rafeek pisze:Po okresie 4 lat bylem przekonany ze wytepilem z niej te czesc szmiry co mnie tak od niej odpychala

jamaicanflower pisze:Czyli widziały gały, co brały. Chociaż bliższa jestem przekonaniu, że leczysz swoje kompleksy, opisując tak dziewczynę niż wierze, że ona taka zła była...
<boje_sie>
<zdziwko>
<bederzygal> <wisielec>
Andrew pisze:to juz wole pogadac , dlaczego dziewczyna Tedzia z nim jest ? to jest dla mnie zagadka

TedBundy pisze:załóż go, JamajkoChętnie odpowiem, dlaczego
![]()
Yenna pisze:A Ted się chyba nigdy ze szmir nie wyleczy, chyba że pozna jakąś naprawdę wartościową kobietę wreszcie,

TedBundy pisze:Z zaciekawieniem dalej obserwuję rzeczywistość,
Niekoniecznie musi Cię ona dotykać w stopniu bezpośrednim , Lolli. Ale istnieje. Chcesz się przekonać? Wystarczy poczytać kilkanaście forumowych topiców. Nie, nie mego autorstwa.TedBundy pisze:A niech sobie istnieje.
) tedek, zostaw to, niech sobie będzie, co Tobie do tego? TedBundy pisze:Niekoniecznie musi Cię ona dotykać w stopniu bezpośrednim , Lolli. Ale istnieje.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1391 gości