Chcialabym zeby poczul sie wyjatkowo...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

patinka246
Bywalec
Bywalec
Chcialabym zeby poczul sie wyjatkowo...

Postautor: patinka246 » 22 sty 2007, 18:43

Witam szukalam mojego proeblemu na forum ale niestety nie znalazlam... hmmm moze zle szukalam :P a wiec jestem z moim chlopakiem 8 miesiecy i kilka dni temu zaczal mi sie skarzyc ze go zaniedbuje. Hmmm moim zdaniem to normlane bo poczatki zwiazku zawsze sa "ciekawsze i pikantniejsze" a teraz powoli wdziera sie przyzwyczajenie, co nie znaczy ze go nie kocham bo zyc bez niego nie moge i nie wyobrazam sobie bez niego swiata. Ostatnio mam strasznie duzo nauki i tlumaczylam mu ze jest to spowodowane sleczeniem nad ksiazkami. Czy go zaniedbuje? Mi sie tak nie wydaje no ale skoro on tak czuje to musze cos z tym zrobic, bo jest dla mnie najukochansza gwiazdka na niebie! I oto moj problem: Co moge zrobic aby czul sie naprawde kochany? Chce go jakos zaskoczyc tak jak na poczatku zwiazku namalowalam w nocy na jego ulicy kreda serduszka. Chcialabym zeby naprawde poczul sie kims wyjatkowym. Tak wiec czekam na wszystkie szalone pomysly i z gory dziekuje :) ( przepraszam za brak polskich koncowek ale mam problemy z kompem )
Jagoda
Początkujący
Początkujący
Postautor: Jagoda » 22 sty 2007, 19:36

moim zdaniem to powinien być Twój pomysł a nie kogoś obcego!
"Bierz życie jakim jest"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 22 sty 2007, 20:05

patinka246 pisze:a teraz powoli wdziera sie przyzwyczajenie

no to oboje musicie cos z tym robic
patinka246 pisze:bo zyc bez niego nie moge i nie wyobrazam sobie bez niego swiata.

to chyba nie wrózy nic dobrego
patinka246 pisze:bo jest dla mnie najukochansza gwiazdka na niebie!

a ile tych gwaiazdek na niebie kochasz, skoro on najukochańsza jest ??
Jagoda pisze:moim zdaniem to powinien być Twój pomysł a nie kogoś obcego!

to przede wszystkim

wykup bilbord gdzies gdzie on chodzi i napisz jak go kochasz
upiecz ciasto i napisz na nim jego imie, tylko nie markerem, sa specjalne polewy do tego
zorganizuj ciekawe wyjscie
zorganizuj jakas ciekawa noc w hotelu
wydepiluj soebi cipke tak by z włosków powstala pierwsza litera jego imieni
zrob dla niego pokaz tańca erotycznego, konieczne z rozbieraniem sie
zabirz go do knajpki/pubu/kawiarni w której byliscie pierwszy raz lub w miejsce które dla was jest wyjatkowe i koniecz powiedz czemu jestescie w tym miejscu
ugotuj jego ulubiona potrawe
zorganizuj leniwa sobote w domu, powiedz, ze chcesz sie nim nacieszyc
kup mu cos co chce miec i powiedz, ze jak to zobaczylas to od razu o nim pomyslała

a temat juz był, nie wiem tylko czy o zaskakiwaniu dziewczyny czy chłopaka
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 22 sty 2007, 21:34

Dzindzer pisze:wydepiluj soebi cipke tak by z włosków powstala pierwsza litera jego imieni
ja bym chyba nie wytrzymal jak bym zobaczyl "R" w pussi mojej kobiety <hahaha>
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 22 sty 2007, 22:28

patinka, to ja tak troszkę trywialnie może - powinien czuć się wyjątkowo, bo przecież kochasz go...
Jednak może faktycznie przez nawał nauki "zapomniałaś" o Was. Postaraj się, aby choć 1 dzień w tygodniu był tylko Wasz, ale sama pomyśl o tym, czym zaskoczyć swojego chłopaka. Ty znasz go najlepiej :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Martinoo
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Martinoo » 22 sty 2007, 22:50

Wiesz to ze sie kogos kocha mozna pokazac na 3000 sposobów:

Prawdziwy meżczyzna potrzebuje 3 rzeczy:

- piwa
- seksu
- podziwu

Mozna to przerobic na:

- kup pare piwek (ktore lubi) upewnij sie ze ma wolny wieczor. Ubierz cos seksownego spedzcie miły wieczorek pobaraszkujcie troche może czegoś jeszcze nie probowaliscie/ Odmiana to dobra rzecz jesli chodzi o sex ;)

PS: Możesz oczywiscie skoczyc nago na spadochronie z wytatuowanymi na półdupkkach inicjałami ukochanego. Przed ladowaniem odpiac spadochronzrobic salto i rzucic mu sie w ramiona... w kazdym razie powodzenia :)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 23 sty 2007, 12:45

Może rzeczywiście przez naukę straciłaś swojego faceta z oczu.
Nie poradzę Ci konkretnie, co masz zrobić, bo to powinno wypłynąć z Twojego serca. Spraw jednak, by nigdy nie miał wątpliwości co do stałości Twojej miłości i że nadal Ci na Nim zależy. Tak samo jak na początku.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
aniooolka
Bywalec
Bywalec
Postautor: aniooolka » 23 sty 2007, 12:52

Inni mają racje-to Ty powinnaś zrobic cos takiego spontanicznego co wiesz że mu sie na pewno spodoba:)
Takie cos najbardziej trawia do serca ukochanego:)
Ja jestem z moim mężczyzna ponad rok i wiadomo że nie spotykamy sie 24 godziny na dobe-ale conajmniej pare razy w tygodniu0 i jakos nigdy nie odczułam tegoże mu na mnie nie zalezy-wystarczy nawet to że mnie przytuli i powie jak baaardzo kocha,kupi kwaty itp....nie jest za bardzo wylewny jesli chodzi o okazywanie uczuć-to chyba podobnie jak już to robi to tak na zapas że nigdy nie wątpie w to że kocha mnie choć troche mnierj niz na początku:)
Zrób podobnie:)
<lol>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”