tank girl pisze:Mona napisał/a:
tank girl powinna jaśniej sprecyzować pytanie, a mianowicie: "panowie, czy odczuwacie przyjemność podczas wypróżniania, skoro to właśnie w odbycie macie męski odpowiednik kobiecego punktu G?
shaman napisał/a:
Kluczowym jest to, że topic powinien być pytaniem
Nic nie powinnam. Forma ujęcia tematu została przeze mnie przemyślana i nie jest przypadkowa. Założyłam, być może błędnie, że mam do czynienia z dojrzałymi intelektualnie ludźmi, którym nie trzeba jak przedszkolakom wykładać wszystkiego kawa na ławę i podsuwać pod nos w formie pytania. Liczyłam na to, że posnujemy sobie wspólnie utrzymane w tonie żartobliwym rozważania. Cóż, większość z Was potraktowała to poważnie. Zdarza się
shaman napisał/a:
Nie mam więc dystansu, poczucia humoru i jestem tępy.
To Ty powiedziałeś
Mnie zaś chodziło o to, że jesteś jeszcze bardzo młody i należysz do pokolenia, które nie odnajduje się w pewnej konwencji rozmowy. Jest to typowe dla osób w Twoim wieku, a przyznam, że miałam przez ostatni rok sporo do czynienia z takowymi. Tak już macie. Różnicie się od 30-sto latków. Nie bawią Was gry półsłówek i inne takie. I w sumie nic w tym złego. Ale fakt faktem.
Jesteś niemożliwa, Ty to wszystko piszesz poważnie? Naprawdę myślisz, że tu nikt nic nie załapał? Naprawdę uważasz się za jedyną inteligentną, oczytaną, zdystansowaną, zdolną do abstrakcyjnego myślenia osobę? Serio mnie szufladkujesz do powyższej grupy "niekumatych under 30"? Brak mi słów. Rozbawiasz mnie do łez
Moich "niekumatych znajomych under 30" też rozbawisz. Za co niniejszym dziękuję.
A, jeszcze jedno. Mona jest starsza. Też jest głupia, sztywna i niekumata?

(Zbigniew Herbert)