Czy to w ogole mialoby jakis sens??

Moderator: modTeam

Rish pisze:Ja bym sie drugi raz nie pieprzyl...dla mnie to jak cos sie popsulo za pierwszym razem to jest duze prawdopodobientwo ze i za drugim sie zepsuje takze po co szarpac sobie nerwy i robic glupie nadzieje.

i przypomina mi sie rozmowa z Moim, z ktorym wlasnie sie zeszlismy. kiedy sie pytal dlaczego wlasciwie zdecydowalam sie dac mu ta druga szanse, skoro odchodzac zachowal sie jak gowniarz i jak tchorz; tym bardziej ze niebiosa i ziemia wysluchiwaly moich zapewnien ze ciesze sie ze skonczylam z tym dzieciakiem.

ale się nie opierał długo lol.
Nie jesli chodiz o zwiazek. Jestem z apowrotami za siebei jesli maja odpowiednie "tyły". a jak zwymkla sympatia to raczej nie...Bywa tak ze dwoje ludzi sie rozstaje mimo ze sie kocha, ale nei potrafi ze soba byc. I jesli jednak znajda odpowiedni anic maja sznase duza sznase. Ele w inny, wypadku nie widze zadnej.Beti pisze:Czy to w ogole mialoby jakis sens??

larena pisze:ja bym sie gleboko zastanowila w koncu cos wczesniej musialo byc nie tak ze sie popsulo i sprobowalabym ale jako przyjaciele a nie para
Kredka pisze:2. Czy znacie zwiazek, lub byliscie w takim, w ktorym nastapilo do zerwania i udalo sie zbudowac cos ciekawego, co przetrwalo?
Kredka pisze:Moi wszyscy 'byli' po jakims czasie proponowali powroty
Kredka pisze:Po jakims czasie zerwal ze mna twierdzac
Kredka pisze:Czy jest sens dawac szanse zwizkowi, ktory praktycznie jeszcze sie nie 'urodzil'
Kredka pisze:wszyscy 'byli' po jakims czasie proponowali powroty jednak nigdy z takiej opcji nie kozystalam. Zastanawiam sie nad tym
FrankFarmer pisze:Ciekawe zjawisko. Jedyną przyczyną tego wydaje mi się ogłoszenie w wiadomościach, że wygrałaś w totka.
Poprawisz mnie? Opisz sprawę.
) na pewno nie z powodu pieniedzy i nie z powodu mega urody (chociaz brzydka nie jestem)FrankFarmer pisze:ale co zerwał? ->
FrankFarmer pisze:A jaka teraz jest różnica
Kredka pisze:2. Czy znacie zwiazek, lub byliscie w takim, w ktorym nastapilo do zerwania i udalo sie zbudowac cos ciekawego, co przetrwalo?
Kredka pisze:Mimo, ze wg postanowien mial napisac do mnie, nie zrobil tego - ja sama nie chce mu sie narzucac, bo w koncu to on mnie rzucil i chce uszanowacjego decyzje.
Kredka pisze:Czy znacie zwiazek, lub byliscie w takim, w ktorym nastapilo do zerwania i udalo sie zbudowac cos ciekawego, co przetrwalo?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1240 gości