Jak podzielić życie..
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jak podzielić życie..
Zastanawiam się jak dzielicie życie (bądz jak samo wam się dzieli). Jaką pozycje w waszej hierarchi ważności zajmuje praca , miłość dom
ja ostatnio zauważam że praca zdecydowanie zajmuje najwięcej miejsca, miłośc jest poupychana gdzie się da, na dom zostaje minimalna częśc a na własne hobby praktycznie wcale (choć może pokrywa sie ona w jakiś sposób z pracą)
A jak z wami jak to sie rozkłada w waszym przypadku?
ja ostatnio zauważam że praca zdecydowanie zajmuje najwięcej miejsca, miłośc jest poupychana gdzie się da, na dom zostaje minimalna częśc a na własne hobby praktycznie wcale (choć może pokrywa sie ona w jakiś sposób z pracą)
A jak z wami jak to sie rozkłada w waszym przypadku?
....słodkich snów...
- ksiezycowka
- Weteran

krzysssssss
- Zaglądający

- Weteran

Krzys pisze:Aha bym zapomniał Duzo Duzo spontaniczności. Pieprzyć jutro trza się bawić dziś
Carpe diem?
U mnie to się jakoś samo wszystko układa. Jakos specjalnie nie planuję, a znajduje miejsce i na hobby i rodzinkę, i dziewczynę, i pracę. Zostaje jeszcze troche wolnego czasu
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Konto usunięte
Ale masz fuksa ziomus.. chcialbym tak oleac milosc.. ltora jest na pierwszym miejscu (chcoiaz niestety nie odwzajemniona i chyba tutaj robie blad ale ciezko mi to zmienic...
) potem dopeiro szkola i hobby. A dom... jestem tu gosciem... jakos tak wychodzi, ale jak tylko mam chwilke to jem wspolne obiady z rodzina, zajmuje sie mlodszym bratem i czasami rozmawiam z moja rodzcielka
. Co do ojca... zadko sie z nim widuje pomimo tego ze mieszkamy w tym samym domu. On caly czas pracuje, a jak jest w domu to mnei nie ma... a jak juz jest to jakos zawsze albo on albo ja mam wazniejsze sprawy
.
) potem dopeiro szkola i hobby. A dom... jestem tu gosciem... jakos tak wychodzi, ale jak tylko mam chwilke to jem wspolne obiady z rodzina, zajmuje sie mlodszym bratem i czasami rozmawiam z moja rodzcielka
. Co do ojca... zadko sie z nim widuje pomimo tego ze mieszkamy w tym samym domu. On caly czas pracuje, a jak jest w domu to mnei nie ma... a jak juz jest to jakos zawsze albo on albo ja mam wazniejsze sprawy Wróć do „Wszystkie inne tematy”