Moja koleżanka stwierdziła że:
sprawiam wrażenie osoby, nierozstającej sie z kluczykami do auta i telefonem komórkowym, do tego ubieram sie jak biznesman i to ja przeraża...
Czy jeszcze jakas pani boi sie takiego typu mężczyzny??

Moderator: modTeam

mariusz pisze:A czemu nie lubisz karierowiczów??
mariusz pisze:E no nie mow, ze byś sie nie przejechała ze mną mercedesem Puscic oko

mariusz pisze:sprawiam wrażenie osoby, nierozstającej sie z kluczykami do auta i telefonem komórkowym, do tego ubieram sie jak biznesman i to ja przeraża...
mariusz pisze:Moja koleżanka stwierdziła że:
sprawiam wrażenie osoby, nierozstającej sie z kluczykami do auta i telefonem komórkowym, do tego ubieram sie jak biznesman i to ja przeraża...
Imperator pisze:Wiesz co, jedź po pijaku, niech Cię pały złapią, odbiorą prawko, za rok pójdziesz zdawać i tam poznasz - a to dobre miejsce jest...
Mysiorek pisze:Znajomy co 2 dni poznaje nową laskę. A za parę miechów bierze ślub z kursantką
Imperator pisze:I czy poznaje je tak bardziej czy tylko poznaje?
mariusz pisze:z kluczykami do auta i telefonem komórkowym, do tego ubieram sie jak biznesman i to ja przeraża...
<browar>Imperator pisze:One po prostu tak czasem mają, że im coś odbije i nie wiadomo skąd przyszło i dlaczego
Za to MY jesteśmy wzorem cnót wszelakich i nigdy nam nie odbija 

mariusz pisze:Czy jeszcze jakas pani boi sie takiego typu mężczyzny??
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 507 gości