dysmorfofobia

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
dysmorfofobia

Postautor: kot_schrodingera » 01 lip 2006, 17:27

I tak proszę Państwa przyszedł czas prawdy. Czas się leczyć. Pewnie niewielu wie że w ogóle istnieje taka choroba. Pewnie nigdy nie dowiedzielibyśmy się gdyby nie amerykańscy psycho terapeuci <diabel> ale sam mogę na tym forum wskazać kilku... albo lepiej nie bo palec wskazujący niecezpiecznie odchyla się w moją stronę <evilbat> Dla wszystkich pięknych inaczej!! Zajrzyjcie tutaj http://www.dysmorfofobia.boo.pl/ leczenie nie będzie bolało. Chyba że poddają was elektrowszcząsom <evilbat> Co sądzicie o uznawa niu niewiary w swoją urodę za chorobę ??
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 01 lip 2006, 19:00

a dostane rente majac ta chorobe bo hajs przydlaby mi sie <diabel>
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 01 lip 2006, 19:07

ja myśle że duża część dziewczyn martwi się jakimiś urojonymi mankamentami, np: chuda jak patyk mówi, że się musi odchudzać.
Ja mam chyba lżejszy przypadek, bo mimo jakichś tam kompleksów ja jestem świadomy, że one jednak niestety są uzasadnione <hahaha>
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 01 lip 2006, 19:20

a ja nie mam kompleksow bo po co? lepiej mi sie zyje bez nich :p czasem jak mam gorszy dzien to marudze ale poza tym to uwazam sie za sliczna osobke a zreszta duzo osob mi tak mowi to co ja sie bede afiszowac z jakas falszywa skromnoscia heh :P
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 01 lip 2006, 19:22

Ja bym to nazwał urojeniem psychicznym...
Nie powiem, z takich przypadków nalezy sie leczyć. Albo poprosu spojrzec w lustro i stwierdzić, czy rzeczywiście jestem tak obrzydliwy ?
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 01 lip 2006, 19:31

Sasetka,to ja poproszę, jeśli nie będzie Ci to przeszkadzać, przeszczep twojej szyszynki.
Hardcore pisze: bo mimo jakichś tam kompleksów ja jestem świadomy, że one jednak niestety są uzasadnione
a jesteś pewien że nie jest to wynik braku serotoniny??
Bash pisze:Albo poprosu spojrzec w lustro i stwierdzić, czy rzeczywiście jestem tak obrzydliwy ?
kolejny do elektrowstrząsów ??

Arczi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Arczi » 01 lip 2006, 19:32

Hardcore pisze:ja myśle że duża część dziewczyn martwi się jakimiś urojonymi mankamentami, np: chuda jak patyk mówi, że się musi odchudzać.

Obie moje kuzynki mają ten problem :| zwłaszcza jedna, chuda jak patyk a twierdzi że ma zwały tłuszczy na biodrach :|

Ja tam większych wad nie mam ale jakieś mam, i jestem ich świadomy, nie robię z tego wielkiego problemu, ale czasem przeszkadza mi to.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 01 lip 2006, 19:44

Myślę że kilka osób na tym forum ma skrzywione spojrzenie na swoją osobę. Sam przykładałem zbyt dużą wagę do paru drobnych mankamentów. A jak widać konsekwencje mogą być poważne.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”