Gosia... pisze:Na modzie się nie znam zupełnie, nie mam pojęcia co jest modne w tym sezonie, a co w tamtym, a na co przyjdzie moda i wcale nie jest mi z tym źle.
Wreszcie jakaś pokrewna dusza <browar> . Też mam w nosie, co obecnie dyktuje moda, ale nie, żebym się buntowała, ja zwyczajnie nie zwracam uwagi na to, w czym chodzą ludzie. Dlatego dopiero z Waszego tematu dowiedziałam się o tych "mukluksach" czy jak im tam

Ostatnio nawet kumpela spytała czy mam spodnie z Croppa, a ja beztrosko: "nie, to normalny dżins"

Co więcej, nie potafię często nadać prawidłowej nazwy danej części damskiej garderoby

Dla mnie kamizelka, żakiecik i marynarka to jedno

Ale muszę przyznać, że od czasu do czasu słyszę, że ciekawie dobieram ciuchy i potrafię z sukcesem łączyć niby bezbrarwne elementy, zresztą, zachwycone spojrzenia Promyczka i mordercze dziewczyn mówią wszystko

Ubieram się albo profesjonalnie i seksownie, albo jak niewinna dziewczynka naturalnie i trochę hippisowsko. Często wbijam się w dżinsy, by było praktyczniej, ale uwielbiam chodzić w spódniczkach i sukienkach w jasne, kwiatowe wzory, niemniej jednak szafę mam pełną czerni, granatu i ciemnej zieleni

Lubię drewniane bransoletki i bandamki/apaszki (znowu nie wiem co jest co

) To chyba na tyle w tym temacie

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //