Co dalej po rozstaniu?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Co dalej po rozstaniu?

Postautor: Sasetka » 23 maja 2006, 21:44

Kurcze Asiulka ma pelno problemow milosnych jak zawsze :P Nio ale z gory mowie, ze nie chodzi tutaj o jakies nieszczesliwe milosci, niespelnienia, czy nie wiem inne pojekiwania :P Bo mnie jest generalnie fajnie, wszystko sie wyprostowalo, za Bylym nie tesknie, za to On chodzi za mna ciagle i ciagle i w ogóle.. nio i wlasnie.... bo mysmy byli Razem jakos dlugo, prawie dwa lata a w ogóle przyjaznimy sie okropnie dlugo. No i nasze rodziny tez sie znaja. I teraz nie wiem jak to wszystko rozegrac. Bo tak. Czesto do mnie do domu przychodza Jego rodzice i pytaja i prosza zebym do Niego wrocila. Podobno On sie calkowicie zalamal. To nie jest tak ze Go nie kocham. Ale nie chce i nie potrafie z Nim byc po tym co powiedzial przed rozstaniem. I lepiej mi jest wlasciwie bez Niego. Jednak wkurza mnie, ze wszyscy mowia, ze jestem zla i niedobra, lacznie z moimi rodzicami, bo On przedstawia sie jako biednego skrzywdzonego chlopca, ze ja niby go zranilam. No i to jest jeden problem. Kurcze nie wiem jak z tego wybrnac, zalezy mi na Nim, moze kiedys za iles tam lat moglabym do Niego wrocic, ale na pewno nie teraz. Ale rownoczenie denerwuje mnie strasznie, bo przeciez co On chce wskorac tym co teraz odstawia? Rozmawialam z Nim, ale On mowi, ze jest najwiekszym idiota, ze stracil taki skarb jak ja itd.... Nie wiem jak to rozegrac, moglabym mu dac bloka na gg i w ogóle, ale.. no wlasnie, chyba cos do Niego czuje, chociaz nie chce z Nim byc :| No w kazdym razie na pewno nie chce Go zranic.
Kolejna sprawa... jest taki facio, ktory mnie kocha juz ponad piec lat... I jeczy, i mowi, ze sie zabije, wystaje godzinami pod moim blokiem... A dla mnie jest tak oblesny, ze po prostu patrzec na niego nie moge!!!!! Robi mi sie niedobrze na jego widok, i to wcale nie dlatego ze jets brzydki! Nie wiem co z nim zrobic, boje sie wychodzic z domu czasem...
No i zeby bylo smieszniej :P Jest jeszcze trzeci :P I kurcze chyba cos do niego poczulam, chociaz to bardziej przyjazn, ale nie wiem bo nie wiem co z tym Bylym :P No i wlasciwie z Nim tez jest jeden problem, chyba jakis taki podstawowy,bo On jest Swiadkiem Jehowy a moi rodzice sa kompletnie nietolerancyjni wobec innych religi... Zreszta tyle o nich slyszalam sama negatywnego, ze sama nie wiem, ale chlopak jest cudowny! No i tez sie we mnie zakochal. I jeszcze jest Ktos... Ktos kto dla mnie byl Najwazniejszy chociaz to byla tylko internetowa znajomosc.... Ale.... no wyszlo jak wyszlo, znalazl kogos innego, tylko ze glupio mi i smutno, ze to sie tak skonczylo.... Ehh no ale wiem, ze sie nie poddam....Chociaz mi na nim zalezy :( to nic nie moge zrobic....Trudno :) Przeczekam....
w ogóle ostatnio mam duzo czasu, wszystkie problemy rozwiazane, prawie juz wakacje no i tak sie zastanawiam nad tym wszytskim... moze mi ktos doradzi cos madrego :P Ciezkie to zycie cholera :P Pozdrowienia jak ktos dotarl do tego momentu :P :*
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 23 maja 2006, 22:16

Sasetka, chodz na piwo <browar> :D

Sasetka pisze: i to wcale nie dlatego ze jets brzydki! Nie wiem co z nim zrobic, boje sie wychodzic z domu czasem...

Jesteś oblegana przez fanów :P nic tylko pozazdrościć... urody panom :P
Sasetka pisze: Jego rodzice i pytaja i prosza zebym do Niego wrocila.

No niestety, ale to jest Twoje życie, a nie od nich. I ty masz prawo wybierać z kim chcesz być...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
monia194
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: monia194 » 23 maja 2006, 22:23

Sasetka pisze:w ogóle ostatnio mam duzo czasu, wszystkie problemy rozwiazane, prawie juz wakacje no i tak sie zastanawiam nad tym wszytskim...

no i tu jest problem, masz za duzo czasu i za duzo sie zastanawiasz:P
Ostatnio zmieniony 23 maja 2006, 22:26 przez monia194, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 23 maja 2006, 22:24

Bash pisze:Sasetka, chodz na piwo

a chetnie ;)
Bash pisze:Jesteś oblegana przez fanów

bywa :P
Bash pisze:nic tylko pozazdrościć... urody panom

tego nie rozumiem :>
Bash pisze:No niestety, ale to jest Twoje życie, a nie od nich. I ty masz prawo wybierać z kim chcesz być...

ale to byl wymarzony ziec :/ z kasa, inteligentny, przystojny, z dobrego domu, z wyksztalconymi rodzicami, ze znajomosciami itd
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?

Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 23 maja 2006, 22:30

tego nie rozumiem

bo...
Sasetka pisze:a mnie jest tak oblesny, ze po prostu patrzec na niego nie moge!!!!!

:D
ale to byl wymarzony ziec z kasa, inteligentny, przystojny, z dobrego domu, z wyksztalconymi rodzicami, ze znajomosciami itd

Ale ty go nie kochasz. I co masz się zmuszać bo tak rodzice chca? To nie średniowiecze...
Sasetka pisze:Bash napisał/a:
Sasetka, chodz na piwo

a chetnie

Ostatnio nie mam z kim chodzic do pubu :(
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 23 maja 2006, 22:35

Sasetka pisze:ale to byl wymarzony ziec z kasa, inteligentny, przystojny, z dobrego domu, z wyksztalconymi rodzicami, ze znajomosciami itd

nie odmówię sobie pewnego cytatu :D :D

"(..)tatuś gospodarza party musiał być ministrem
co tu dużo mówić pierwszy raz na takiej imprze
tak to jest to! 2 XL - na salony, wokół ulizane ziomy
i gadka, którego ojciec wyżej ustawiony(..)
tata od ustaw, mama robi w fakturkach
w sumie jedno i drugie ma zadatki na oszusta
widać po obróbkach, chata jak w Palermo
nie zdziwiłybym się na widok srajtaśmy w Euro(..)"

<aniolek> <hahaha> <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 maja 2006, 22:57

Faceci :
Pierwszy zwany byłym. Kazac si eodczepic i tak juz go zranilas i olaboga jeczy steka i podeszwa bo nawet nie pantofel jest. NIe mdli CIe? Rodzicom i jego i Twoim powiedziec wprost ze to spawy miedzy wami i z calym szacunkiem zeby sie odseparowali i ze mialas prawo zrobic co chcialas.
Drugi - na policje zglosic nekanie i po sprawie. ewentualnie Podeszwie kazac sie wykazac - niech sie chociaz na cos przyda jak do zwiakzu sie juz nie nadaje ;)
Trzeci - warto zaryzykowac, sprobowac. Jestes mila jego rodzice Cie polubia o ile im o swoich facetach mowic nie bedziesz :D
Czwartego zostan juz tylko kolezanka i zycz mu szczescia z nowa ;)
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 26 maja 2006, 18:32

i sie znalazl Piaty :D Bash, slonce a ja czekam ciagle na to zaproszenie na piwo :P

Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 26 maja 2006, 22:22

Sasetka pisze:Bash, slonce a ja czekam ciagle na to zaproszenie na piwo

Kurde, narazie wszystko zdaję w szkole ;/
Ale wakacje tuż tuz :d
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 26 maja 2006, 22:35

Przede wszystkim ten Twój były to ciapa straszna. Wcale się nie dziwię, że nie zamierzasz do niego wrócić, skoro ciągle za Tobą łazi i rozpacza. Coś mi się wydaje, że gdyby tak całkowicie urwał kontakt z Tobą, to może miałby większe szanse :) Ja ze swoją byłą nigdy nie kontaktuje się jako pierwszy, nie daję po sobie poznać, że ciągle ze mną niezaciekawie i to odnosi jakiś tam skutek - to ona się do mnie odzywa. Co do tych jego rodziców, to zawsze mnie strasznie denerwowało takie zachowanie. Naiwni ci rodzice, skoro wierzą, że uda się im Ciebie jakoś przekabacić. Miałem kiedyś taki przypadek, z tymże to ciocia mojej "zaprzeszłej" dziewczyny nie dawała spokoju. Koszmar. A z tym Jehowym pogadaj, może on jest takim samym Jehowym jak mój znajomy, czyli od czasu do czasu kiedy trzeba jakieś książeczki poroznosić i kaskę ściągnąć :)
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 26 maja 2006, 22:36

Arkady, Ona już sie zakochała w kimś innym :P
Awatar użytkownika
R1
Maniak
Maniak
Postautor: R1 » 26 maja 2006, 22:38

Aha, no to skoro tak, to nie wnikam :)
I'm used to eat naughty girls without any eye movement ;)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 26 maja 2006, 22:41

Arkady pisze:Aha, no to skoro tak, to nie wnikam

Poczytaj sobie Jej temat o GG :D
Ahh te kobiety :)
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 26 maja 2006, 22:47

Sasetka pisze:i sie znalazl Piaty :D
Oj Asiulka Ty to masz branie... :]
Gdzie czterech się bije tam piąty korzysta hehe.
Życzę dużo szczęścia! <browar>
Obrazek
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 26 maja 2006, 23:08

Ma branie, bo ma sexy kozaczki.
Teraz za Nią lata. Trza było latać, jak byli razem. :]
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 maja 2006, 23:31

Sasetka pisze:i sie znalazl Piaty :D Bash, slonce a ja czekam ciagle na to zaproszenie na piwo :P
Bosh to bedzie szosty? <pijaki>
Awatar użytkownika
Żabcia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Żabcia » 27 maja 2006, 21:02

a po co się zastanawiać nad facetami? nad tym co zrobić z tym czy tym. :| to chore!
dziewczyno! wyluzuj.. ;) wakacje idą. wyjedź gdzieś, odpocznij i wróć w nowym wymiarze.. Olać facetów. Po co Ci oni? :] Najlepszy przyjaciel to zawsze ten z płci przeciwnej, który jest już zajęty, a Ty nic do niego nie masz.. :] a reszta.... przyjdzie taki, co pokocha a i Ty nie bedziesz widziec świata poza nim. ;)
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 28 maja 2006, 11:44

moon pisze:Bosh to bedzie szosty?

Bash, jak już :P
Nie Bash, to kumpel do piwa :)
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 28 maja 2006, 13:45

Wiesz co tych "ktosiów" i "byłych" nakliałaś sporo...Jka dla MNie to Ty jeszcze się nie wyszalałaś, i tak naprawdę do poważnego zwiazku sie nie andajesz!! Moze za parę lat jak nabierzesz dystansu do siebie i mężczyzn.:) A póki co nie rań innych i nie dawaj im złudnych nadziei, bo niektórzy naprawdę mgą sie zaangażować i ceirpieć! Skoro chcesz byc sama to mów im o tym otwarcie!! Skoro ktoś Ci się nie podoba też wal smiało że nie jest w Twoim typie!! A co do rodziców to sie nimi nie rpzejmuj, to Twoja sprawa z kim jesteś a z kim nie, a pogadać sobie mogą, tyle im zostało:P
OnlyJusti
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 28 maja 2006, 14:41

Asia, dziewczyno, mam wrazenie ze sama sobie problemy stwarzasz. Powinnas przeczekac, wszak po burzy zawsze wychodzi tecza :) <przytul>
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
Rebeca2006
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Rebeca2006 » 28 maja 2006, 17:14

Masz za duzy wybor dziewczyno ... <diabel> Zdecyduj sie wkoncu n jakiegos a innym kaz spadac :P
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 maja 2006, 23:20

onlyjusti pisze:Jka dla MNie to Ty jeszcze się nie wyszalałaś, i tak naprawdę do poważnego zwiazku sie nie andajesz!!
A musi? :| Nie niech sie bawi ;) I dobrze :]
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 29 maja 2006, 14:57

Moze sie bawić, Jej to pewnie bedzie baaardzo odpowiedało, jak kazdej z dziewcząt cieszących sie w pełni z powodzenia i wykorzystujacych je w pełni, ale pytanie, czy chłopcy, którzy są wrażliwi i w Niej zabujani będą bawić się równie dobrze...:>:/ Byłam w identycznej sytuacji jak Ona, myślalam równie dziecinnymi kategoriami, bawiłam sie przy tym swietne!! w efekcie żałuję kilku ruchów, kilku niepotrzebnie złamanych serc...dlatego trzeba myśleć nim się coś zrobi, bo ktoś moze cierpieć, bo nie każdy facet jest niewrażliwą postacią :P a z reguły za duze powodzenie szybko przewraca w głowie po czym mija bo naiwna i niewiedząca czego chce laska nie pociaga facetów na poziomie:)
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 29 maja 2006, 15:05

jejku ale ja nie moge myslec o kazdym :/ nie wchodze teraz w zadne zobowiazania wieksze, zadne wielkie slowa, poki co mam takiego Jednego ale nie podchodze do tego smiertelnie powaznie i on o tym wie. Mloda jestem, czas sie wyszalec, a nie. No chyba ze mnie trafi jakis grom z nieba i bede przekonana, ze ten albo zaden do konca swiata :P chociaz to raczej nie w moim stylu. Juz nie. (Olivia dziekuje <przytul> )

Awatar użytkownika
Rebeca2006
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Rebeca2006 » 30 maja 2006, 20:22

Jak chcesz szalec to szalej, nie przywiazuj sie za bardzo do konkretnego osobnika , nie zapomnij go tylko o tym uprzedzic :D
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,

możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,

nowy dzien zawsze daje nowe życie,

słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 30 maja 2006, 23:01

Rebeca2006 - zgadzam sie z Tobą w pełni.;P
OnlyJusti
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 31 maja 2006, 11:31

Jak się tak zastanawiasz, to podobno to żaden z nich. Więc olej wszystkich ;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”