Bash pisze:taa a na 3 to bedzie chciał juz loda
eeee, to tak do 8-10 spotkania dopiero
<browar>
Moderator: modTeam
Bash pisze:taa a na 3 to bedzie chciał juz loda
<browar>
tweetuś_18 pisze:hehehe... Bash dziekuje za docenienie mnie szkoda że sie nie znamy

daj mu od razu z jezyczkiem i nie czekaj
TedBundy pisze:eeee, to tak do 8-10 spotkania dopiero

gargando pisze:daj mu od razu z jezyczkiem i nie czekaj![]()
[/quote]Bash pisze:Piszcie z sensem, gargando, wątpie, ze piszesz tak jak myślisz
nie myslalem tak
(
)

tweetuś_18 pisze:a co Ty byś gargando zrobił jak by kolezanka na jakiejś imprezie zaczeła Cie całować (nie mówie o całusku w policzek tylko z języczkiem) pytam dlatego że to Ty namawiasz mnie do tego żebym sie tak zachowała (chce wiedziec jak mężczyźni reagują na to) heheh

TedBundy pisze:eeee, to tak do 8-10 spotkania dopiero<browar>
tweetuś_18 pisze:a na lodzika niech na 3 spotkaniu nie liczy;)
tweetuś_18 pisze:hyba że macie jakieś lepsze propozycje;)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wstreciucha pisze:zakrec sie kolo niego tak ze sie zagotuje , na pozegnanie tylko sie usmiechnij i obliz usta, a potem odwroc sie na piecie i dowidzenia ;P
Kageki pisze:a jeszcze soobie pomysli ze "latwa" jestes skoro chcesz sie lizac odrazu
Kageki pisze:Bash to kiedy i gdzie?? hiehiehi
Kageki pisze:nie chcial bym sie calowac z dziewczyna jesli bym nic do niej nie czul albo gdybym ja tylko lubil... bo calowanie a calowanie to bardzoooo duza roznica.
Wstreciucha pisze: jak sie prawidlowo "zakrecisz" to nie da Ci odejsc
A jak bedzie ? bedziesz tak spieta ze jesli do czegos w ogóle dojdzie , to nie bedziesz w stanie stwierdzic kto postawil pierwszy krok

Wstreciucha pisze:A jak bedzie ? bedziesz tak spieta ze jesli do czegos w ogóle dojdzie , to nie bedziesz w stanie stwierdzic kto postawil pierwszy krok
przynajmniej nie bede pamietac że nie wykorzystałam takiej sytuacji
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Wstreciucha pisze:bo nie ma nic gorszego od pijanej belkoczacej dziewczyn
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1123 gości