Prosze o pomoc bo nie wiem co robić WAżNE !

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

GrzesiekGG
Początkujący
Początkujący
Prosze o pomoc bo nie wiem co robić WAżNE !

Postautor: GrzesiekGG » 24 maja 2006, 15:30

Witam wszystkich i prosze o pomoc !

Znam dziewczyne od ponad roku poznaliśmy sie przez GG po pół roku zaczeliśmy sie spotykać
i było całkiem dobrze ! mam poważne plany względem Niej !
Nie dawno pojawił sie kolejny chłopak i spędza z nią wiecej czasu niz ze mna ! Sama nie wie jak z nia rozmawiam na ten temat co ma robić ! a ja po prostu nie moge bez niej wytrzymać i denerwuje sie coraz bardziej ! mówi mi ze nie da sobie rady w życiu jak nie bede z nią utrzymywał kontaktów ! mamy sie spotkać w piątek co mam robić !?????
Prosze o pomoc :)

Z góry dziekuje !
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 24 maja 2006, 15:35

To dlaczego nie powiesz jej, ze coś do niej czujesz?
Ile to też mozna sie spotykac...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 24 maja 2006, 15:35

GrzesiekGG pisze:Nie dawno pojawił sie kolejny chłopak i spędza z nią wiecej czasu niz ze mna !
<hahaha> <hahaha> Chyba "nim"..Nie no, sorry <diabel> GrzesiekGG, ile masz lat?
GrzesiekGG pisze:mamy sie spotkać w piątek co mam robić !?????
Jak to co?! Powiedzieć, że się to w.ku.rwia!! <mlotek>
GrzesiekGG
Początkujący
Początkujący
Postautor: GrzesiekGG » 24 maja 2006, 15:38

Mam 22 lata ona dobrze wie co do niej czuje ale sama nie wie co mam robic zastanawia sie bo nie chce ani mnie ani jego zranic ! A codziennie mi powtarza ze jak odejde to sie załamie :( bo nie da rady bezmnie !
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 24 maja 2006, 15:46

GrzesiekGG pisze:Mam 22 lata ona dobrze wie co do niej czuje ale sama nie wie co mam robic zastanawia sie bo nie chce ani mnie ani jego zranic ! A codziennie mi powtarza ze jak odejde to sie załamie bo nie da rady bezmnie !

Piszesz jak dziecko z przedszkola...
człowieku Ty dorosły jesteś. Powiedz Jej co czujesz. To ona ma wybrać...
Kuźwa, tez ludzie mają problemy <mlotek>
Awatar użytkownika
KocurekV
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: KocurekV » 24 maja 2006, 15:51

Halo...to ona bierze pod uwagę bycie z Tobą czy z tamtym gościem??
Mówi,ze nie da rady bez Ciebie...ale zachowuje się całkowicie odwrotnie,z tego co piszesz.
Nie mówię,że nie powinna mieć znajomych,ale skoro jesteś dla niej taki ważny to o co chodzi?
Carpe diem!
50 cent

Postautor: 50 cent » 24 maja 2006, 15:52

ludzie litosci :D
ja bym sie bardzo wkurzyl i od razu jej powiedzial skoro nie moze bez ciebie zyc to czemu boisz sie jej powiedziec tak prosta rzecz ktora cie frustruje ??
ja bym na twoim miejscu powiedzial jak najszybciej ze ci to nie pasuje bo jesli dalej bedzie sie z nim spotykac to moze zaiskrzyc miedzy nimi powodzenia
Awatar użytkownika
broken18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken18 » 24 maja 2006, 16:02

GrzesiekGG pisze:mam poważne plany względem Niej

A ona wobec Ciebie? Pytałeś?
GrzesiekGG pisze:spędza z nią wiecej czasu niz ze mna

O niego jesteś zazdrosny czy o nią ? <hahaha> Kim on dla niej jest? Pytałeś?
GrzesiekGG pisze:Sama nie wie jak z nia rozmawiam na ten temat co ma robić

A ile ona ma lat?
GrzesiekGG pisze:mówi mi ze nie da sobie rady w życiu jak nie bede z nią utrzymywał kontaktów

Da rade, a nawet jak nie to ma nowego który jej pomoże
GrzesiekGG pisze:mamy sie spotkać w piątek co mam robić

Może porozmawiać? Po ludzku...
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 24 maja 2006, 16:19

GrzesiekGG pisze:! mówi mi ze nie da sobie rady w życiu jak nie bede z nią utrzymywał kontaktów

ale wczesniej dawala jakos??? buahaha... gadanie takie
wiesz jak to sie nazywa? szantaz :]

GrzesiekGG pisze: spędza z nią wiecej czasu niz ze mna

moze tylko ty tak to odczuwasz... ale gdyby nawet to cos zaczyna smierdziec...
dla mnie to ja widze w tobie "wyjscie awaryjne" oczywisice moge sie bardzo mylic <diabel>
GrzesiekGG
Początkujący
Początkujący
Postautor: GrzesiekGG » 24 maja 2006, 16:36

Własnie zastanawia sie czy Ja czy tamten koleś ! ;( nie rozumiem jej ! Ona uwaza go za kolege ale widuja sie czesto! pytał ją o chodzenie wiec sam juz nie wiem ;/
widuja sie nawet 2 razy w tygodniu a dla mnei czasu nie ma ;/ bo szkoła ma 19 lat ! a jak ja pytam kiedy sie spotkamy to odpowiada ze nie wie kiedy :( i ze jakos jej schodzi ;/
do momentu az nie pojawił sie ten koleś myślała o mnie jako o chłopaku ! ale raczej juz tak nie jest ;( czuje ze sie oddala odemnie:(

dzieki za zrozumienie i pomoc !
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 24 maja 2006, 16:41

GrzesiekGG pisze:do momentu az nie pojawił sie ten koleś myślała o mnie jako o chłopaku ! ale raczej juz tak nie jest czuje ze sie oddala odemnie:(

trzeba było wczesniej o Niej myśleć o czyms poważnym. Teraz juz jest musztada po obiedzie.
GrzesiekGG pisze:pytał ją o chodzenie wiec sam juz nie wiem ;/

To w wieku 19 lat się jeszcze pyta "bedziesz ze mną chodzić :>" <evilbat>
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 24 maja 2006, 16:47

Powiedz jej ze sobie dac rae musi, jesli dalej bedzie sie zastanawiac... we lbie ma jeszcze pstro :D i tyle.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 24 maja 2006, 17:39

to taki problem Haro, tylko ze strony chlopaka tej laski;);)

Ty powiedz jej chlopie co czujesz i ze Ci to przeszkadza, a jezeleli nadal bardzo bedzie chciala utrzymywac takie kontakty z tamtym to powiedz, ze da sobie rade, bo tamten ja pocieszy... jejkuuu. Ja mam 19 lat i nie wiem co bym zrobila gdyby chlopak mnie poprosil o chodzenie. Na siłownie?na Basen mam z nim chodzić?a moze rano do miesnego??
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
GrzesiekGG
Początkujący
Początkujący
Postautor: GrzesiekGG » 25 maja 2006, 13:48

Wczoraj nie wytrzymałem i poszedłem do Niej wieczór tak bez zapowiedzi, wyglądała na ucieszoną :) powiedziałem jej co czuje i co mi przeszkadza :) rozpłakała sie i mnie przytuliła :)
Jedynie myśłe ze pozostaje czekac na jej decyzje ! co bedzie to bedzie ! zatkało ja to wszystko a co dalej ro czas pokaże
dziekuje wszystkim ! :)
Awatar użytkownika
KocurekV
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: KocurekV » 25 maja 2006, 14:53

I TAK TRZYMAć:) 3MAM KCIUKI
Carpe diem!
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 25 maja 2006, 15:12

Najlepiej postaw sprawę jasno, zapytaj co czuje do tego goscie, jakie ma zamiary względem Was, co czuje do Ciebie, musisz wiedzieć na czym stoisz! No i rzecz jasne powiedz co Ty czujesz, jakie masz zamairy itp. Może nie potrafi wytrzymać bez kontaktów z Tobą pytanie, czy potrafi wytrzymać bez kontaktów z tamtym drugim...Jak bedzie jasna sprawa na pewno podejmiesz odpowiednią decyzję.:) powodzonka!
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 25 maja 2006, 20:21

Moja jak sie rozplakiwala to nic z tego dorego nie bylo potem :D uwazaj chlopie :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 25 maja 2006, 22:19

Hyhy pisze:Moja jak sie rozplakiwala to nic z tego dorego nie bylo potem uwazaj chlopie

Przesadzasz hyhy :P
Jak się rozpłakała to dobry znak :) Ale, ze aż tak uczuciowa dziewczyna jest :P
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 25 maja 2006, 22:25

GrzesiekGG pisze:

musisz być twardy :DD
GrzesiekGG pisze:Prosze o pomoc
idź z kolegami na piwo najlepiej <browar>
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
GrzesiekGG
Początkujący
Początkujący
Postautor: GrzesiekGG » 28 maja 2006, 19:03

hej !!
Do spotkania nie doszło ;( dowiedzialem sie przypadkowo ze Ona jakoś dziwnie boi sie ze mna spotkać ;( a nie wiem czemu !! sama nie wiem dlaczego tak czuje ! a najgorsza sprawa to ta ze tej jej nowy znajomy w ogóle o mnie nie wie !
Co mam robic ! ? Help Me;(
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 28 maja 2006, 19:21

Grzesiek, Chłopie, nie pomyliłeś się i masz naprawdę 22 lata? <wow>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
GrzesiekGG
Początkujący
Początkujący
Postautor: GrzesiekGG » 28 maja 2006, 20:09

tak! walcze ze wszystkich sił, których mi juz brak !! jak ona mu nie powie o mnie to sam to zrobie , pogadam z nim i zobaczymy jak sie sprawy dalej potoczą!

Bez Niej nie mam sensu nic, oddałem dla Niej całe serce !! a teraz wszystko sie wali!

[ Dodano: 2006-08-12, 15:51 ]
witam !
własnie odeszała odemnie ! chce sie z wami podzielić tym co mi napisała bo nie miała odwagi powiedziec mi tego osobiście!!
"Ja nie chce nazwać tego wybraniem tego czy tego, po prostu chce Ci powiedzieć,ze choć nawet gdyby nie byłoby Jarka ja nie dała bym rady z Tobą być.Na gg jest super, uwielbiam z Tobą gadać, ale kiedy sie spotkamy nie potrafie.Nie wiem o czym mam z Toba rozmawiać co Ci mam mówić.Nie myśl, ze Tobie mowie ze nie moge być a teraz ide do Jarka i z nim jestem.To nie tak po prostu chce Ci powiedzieć, zebyś dalej nie męczył się z tą myślą o mnie bo ja proboje oszukać czas a nic to nie daje.A co przesądziło o tej decyzji? Jak już pisałam,to ze kiedy pomyślałam czy dała bym rady z Tobą byc.Nie wyobrażałam sobie tego bo przecież musiałabym coś do Ciebie czuć a tak nie jest po prostu bardzo bardzo Cie lubie ale nic pozatym.Wiesz ,że byłeś dla mnie najlepszym przyjacielem i teraz też tak bedzie jeżeli tylko bedziesz chciał.Bałam sie tego dnia, nawet nie wiem czy dobrze zrobiłam.Przepraszam za kłopot, dziękuje za miłość. :("

co o tym sądzicie ?

[ Dodano: 2006-08-12, 15:57 ]
no widocznie trzba sie ja jakoms nową kobitą rozglądnąć ! ;) hyhy <banan> <diabel>

[ Dodano: 2006-08-12, 17:04 ]
GrzesiekGG pisze:tak! walcze ze wszystkich sił, których mi juz brak !! jak ona mu nie powie o mnie to sam to zrobie , pogadam z nim i zobaczymy jak sie sprawy dalej potoczą!

Bez Niej nie mam sensu nic, oddałem dla Niej całe serce !! a teraz wszystko sie wali!

[ Dodano: 2006-08-12, 15:51 ]
witam !
własnie odeszała odemnie ! chce sie z wami podzielić tym co mi napisała bo nie miała odwagi powiedziec mi tego osobiście!!
"Ja nie chce nazwać tego wybraniem tego czy tego, po prostu chce Ci powiedzieć,ze choć nawet gdyby nie byłoby Jarka ja nie dała bym rady z Tobą być.Na gg jest super, uwielbiam z Tobą gadać, ale kiedy sie spotkamy nie potrafie.Nie wiem o czym mam z Toba rozmawiać co Ci mam mówić.Nie myśl, ze Tobie mowie ze nie moge być a teraz ide do Jarka i z nim jestem.To nie tak po prostu chce Ci powiedzieć, zebyś dalej nie męczył się z tą myślą o mnie bo ja proboje oszukać czas a nic to nie daje.A co przesądziło o tej decyzji? Jak już pisałam,to ze kiedy pomyślałam czy dała bym rady z Tobą byc.Nie wyobrażałam sobie tego bo przecież musiałabym coś do Ciebie czuć a tak nie jest po prostu bardzo bardzo Cie lubie ale nic pozatym.Wiesz ,że byłeś dla mnie najlepszym przyjacielem i teraz też tak bedzie jeżeli tylko bedziesz chciał.Bałam sie tego dnia, nawet nie wiem czy dobrze zrobiłam.Przepraszam za kłopot, dziękuje za miłość. :("

co o tym sądzicie ?

[ Dodano: 2006-08-12, 15:57 ]
no widocznie trzba sie ja jakoms nową kobitą rozglądnąć ! ;) hyhy <banan> <diabel>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”