Gra slow...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 29 paź 2005, 01:45

Wstreciucha pisze:jesuuu wygladam przy was jak rozyebana w drobiazgi Smutny

Że łat ?
Ja niemam super extra doświadczenia zyciowego tylko nie pcham sie tam gdzie czuje zagrożenie. Wole czuć się swobodnie na luzie owszem lubie czasem przegiąć, ale to tylko jako flirt traktuje.
po prostu nauczły mnie tego moje kochane 2 kolezanki [flirciary] Przy nich dostaje niezłego kopa endorfinowego... Mimo ze jedna z nich jest zajęta, przytuli sie potańczy, ale jak ona tańczy łoooocha aaaa ! Nigdy jeszcze nie dorwałem takiej partnerki do tańca ... :| po prostu przy niej dostaje kolki :D
No bynajmniej do wstrzemięxliwych to ona nie nalezy, ale wierna 100% ma u mnie szacun...
I włanie takie laski uwielbiam, normalnie nie pogadasz :D [w sęsie tym ze są po prostu boskie :D ] Chociaż jedne przy których czuje sie jak "Gość" :D
Reszte które znam o kant dupy ...
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 29 paź 2005, 04:04

Mam nadzieje iz nikt sie nieobrazi jesli na samym poczatku powiem iz przeczytalem jedynie 4 pierwsze posty :P.
Zreszta Wstreciucha chciala poznac nasze opinie :P wiec do dyskusji dolaczac niemusze :P

Zacznijmy od tego ze ja jeszcze gowniarz jestem <banan> i wiele zeczy przedemna ;] wielu sie jeszcze naucze :P.
Mimo iz jak juz wczesniej mowilem jestem gowniarz w gronie znajomych zdaza sie pogadac o seksie :P. Z facetami jak to z facetami w tym wieku <browar> sie wypije 1-2-3-4 i odbija :P z kazdego sie seks maszyna robi i opowiadaja co to nie oni ;].

W miare normalnie sie rozmawialo w mesko damskim gronie (jeszcze nie do konca wstawionym :P).

I z przykroscia stwierdzam ze moji koledzy dziewczyny ktore bez wiekszego skrepowania rozmawialy o seksie brali jako te latwiejsze.
Sam niewiem czemu, niebylo zadnych slownych gierek itp, po prostu otwarcie o tym rozmawialy. Niby nic a jednak juz nakreca.
Czemuz tak sie dzialo w grobie mojich znajomy ? Pewnie dlatego ze wiekszosc facetow jeszcze seksu nieuprawialo, co nieliczni mieli 1 moze 2 partenrki.
I szokujace dla nich bylo iz mozna o czym "tak intymny" rozmawiac bez skrepowania.
Skoeo mowienie o tym ich niekrepuje to "dawanie dupy" pewnie tez nie <coz za bledny obraz sprawy prawda ?.

No ale skonczmy rozpatrywac temat z perspektywy malolatow :P.
Czy sama rozmowa o seksie moze byc odebrana jako jakas zacheta/podryw/propozycja ?
Praktycznie niepowinna, ale chyba wiesz Wstreciucha jak to jest z facetami :].
Z nami tak jak z przyslowiowym zolnierzem ;] Wszystko sie z chu... kojazy ;].

Dlaczego psia mac faceci sa tak dziwnie zaprogramowani ?
Mam znow wrocic do swojego stalego pier****** o prechistorycznych instynktach ?
Znow pieprzyc o tym iz dawno dawno temu za siedmioma gorami "team-lider" mosial zaliczyc jak najwiecej i obic jak najwiecej pyskow by niestraci pozycji lidera ?

Ehhh koniec pieprzenia ... wypowiem sie wkoncu jak to wyglada z mojej strony.
Jak kazdy lipnie zaprogramowany hormonami facet najprawdopodobniej kazda "laske" beztrosko rozmawiajaca o seksie uznal bym za "latwa".
Z kazdym razem gdy wypowiadala by sie na ten temat patrzac na mnie uzal bym to za jakas forme podrywy/propozycje itp.

Dlaczego ? bo takie juz z nas "facetow" prymitywne istotki.
A wy nasze boginie od wiekow wiecie jak to wykorzystac ;].
I przez wieki wykorzystywac bedziecie ;].

Btw Wstreciucha pamietaj ze to co najbardziej niedostepne najbardziej pociaga ;]. Wiec rozmawiaj o seksie ze skrepowaniem :P.

PS. Jizas jak czasami czytam co za przeproszeniem pierdole na tym forum ... az sie ciesze ze z rl`a was nieznam :D.

*Jesli komus tresc owego tekstu sie niepodoba ze wzgledow ortograficznych,stylistycznych lub ogolnie tresc ;d pm me i skasuje ;d (o ile zaraz tego niezrobie zeby nieosmieszaj swojej juz osmieszonej osoby -.-)

Edit:
Po glebszym zastanowieniu stwierdzam iz wypilem za duzo zubrowki i wypowiedzialem sie nie na temat <banan> <pijak>
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 29 paź 2005, 08:11

Wstreciucha pisze:Czy kobieta musi byc faktycznie w jakis szczegolny sposob "wstrzemiezliwa" slownie, by nie byc wystawiona na niewybredne propozycje ze strony panow ?

Niewybredne propozycje się trafią. Moim zdaniem należy być wstrzemięźliwym słownie przy nieodpowiednich ludziach. Gdybyś poznała jakiegoś erotomana albo po prostu palanta, który myśli, że durnym słówkiem zaciągnie "luz babkę" do łóżka, to wskazana jest wstrzemięźliwość. Przebywając wśród normalnych - być sobą, nawet często gadać o seksie!

Wstreciucha pisze:Czy otwartosc kobiet na wszystkie tematy brzmi od razu jak zaproszenie do lozka ? Np jesli otwarcie rozmawiam o seksie, czy mezczyzna to odczytuje w sposob "o ! tutaj latwo mi pojdzie" !

Nieodpowiedni facet, jakiś napaleniec pewnie by se tak pomyślał. Ale wyluzowany, normalny facet nic by nie pomyślał nie tak. Gadam o seksie z paroma kobietami. One gadają, ja gadam. Nikt nikogo nie chce zaciągnąć do łóżka. Tutaj znów rada - przymknąć nieco tę otwartość w kontaktach z "nieodpowiednimi ludźmi". :)

Wstreciucha pisze:Czy z drugiej strony naprawde tak trudno zaufac kobiecie , ktora po prostu tematyka erotyczna sie interesuje ? - tylko dlatego ze to dla niektorych "temat sliski" ?

Ja bym jak najbardziej zaufał! <browar> I gdybym miał taką kobietę, która tak się tym interesuje - cieszyłbym się. Ale to ja. Dla mnie nie ma tematów śliskich. Tak jak dla Ciebie. Znaczy - są takie tematy ale nie w dziedzinie seksu. :D

Wstreciucha pisze:Czy jesli jestem kobieta "zajeta", nie powinnam nawiazywac nowych znajomosci , tylko dlatego ze tym samym stwarzam mozliwosci zwyczajnego podrywania mnie ?

A niech se podrywają. Fajnie jest, nie? :D Poza tym to pobudza Twojego faceta do działania. Bardziej się stara o Ciebie, itp. Bo czuje zagrożenie ze strony konkurencji. Wprawdzie to on jest tym jedynym ale dobrze, że nie czuje się pewny na 100% :D

Wstreciucha pisze:Czy bardziej wartosciowa kobieta to ta , co czesto po prostu gryzie sie w jezyk?

Niekoniecznie. Różnie na to patrzą. Jedni cenią sobie niewyparzoną gębę, inni wyważone wypowiedzi. <browar>

Na koniec puenta:

Wstręciucha - jesteś całkiem normalna! <aniolek2> <browar> <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 29 paź 2005, 08:12

I włanie takie laski uwielbiam, normalnie nie pogadasz [w sęsie tym ze są po prostu boskie ] Chociaż jedne przy których czuje sie jak "Gość"
Reszte które znam o kant dupy ...

no to mam nadzieje, ze jak juz mnie poznasz , to zakwalifikujesz do tych pierwszych <banan> <aniolek2>

tr3sor pisze:Dlaczego ? bo takie juz z nas "facetow" prymitywne istotki.

W koncu cos madrego :> ;)

[ Dodano: 2005-10-29, 08:20 ]
Imperator pisze:Dla mnie nie ma tematów śliskich. Tak jak dla Ciebie.

mowie o powszechnej opinii dotyczacej tej tematyki, to nie jest moje zdanie. Pomimo przelamywania wielu barier ludzie wciaz robia z sexu temat zakazany, i nie dlatego ze to temat krepujacy, ale dlatego ze sex naprawde stal sie przereklamowany bo wszystko "poszlo nie w tym kierunku". Ta tematyka sie szasta i wykorzystuje nie tak jak nalezy, ale bynajmniej ona "sliska" nie jest dla mnie <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 paź 2005, 09:14

Wstreciucha pisze:ludzie wciaz robia z sexu temat zakazany

Zależy kto chce wiedzieć.
Inni, z kolei, kłapią o tym na prawo i lewo każdemu.
Co lepsze? :|
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 29 paź 2005, 14:47

tr3sor pisze:Zacznijmy od tego ze ja jeszcze gowniarz jestem Banan i wiele zeczy przedemna ;] wielu sie jeszcze naucze Jezor.

Me to :D <browar>
tr3sor pisze:Skoeo mowienie o tym ich niekrepuje to "dawanie dupy" pewnie tez nie <coz za bledny obraz sprawy prawda ?.

NIedorozwinięci jacyś... :|
powiem tak Danie dupy nie zaczyna się od rozmowy o sexie, Tylko od samej rozmowy o daniu :D
Ostatnio kumpel to przetestował... jaki ja byłem zdziwiony jak sprawa obrała nie przewidziany skutek. A mianpowicie wylądowanie z 2 ma laskami na chacie ...
Byłem zaskoczony co one potrafią :]
A zaczeło się takniewinnie
tr3sor pisze:Czy sama rozmowa o seksie moze byc odebrana jako jakas zacheta/podryw/propozycja ?

Jezus!!! przeciez to jest względna sytuacja.
Obojetnie czy w gronie dobrych znajomych czy też nowo poznanych ludków :D
tr3sor pisze:Praktycznie niepowinna, ale chyba wiesz Wstreciucha jak to jest z facetami Usmiech pelna gemba

Ja mma taK bardzo czesto ze przytulam się z moją koleżanką, tańcże z nią. Relacje miedzy nami wygladają bardzo dwuzncznie . Ale siadamy przy soliku i nic się takiego nadzwyczajnego nie dzieje . jest sympatyczna atmswera. Czuję się jak jeden z leprzych przyjacuł :D [jej] To wszystko
tr3sor pisze:Z kazdym razem gdy wypowiadala by sie na ten temat patrzac na mnie uzal bym to za jakas forme podrywy/propozycje itp.

Ja również, ale potwierdzeniem tego moze byc tylko odpowiedź na muj krok :D
tr3sor pisze:Dlaczego ? bo takie juz z nas "facetow" prymitywne istotki.

Prymitywnośc polega na tym chyba, ze zazwyczaj ulegamy tej gże, chociaż dla wyłącznie dobrgo saopoczucia :D
tr3sor pisze:A wy nasze boginie od wiekow wiecie jak to wykorzystac ;].

Amen !
tr3sor pisze:az sie ciesze ze z rl`a was nieznam Usmiechnij sie!

Prosze o uzasadnienie :D
tr3sor pisze:wypowiedzialem sie nie na temat Banan Pijak

jest looz podobało mi sie :D
Imperator pisze:Znaczy - są takie tematy ale nie w dziedzinie seksu. Usmiechnij sie!

Joł, zgadzam się <brawo1>
Wstreciucha pisze:no to mam nadzieje, ze jak juz mnie poznasz , to zakwalifikujesz do tych pierwszych Banan Aniolek

Heh , jasne ze już jesteś pretędentką, tylko ze zazwyczaj bywa tak ze ze smutkiem musze zrezygnowac z oięknych i zarazem madrych kobet tylko dlatego ze pierwszych reakcji wynika tylko nieufność i obawa właśnie przed złymi zachowaniami z mojej strony. To jest pewien mechanizm obronny, ale na boga nie posunę się dalej. I tak jak bym np powiedział tak, to nie jest wiarygodne. Dlawielu z was...
Dziwią mnie czasami priorytety, wyznaczania wad i zalet mojej frywolności, podejścia do kobiet.

Wstreciucha pisze:Ta tematyka sie szasta i wykorzystuje nie tak jak nalezy, ale bynajmniej ona "sliska" nie jest dla mnie browar!!

Dla mnie też jest to bardzo bezpieczny temat :D Bardzo często chcę sprowadzić temat do tego poziomu w którym rozmowa staje się głębsza i naprawdę nabiera kształtu, akceptacji i zrozumienia. Przy tym uzyskuje widzianą tylko przez siebie atmoswetę romatyczności. :D
NIewiem ale chyba to sowartościowuje kobiety .... Dlatego ze moga się swobodnie poruszać w tym temacie :D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?

Well...

Why is the man...

Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 29 paź 2005, 14:57

Prosze o uzasadnienie Usmiechnij sie!

Ano pisze takie pierdoly ze az zal patrzec ;d na dodatek bylem lekko wciety itp itd ;].
Wiec osmieszam sie tylko swojim banalnymi pogladami na sprawy do ktorych jeszcze niedoroslem ? a moze i doroslem lecz niedokonca rozumiem ?
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 30 paź 2005, 11:04

Mysiorek pisze:Co lepsze?

Lepsze to co dla Ciebie dobre .

Krzych(TenTyp) pisze:Heh , jasne ze już jesteś pretędentką, tylko ze zazwyczaj bywa tak ze ze smutkiem musze zrezygnowac z oięknych i zarazem madrych kobet tylko dlatego ze pierwszych reakcji wynika tylko nieufność i obawa właśnie przed złymi zachowaniami z mojej strony. To jest pewien mechanizm obronny, ale na boga nie posunę się dalej. I tak jak bym np powiedział tak, to nie jest wiarygodne. Dlawielu z was...
Dziwią mnie czasami priorytety, wyznaczania wad i zalet mojej frywolności, podejścia do kobiet.

Eeeeeeeee poki co to rezygnujesz na korzysc "pracy nad vlepkami" :> mam taka nadzieje :> ;)
<aniolek2> dziekuje wszystkim za posty, przyznam szczerze ze niewiele nowego wniosly , ale za to mnie w pewnych przekonaniach utwierdzily co jest mi bardzo pomocne <browar> tenks :>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”