[glow=cyan][/glow]
Moderator: modTeam
[glow=cyan][/glow]
agna 24 pisze:oblesie w dresach, adidasach
<browar>
Mezczyzn czy chlopcow?Bo widze ze masz 13 lat.dartagan pisze:W ogóle to chciałbym się dowiedzieć głownie jakie ubrania u mężczyzn podobają się kobietom.

theBlueSky pisze:Nie no jak mogą się tenisówki podobać dziewczyną? W tenisówkach chodzą potocznie "brudasy"...
moon pisze:theBlueSky napisał/a:
pytanie o "mężczyzne",a nie o dzieci w wieku 13 lat
Zadane przez 13latka co sadzi ze jest mezczyzna
Gdyby napisal Pan np 20 letni inna by byla moja odpowiedz

runeko pisze:A jak oceniasz kogos po butach to wspolczuje.
runeko pisze:No i DZIEWCZYNOM nie podobaja sie kolesie co nie umieja pisac. Przynajmniej ja mam odraze do takich.

moon pisze:theBlueSky napisał/a:
pytanie o "mężczyzne",a nie o dzieci w wieku 13 lat
Zadane przez 13latka co sadzi ze jest mezczyzna ;P
Gdyby napisal Pan np 20 letni inna by byla moja odpowiedz.

theBlueSky pisze:Skoro zadajesz się z takimi co nie umieja pisać, ich wiek musi być bardzo niziutki;)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

theBlueSky pisze:runeko pisze:A jak oceniasz kogos po butach to wspolczuje.
kto ocenia?? Cóż za pochopne wnioski. To moja wina że w świecie przyjeło się, że w trampkach chodzą bez obrazy *brudasy*, a trampki do codziennych strojów nie pasują, co najwyżej na W-F lub na obuwie zmienne w podstawówce.runeko pisze:No i DZIEWCZYNOM nie podobaja sie kolesie co nie umieja pisac. Przynajmniej ja mam odraze do takich.
Skoro zadajesz się z takimi co nie umieja pisać, ich wiek musi być bardzo niziutki;), a Ty najwidoczniej jesteś najstarsza, więc odeślij ich do podstawówki.

Och bosheagna 24 pisze:est powaznym biznesmenem (doradca klientow korporacyjnych duzego niemieckiego banku) i wiele razy go widzialam jak na spotkania z klientami, do garnitura zakladal czerwone trampki.... takie wysokie wiazane w kostce

Moze tak, ale ja chyba nie z tej planety wobec tego. Ja bym po prostu takiego czlowieka nie mogla wziadc powaznie. Bo jak lazi ot tak to jedno. Ale do mnie np jako klientki by przyszedl w sprawie sluzbowej?sophie pisze:Mozna zrobic naprawde fajna konfiguracje ciuchow, gdzie nawet do garniaka beda.
Moim zdaniem, to ze facet z powaznej firmy, nie oznacza, ze nie moze tak zrobic.
Nie badzmy tacy smutni w biurowych ciuchach, to przeciez nie oboz pracy...
Przestalabym chyba byc klientka...moon pisze:Och boshe

moon pisze:Moze tak, ale ja chyba nie z tej planety wobec tego. Ja bym po prostu takiego czlowieka nie mogla wziadc powaznie. Bo jak lazi ot tak to jedno. Ale do mnie np jako klientki by przyszedl w sprawie sluzbowej?sophie pisze:Mozna zrobic naprawde fajna konfiguracje ciuchow, gdzie nawet do garniaka beda.
Moim zdaniem, to ze facet z powaznej firmy, nie oznacza, ze nie moze tak zrobic.
Nie badzmy tacy smutni w biurowych ciuchach, to przeciez nie oboz pracy...Przestalabym chyba byc klientka...

Ok, ale zalezy w czyim odczuciu. Ja tam za mundurkami w szkolach nie jestem,a le za jakis miare swobodnym ale standardowym jak np garnitur strojem do pracy to jak najbrdziej jestem. Jak sie chce byc uwazanym ze osobe powazna to m.in. trzeba tak wygladac.agna 24 pisze:cale malo profesjonalnie -raczej na faceta ze "stajlem"
theBlueSky pisze:Skoro zadajesz się z takimi co nie umieja pisać, ich wiek musi być bardzo niziutki
Poza tym jestem mezatka, nie pedofilka theBlueSky pisze:To moja wina że w świecie przyjeło się, że w trampkach chodzą bez obrazy *brudasy
agna 24 pisze:do garnitura zakladal czerwone trampki.... takie wysokie wiazane w kostce
moon pisze:Traume mam
sophie pisze:Nie wiem co Wy macie do trampkow
sophie pisze:Nie badzmy tacy smutni w biurowych ciuchach, to przeciez nie oboz pracy...
agna 24 pisze:raczej na faceta ze "stajlem"
Hyhy pisze:Moze wyrwiesz ale tych tepych

Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 1200 gości