brodawki u faceta
Moderator: modTeam
-
alex22
brodawki u faceta
Hej witam wszytkich, wpadłem na to forum bo mam pewien problem i prosze o rade chodzi mi o wygląd brodawek u faceta.Normalnie powinno być tak ze jest brodawka i wystaje lekko sutek, natomiast u mnie brodawka jest jakby lekko napuchnięta sutek nie wystaje.Wygląda tylko normalnie prawdidłowo tzn tak jak u innych w momencie gdy np wyjde spod prysznica pod wpływem zimna chłodu, przybiera wygląd normalny, kurczy sie ale po kilku minutach znou jest taka napuchnieta.Mam 22 lata i to mnie troche wkurza, kiedys czytałem ze takie brodawki wystepują w okresie dojrzewania apotem wszytko powinno byc ok u mnie niestety nie powróciło do normalności.Brodawki nigdy mnie raczej nie bolały.Czy ktos ma podobny przypadek, czy ja może powinienem sie udac do lekarza w tej sprawie, czy wszystko jest ok???
- paul_van_dyk
- Zaglądający

alex22
hej dzieki ze napisałes
problem w tym ze ja byłem kiedys u lekarza pierwszego kontaktu rodzinnego i powiedział ze jest ok wyglądu nie zmienią i juz takie pozostaną i ze są normalne zdaniem tego lekarza a moim zdaniem chyba nie bardzo, i w związku z tym musze wybrac sie do lekarza endokrynologa zobaczymy co on powie
Re: brodawki u faceta
Wprawdzie nie jestem facetem...
ale też mam takie brodawki. Żaden ginekolog mi nie powiedział, że coś jest nie tak. Taka uroda.
ale też mam takie brodawki. Żaden ginekolog mi nie powiedział, że coś jest nie tak. Taka uroda.- paul_van_dyk
- Zaglądający

alex22
- paul_van_dyk
- Zaglądający

no tak jakby, mialem ten problem ze ze 3 lata temu bolaly mnie i mozna bylo wyczuc pod spodem guzki, odiwedzilem lekarzy , przebadalem sie i powiedzieli ze wszystko ok, ze jest to zwiazane z dojrzewaniem i tyle
nie przywiazuje do nich specjalnej uwagi teraz, bol zniknal z czasem, guzki tez, teraz jak sie tak przygladam to mi jakos szczegolnie sutki nie wystaja, reaguja jak je podraznie troche i wystawac zaczynaja ;] ...
ale czy tak jest caly czas ... nie wiem, nie przywiazyje do tego jakiejs specjalnej uwagi
jesli z toba jest wszytsko ok, to endokrynolog nic nie pomoze, bedziesz sie musial przyzwyczaic i zaakceptowac je.
nie przywiazuje do nich specjalnej uwagi teraz, bol zniknal z czasem, guzki tez, teraz jak sie tak przygladam to mi jakos szczegolnie sutki nie wystaja, reaguja jak je podraznie troche i wystawac zaczynaja ;] ...
ale czy tak jest caly czas ... nie wiem, nie przywiazyje do tego jakiejs specjalnej uwagi
jesli z toba jest wszytsko ok, to endokrynolog nic nie pomoze, bedziesz sie musial przyzwyczaic i zaakceptowac je.
'Quis penis aquam tubant?'
- ksiezycowka
- Weteran