Czy warto ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

marko_polo
Początkujący
Początkujący
Czy warto ?

Postautor: marko_polo » 04 maja 2006, 21:01

hej.Mam taki straszny dylemat.Ciagle mysle o pewnej dziewczynie i nie moge zapomniec.
Dwa lata temu spotykalismy sie troszke wlasciwie nasz zwiazek zaczal sie rozwijac wszystk o bylo pieknie ona nie widziala swiata po za mna ja po za nia przez okolo 6 miesiecy.Do czasu gdy wszystkie jej kolezanki zaczely zwracac na nas uwage pytac jej czy jestesmy razem jak sie nm uklada.Takie zachowanie strasznie wplynelo na jej zachowanie nagle zaczela stawac sie obojetna wobec mnie.Po krotkim czasie wrecz powiedziala "westa se go".I tak to sie skonczylo.Ja wyjechalem do Warszawy na studja a ona znalazla sobie innego.Przez te dwa lata jedynie mialem okazje powiedziac jej czesc gdy kiedys ja spotkalem.Ciagle o niej mysle i to rowniez wplywa na to iz nie moge sie w pelni zaangazowac w kolejny zwiazek.Zle sie czuje rowniez z tego powodu iz jest to jedyna osoba na ktorej mi az tak zalezalo a z ktora nie moge nawet porozmawiac.Co o tym sadzicie czy jest sens wkraczac znow w jej zycie,zebysmy zostali chociaz przyjaciolmi.
Czy moze lepiej dac sobie spokoj.Myslalem zeby napisac jej list,kartke aby umowic sie na spotkanie,osobisice nie moge jako ze za raz po naszym spotkaniu probowalem z nia porozmawiac kilka krotnie w domu ale jej matka negatywnie nastawiona nie wiem czy do mnie czy w ogóle ze nie mialem z nia okazji szczerze porozmawiac od naszego rozstania i nie wiem czy jet sens nadal probowac:))))
Awatar użytkownika
emmiii
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: emmiii » 04 maja 2006, 21:27

hmmm... warto spróbować... myślę, że mógłbyś się z nią zaprzyjaźnić... zaproponuj jej spotkanie bez żadnych zoobowiązań... pogadajcie troche... i się przekonacie czy warto zostać bliskimi znajomymi...
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 04 maja 2006, 22:00

po co? potrzebujesz jej?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 04 maja 2006, 22:02

Nie wiem czy jest sens bo jeśli Ci odmówi to po co rozdrapywać rany?
Obrazek
marko_polo
Początkujący
Początkujący
Postautor: marko_polo » 04 maja 2006, 22:12

Zawsze moge sprobowac o niej zapomniec.Ale boje sie ze jak nie sprobuje to pozniej bedzie to chodzic za mna,bede mial wyrzuty
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 05 maja 2006, 11:30

jakos nie jestem przekonana co do przyjazni bo takich zwiazkach...ale jelsi czujesz ze naprawde tego potrzebujesz to wiesz co masz robic;)
Awatar użytkownika
Sylwunia24
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwunia24 » 05 maja 2006, 12:45

marko_polo pisze:Zawsze moge sprobowac o niej zapomniec.Ale boje sie ze jak nie sprobuje to pozniej bedzie to chodzic za mna,bede mial wyrzuty

Jesli tak Ci na tym zalezy to sprubuj, ale postaraj sie zachować dystans do tej dziewczyny.Minęło troche czasu i moze ona nie chce wracac do tego co było...
Awatar użytkownika
Anja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Anja » 05 maja 2006, 20:22

To jest jak odgrzewane kotlety. Niby to samo a jednak inaczej smakuje.
Nie wierzę w przyjaźń przychodzącą po wielkiej miłości. Ale tu moim zdaniem sie nie sugeruj, bo w ogóle nie wierze w przyjaźń k/m
46

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”