adoratorzy
Moderator: modTeam
adoratorzy
Co sądzicie o sytuacji w której dziewczyna randkuje z kilkoma facetami, ale żaden jej nie intersuje jako potencjalny partner.ona mówi, że lubi komplementy z ich strony, prezenty, ale regularnie daje im kosza. czy to jest ok, czy świadczy źle o charakterku?dodam że laska superatrakcyjna.
Z tego co zauważyłem w latach szkoły podstawowej i średniej to tej najładniejsze często tak właśnie mają, czyli czyli kupa adoratorów która za nimi lata jak pieski ale wszytskich trzymają na dystans. To taki nadmiar bogadztwa, przebierają ile mogą. Myśle że każdy bez względu na płeć by sie tak zachowywał bo skoro możemy mieć każdego na wyciągnięcie ręki to przebieramy szukając jak najlepszego. Chociaż z drugiej strony to torche jednak jest paskudne, takie jakby rozpieszczenie, "wszystko mi można".
Wszystko zależy: co, jak, i w jaki sposób ?
Skoro laska czeko tylko na prezenty, to jest materialistka. W samym spotykaniu się nie widzę nic złego. Może szuka tego jedynego. Co do komplementów, to chyba każdy je lubi, i wcale nie musi się z kims spotykac aby ja słyszeć
Skoro jestes akrakcyjny, to przebierasz, normalna sprawa, ważne tylko w jaki sposób to robisz...
Skoro laska czeko tylko na prezenty, to jest materialistka. W samym spotykaniu się nie widzę nic złego. Może szuka tego jedynego. Co do komplementów, to chyba każdy je lubi, i wcale nie musi się z kims spotykac aby ja słyszeć
Skoro jestes akrakcyjny, to przebierasz, normalna sprawa, ważne tylko w jaki sposób to robisz...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
- ksiezycowka
- Weteran

joep pisze:Co sądzicie o sytuacji w której dziewczyna randkuje z kilkoma facetami, ale żaden jej nie intersuje jako potencjalny partner.ona mówi, że lubi komplementy z ich strony, prezenty, ale regularnie daje im kosza. czy to jest ok, czy świadczy źle o charakterku?dodam że laska superatrakcyjna.
Dwie kwestie. Jesli jedynie miedzy nimi lawiruje z góry nie chcac z zadnym byc to jest po prostu gra na cudzych uczuciach. Chamstwo i słoma z butów.
Jesli jednak po rpsotu sie z nimi spoptyka chcac wsrod nich znalezc sobie sensownego faceta i jedynie ich poznaje lepiej zbey sie dowiedziec kotry jest sensowny to ok.
joep pisze:ale żaden nie ma u niej najmniejszych szans - to sztuka dla sztuki!
A skad Ty to mozesz wiedzieć?
marekkkkk pisze:Może po prostu chce sie dowartościować i troche pobawić facetawi ? ( może jej sie to podoba )
takie hobby? Ludzie maja różne odchyły
joep pisze:dodam że laska superatrakcyjna.
Wykorzystuje swoje atuty na naiwnych ziomach. Troche ich szkoda
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Hyhy pisze:Ciekawe jak sie czuja takie, jak okazuje sie ze tylko one zostaly i sa berkiem
dostają ostro po dupie - to, co im się od dawna należy

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Aspekt prezentow jest zly !
To ze zaden jej nie interesuje jako partner tez jest zle ! Chyba ze jeszcze niewie czy ktorys jej jako partner nie interesuje !
.
To ze lubi komplementy jest normalne ^^.
Mysiorek jak zwykle ma 200% racji
.
Ona jak to ktos napisal wkoncu bedzie sama z soba grac w berka i wtedy i ona dostanie lekcje
z ktorej moze cos wyciagnie ;p.
A ogolnie to chyba zbyt osbiscie to napisales ;> punkt widzenia punkt siedzenia ;]. Raczej niejestes zbyt obiektywny

To ze zaden jej nie interesuje jako partner tez jest zle ! Chyba ze jeszcze niewie czy ktorys jej jako partner nie interesuje !
To ze lubi komplementy jest normalne ^^.
Mysiorek jak zwykle ma 200% racji
Ona jak to ktos napisal wkoncu bedzie sama z soba grac w berka i wtedy i ona dostanie lekcje
z ktorej moze cos wyciagnie ;p.
A ogolnie to chyba zbyt osbiscie to napisales ;> punkt widzenia punkt siedzenia ;]. Raczej niejestes zbyt obiektywny

sprawa jest chyba prosta jak drut....Ona nie jest na etapie szukania partnera, a oni sa na etapie szukania i skakania obok niej jak pieski kolo suczki,libido im nie spada kiedy z nimi gra, a jeszcze ich to bardziej podkreca, jesli zaden sie dotad nie powiesil oznacza ze lubia byc traktowani masochistycznie lekko sprawe ujmujac i wracaja znow zeby dostac po nosie,,,,ot dla kazdego cos milego 

nie wiem, wydaje mi sie, ze panna dostanie po dupie i tyle. moze i superlaska z niej i ma teraz adoratorow, ale to nie bedzie trwalo wiecznie. trafi w koncu na takiego gieroja, co to sama za nim polata a on sie nia pobawi. tak to w praktyce bywa, a poki co, niech sie bawi, widocznie kolesiom tez to pasuje, skoro nadalo sa wokol niej.
..czasami wolę być zupełnie sam,
niezdarnie tańczyć na granicy zła
i nawet stoczyć się na samo dno,
czasami wolę to,
niż czułość waszych obcych rąk..
niezdarnie tańczyć na granicy zła
i nawet stoczyć się na samo dno,
czasami wolę to,
niż czułość waszych obcych rąk..
joep pisze:Co sądzicie o sytuacji w której dziewczyna randkuje z kilkoma facetami, ale żaden jej nie intersuje jako potencjalny partner.ona mówi, że lubi komplementy z ich strony, prezenty, ale regularnie daje im kosza. czy to jest ok, czy świadczy źle o charakterku?dodam że laska superatrakcyjna.
nie powinno sie ludzi oceniac jednoznacznie po tak krótkim ich opisie ale.......ja nie lubie takich osób takiego zachowania...i moim zdaniem swiadczy to tylko o tej osobie....a prawda jest taka ze predzej czy pózniej i taka dziewzyne ktos tak potraktuje i sama zobaczy jak to jest.....ja osobiscie uwazam ze facet tez człowiek i ma uczucia wiec nalezy mi sie stawianie sprawy jasno....co innego jezeli obie strony lubia taki układ....
Czy jest coś złego w tym, że człowiek szuka swojej drugiej połówki?! Kiedy dziewczyna jest atrakcyjna to ma stosunkowo więcej adoratorów a skąd ma wiedzieć który jest dla niej najodpowiedniejszy jeśli sama się nie przekona?! Ja uważam, że w życiu trzeba dbać o swoje interesy i tyle.
Nie wydaje mi się, aby spotykanie się, flirotwanie z kilkoma facetami naraz było złe. Nie jest to sztuka dla sztuki i ona raczej nie zakłada na wstępie, że da każdemu facetowi kosza. Ona sama też jest w pewnym stopniu zmęczona tymi ciągłymi zmianami i z radością zamieniłaby tłumy swoich wielbicieli na jednego konkretnego faceta, który spełniłby jej oczekiwania.
Można sobie przebierać do woli, jest tylko jeden warunek: nie można odstawiać jakiś krzywych akcji. Sytuacja ma być jasna i klarowna. Niech nie mydli oczy facetom, jacy to oni są wspaniali, jacy cudowni bla bla bla a już na pewno nie można składać fałszywych deklaracji. Bo nie ma nic złego w tym, że ludzie chcą się bliżej poznać, aby "wybadać" czy to z nim chcesz spędzić resztę życia czy nie, ale w oszukiwaniu się już jest.
Nie wydaje mi się, aby spotykanie się, flirotwanie z kilkoma facetami naraz było złe. Nie jest to sztuka dla sztuki i ona raczej nie zakłada na wstępie, że da każdemu facetowi kosza. Ona sama też jest w pewnym stopniu zmęczona tymi ciągłymi zmianami i z radością zamieniłaby tłumy swoich wielbicieli na jednego konkretnego faceta, który spełniłby jej oczekiwania.
Można sobie przebierać do woli, jest tylko jeden warunek: nie można odstawiać jakiś krzywych akcji. Sytuacja ma być jasna i klarowna. Niech nie mydli oczy facetom, jacy to oni są wspaniali, jacy cudowni bla bla bla a już na pewno nie można składać fałszywych deklaracji. Bo nie ma nic złego w tym, że ludzie chcą się bliżej poznać, aby "wybadać" czy to z nim chcesz spędzić resztę życia czy nie, ale w oszukiwaniu się już jest.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”