Szczescie kochanej osoby ważniejsze od waszego
Moderator: modTeam
ptaszek pisze:to może dowiedzieć się przypadkiem... lub od osoby trzeciej. I wtedy byłoby jeszcze gorzej
O tym samym mowilam, mialam podobny przypadek i gdybym czegos nie powiedziala to teraz pewnie NAS by nie bylo. Tak wiec lepiej samemu cos powiedziec nawet jesli to jest bardzo trudne niz oszukiwac milczac.
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
"- kinomaniak
- Pasjonat

No wiesz co Andrew--- to która droge ci szykować!!!???zostane twoim Anfolsem--- niebede brać duzo 30%... <aniolek2>
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
Yasmine pisze:ale nie wiem jak przyjmie to,ze akurat gdy bylas z NIM bzykalas sie z innymi.
A co to zmienia? przecież to był tylko sex za pieniądze, czynność wykonywana w celu zarobienia pieniędzy. Co tam - "Robota jak każda".
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Yasmine pisze:Orbital pisze:A co to zmienia? przecież to był tylko seks za pieniądze, czynność wykonywana w celu zarobienia pieniędzy. Co tam - "Robota jak każda".
jasne, robota jak kazda![]()
Jednak dla mnie to zdrada i koniec. Mam gdzies czy za pieniadze, czy za darmo.
ehhh ja bym tego nie nazwala zdradą... przeciez to był nic nie znaczacy sex dla autorki ważne że była kasa... z drugiej strony przeciez byla prostytutka ale nei robiła tego dla przyjemności... widocznie musiała mieć ważne powody aby podjąć sie tego...
hmmm czy powiedziec chłopakowi czy nie.. trudno powiedzieć, naprawde nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu... jeśli znasz go na tyle dobrze że możesz stwierdzić iż ci wybaczy to powiedz ale jeśli jednka nie jestes do końca pewna to po prostu nic nie mów...
fakt że nie da sie budować związku na kłamstwie ale przeciez juz nie jesteś prostytutką wieć jak mu nic nie powiesz to chyba sie nic nie stanie, po prostu bedziesz musiala o tym zapomnieć... wszystko jednak zalezy od twojego sumienia
Yasmine pisze:karmen pisze: z drugiej strony przeciez byla prostytutka ale nei robiła tego dla przyjemności
a kto to wie. Majac tylu klientow na prawde ciezko mi uwierzyc, ze nigdy jej sie nie podobalo.
myśle, że nie było to dla niej aż taką przyjemnościa... mylę się
Nie kumam tego Waszego podejścia co do prostytutek.
Nie znacie jej jako osoby, nie znacie powodów, dla których zaczęła w taki sposób zarabiać, nie wiecie w jakiej agencji pracowała. Nic nie wiecie. A mierzycie wszystko jedną miarką.
Tak jakbyście zapomnieli o swoich kurewskich lub niekurewskich błędach życia....
Błędy to rzecz normalna, a ludzie się zmieniają...
Nie znacie jej jako osoby, nie znacie powodów, dla których zaczęła w taki sposób zarabiać, nie wiecie w jakiej agencji pracowała. Nic nie wiecie. A mierzycie wszystko jedną miarką.
Tak jakbyście zapomnieli o swoich kurewskich lub niekurewskich błędach życia....
Błędy to rzecz normalna, a ludzie się zmieniają...
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
ZARAZ TU NAPISZE SWOJE ZDANIE
jesli pracowała , w agencji , albo gdzie indziej ,(ale na jako tirówka ) to nie mam nic do tego , lubiła to , zarabiała w ten sposób itd, wali mi to , kazdy robi to co chce ! i ja tego nie potepiam , póki jest w zgodzie z własnym sumieniem , Ja bynajmniej załuje iż nie jestem piekną kobietą , byłbym exkluziwe dziwką ! a co !? moze mi nie wolno ! <browar> <aniolek2> <aniolek2>
jesli pracowała , w agencji , albo gdzie indziej ,(ale na jako tirówka ) to nie mam nic do tego , lubiła to , zarabiała w ten sposób itd, wali mi to , kazdy robi to co chce ! i ja tego nie potepiam , póki jest w zgodzie z własnym sumieniem , Ja bynajmniej załuje iż nie jestem piekną kobietą , byłbym exkluziwe dziwką ! a co !? moze mi nie wolno ! <browar> <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:byłbym exkluziwe dziwką ! a co !? moze mi nie wolno !
Hehehe, zawsze możesz zmienić płeć za pomocą operacji plastycznej. Zobacz jaką Miriam ładną jest ptaszynką. ;-P
Ano właśnie, Andrew przynajmniej rozróżnia eksluzywną dziwkę, która także "wybiera" od zaniedbanej tirówki, którą wybierają.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Andrew pisze:wiec jakiCiekawy
Zaraz zapytam sie babci bo ona jest obcykana w tym
[ Dodano: 2005-10-05, 14:39 ]
juz wiem
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
"- Wstreciucha
- Weteran

Nie znosze kurestwa dla kasy czy tez nie .
Dla kasy, czy bez kasy jest bez znaczenia.
Chodzi przede wszystkim o KURESTWO !
no o tym mowie wlasnie jesli nie zauwazyles
<browar> pozdrawiam
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”