z kim rozmawiac??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
z kim rozmawiac??

Postautor: kina » 05 paź 2005, 21:37

Nie wiem czy to dobry dzial do tego problemu, ale najbardziej mi pasowal do mojego problemu chociaz z miloscia to nie ma wiele wspolnego. Mam problem dotyczacy samotności....nie chodzi o to ze nie mam znajomych wręcz przeciwnie...mam ich sporo, chodzi o to,ze czasami potrzebuje kogos z kim mozna porozmawiac na kazdy temat....no wiecie pozalic sie na swojego chlopaka, pogadac o swoich problemach, o mninionym dniu, po prostu o swoich problemach dnia codziennego. Mam chlopaka od 3 lat,ale sami pewnie wiecie ze czasami lepiej pogadac z jakas przyjaciolka....niestety moja wyprowadzila sie z miasta i zadko znajdujemy czas na wspolne wyjscie do knajpki lub chociaz na wpicie kawy!! Po za tym znalazla prace i ma juz nowe kolezanki a moze nawet przyjaciolki,ktore mi za bardzo nie przypadly do gutu!! Ze swoim chlopakiem moge pogadac ze wszystkim, ale czasami wole posluchaj kobiecej rady...ma ktos podobny problem?? Jak sobie z nim radzicie.....?? Z kim rozmawiacie o swoich problemach?? A moze z nikim nie rozmawiacie, tylko radzicie sobie sami??
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 05 paź 2005, 21:42

ja zazwyczaj tłumię to co mnie dęczy. Wiem, że to niezdrowe :/ Ale cóż poradzić. Smutno jest mi bardzo rzadko. Ale probuje wtedy wyrwac sie gdzies z domu.
Nie wiem czy jestes tego swiadoma, ale napisanie topica na forum to tez sposob na wyzalenie. Mamy taki specjalny topic "Wyraż to!Cokolwiek to jest!" :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 05 paź 2005, 22:04

Mnie zawsze pomaga spoekanie na piwie ze znajomymi ;)
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 05 paź 2005, 22:06

mhm... ja wyżalam się najbliższym ziomkom heh, czasem nie mają ochoty słuchać moich smutów ale cóż nie maja innego wyjścia w odwrotną strone też tak jest... :P:P
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 05 paź 2005, 22:12

Jesli masz sporo znajomych to nie widzę problemu: zawsze znajdzie się ktoś, kto na pewno Cię wysłucha... ;)
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 05 paź 2005, 22:41

no tak ze znajomymi mozna rozmawiac....ale to tylko znajomi, ktorzy jak wszyscy wiemy nie zawsze potrafia trzymac jezyk za zebami, znajomi lubia plotki i o neutralnych tematach mozna z nimi pogadac.....ale znajomym nie powierza sie tajemnic....przynajmniej ja tak mysle.....
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 paź 2005, 22:48

Ja jestem samowystarczalny <faja>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Adamo

Postautor: Adamo » 05 paź 2005, 22:56

Ja też <jol> ale jak cos juz mnie bardzo trapi to albo gadam z 1 siostrą albo z 2 w zaleznosci którą mam podreką przeważnie tą przed 30 :) Bo z ziomami na takie tematy to nie ma co rozmowiac bo ani cie nie slucha a jeszcze cie powku....... Wiec ja tam wole z kobieta obojetnie jaką :) ale na 1st place = sister :)
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 05 paź 2005, 23:21

Mysiorek pisze:Ja jestem samowystarczalny Pali

Ja również jestem perpetum mobile
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 05 paź 2005, 23:36

Hmmmmmm....widze ze wiekszośc mężyzn (chlopców badz chlopakow) na tym forum jest samowystarczalnych :) fajnie macie.....tez bym tak chciala :)
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 paź 2005, 00:09

Ja się z psiapsióła umawiam wtedy i gadam godzinami. Jesli by jej nie było [cholera to niemozlliwe!] to bym dusiła w sobie.
Zanim ją poznałam nie miałam nawet znajomych. Nie znałam chyba żadnej osoby w moim wieku z która mogłabym się zakumplowac, szczerze pogdać ani nic.
To rozmawiałam z tym co było pod ręką - z krzesłem z dużego pokoju, z jukami na szpitalnym korytarzu...Ale byłam mniejsza. Moje Słonko poznałam zaczynając szkołe podstwową, a zaprzyjaźniłam się z nia na dobre i złe w 5 klasie. I to trwa do dziś.

A Ty spisuj żale a nie tłamś je w sobie i potem wszystko mów psiapsióle co Cię boli. Niech to z Ciebie ucieka a nie narasta w Tobie. Dzwoń do niej, pisz no cokolwiek.
I jeszcze dwie rzeczy:Twój facet powienien być tez Twoim przyjacielem i nie bądx zazdrosna o jakies baby z pracy - przeciez one nie są w stanie jej Ciebie zastąpić.

[pomocy,pomocy - jestem miła! <boje_sie> ]
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 06 paź 2005, 07:55

moon pisze:Ja się z psiapsióła umawiam wtedy i gadam godzinami

no ja dokladnie tak samo :). Mam jedna przyjaciolke z ktora moge pogadac praktycznie o wszystkim. Tylko jedna, reszta to takie tam kolezanki.
Z Moim gadam bardzo duzo, ale czasem trzeba sobie pogadac jak baba z baba. :)

moon pisze:pomocy,pomocy - jestem miła!

Moon co sie dzieje <boje_sie> ;).
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 06 paź 2005, 17:58

Poznaj tu jakas kobiete, godna tego zebyscie sie skumaly, jakas taka co nadaje na tych samych falach i wydaje sie byc po prostu wporzadku:D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”